Menu & Search

GlamGlow Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask

Meer glow dan glam in deze full-face-nekkidness-featuring review van het nieuwe GlamGlow sheet mask.


Wanneer het Amerikaanse GlamGlow met een hybride komt van twee van m’n geprefereerde Korean skincare treats, moet ik dat natuurlijk proberen. Hun Bubblesheet, een bubble mask meets sheet mask, is ontworpen om de huid diep te reinigen.

Ik ga eerlijk zijn: ik heb het lang uitgesteld om het Bubblesheet te testen, ik wilde een goed moment afwachten om er m’n profijt mee te doen. Mijn huid was namelijk nog onder de indruk van het Origins masker en zo clean als Moeder Overste op Paasmaandag.

Het is momenteel mijn tijd van de maand en mijn huid gedraagt zich naargelang … met een grote boze pukkel  die zich comfortabel gevestigd heeft onder mijn mond. Echt, het is een plaatje. Tijd voor dat masker dus.

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

how to

 • Je gebruikt het Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask (een mond vol) op een vochtige huid.
 • Haal het uit het zakje, ontvouw het zwarte tissue met oog-, neus- en mondgaten en puzzel het op je gezicht.
 • Laat het daar 3 (!!!) minuten zitten. Na de eerste minuut zou het bubbelen moeten beginnen.
 • Nadat je het masker van je gezicht hebt gehaald, masseer je de bubbels zacht in de huid.
 • Verwijder alles met water.

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

Dus. Dit is blijkbaar een drie-minuten-gebeuren. Fijn als je snel-snel wil werken maar da’s verdorie toch wel heel kort. De reden waarom ik sheet masks zo fijn vind, is omdat het meestal geen gedoe is: opleggen, chillen, afhalen, done. Nu er bubbels mee gemoeid zijn en je het blijkbaar moet afwassen, vind ik die 3 minuutjes toch wel kort. Niet? Thee zetten duurt langer!

Speaking of which, ook dit GlamGlow masker is geformuleerd met het green tea TEAOXI® complex, uiteraard, alsook met het trending (bamboe) houtskool. Smart marketingcookies daar in Hollywood, op het GlamGlow HQ, maar hoewel ik initieel niet te vinden was voor hun “Hello sexy!” kirrende in-your-face verpakkingen en claims, kan ik niet anders dan toegeven dat hun gimmicky producten echt wel werken. Ik heb dan ook hoge verwachtingen voor deze Bubblesheet, die een schone huid met een gezonde glow in (helaas quasi letterlijk) ‘no-time‘ belooft.

Mijn ervaring

Die verwachtingen? Ruimschoots ingelost. Mijn huid voelt en oogt fris, schoon en strak. Mijn poriën zijn minder prominent en ik denk dat ik wel een jaar of twee van mijn werkelijke leeftijd mag afprutsen. (Ok, ok, eentje dan. Lief zijn!) Ik breng nog een laag of twee van het DreamDuo nachtmasker aan en ga naar bed. Lekker warm onder onze dons, bedenk ik me dat ik misschien toch beter nog eerst een superhydraterend serum had gebruikt.

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

Of ik dit masker zou kopen? Na deze fijne eerste indruk, zéér goed mogelijk! Uiteindelijk duurt het hele ritueel veel langer dan 3 minuten en lijkt het me leuk nog eens te herhalen tijdens een uitgebreide ‘home spa’ namiddag. Voor herhaling vatbaar, jawel.

bij Ici Paris XL en
€8,90 / stuk

Op de achtergrond:
Givenchy carré – Nejma, gedichtenbundel van Nayyirah Waheed – Elle België – Longchamp organizer – H&M oorkwastjes – Tunesische juwelen

BewarenBewaren

2 Comments

 1. Ik moet dit proberen. Alleen dat bubble effect lijkt me al meer dan geweldig.

  • 4 jaar ago

   Ik ga eerlijk zijn: it is. ;) en het resultaat is er zeker. Dus whoop! Aanradertje.