Menu & Search

Getest: Kruidvat SoLait Self Tan Face Overnight Tan Mask

Bruiner worden terwijl je slaapt?

Bruiner worden terwijl je slaapt is lekker. Ik testte het SoLait Self Tan Face Overnight Tan Mask van Kruidvat.


Bruiner worden terwijl je slaapt is lekker. Dat kan duttend onder de Toscaanse zon – ruisende golven en een zeebries geparfumeerd door het aangrenzende pijnboombos, mmm – maar ook gewoon thuis.

Ik testte het SoLait Self Tan Face Overnight Tan Mask van Kruidvat.

Dit Kruidvat masker stond helemaal bovenaan mijn lijstje van to-try’s na de s/s’18 presentatie eerder dit jaar. Hij doet me namelijk denken aan twee van mijn self tan chouchous: het Self-Tanning Regeneration Mask van Collistar en Soleil Identité van Chanel. Die twee zijn al jaren favoriet en breng ik aan met een tanning mitt voor het slapengaan.

Vergeet de Toscaanse zon, deze Kruidvat SoLait crème geeft eerder de kleur van een Belgisch waterzonnetje. Mij hoor je daar niet over klagen, ik teken voor elke zomerse glow die er niet af wast en doe schaamteloos alsof ook ik, net als mijn zus, de zonnige genen van onze ouders erfde in plaats van een bonte verzameling sproeten wanneer ik te weinig SPF50 smeer. (Hartjes voor sproeten trouwens, ik bén er heel blij mee, ik hou gewoon ook van een beige kleurtje to match, weetjewel?)

Juist omdat het bronze effect subtieler is, maakt het deze tube Self Tan Face Overnight Tan Mask lekker laagdrempelig. Geen stress, geen zorgen, gewoon een beetje meer kleur alsof je bent gaan wandelen in ’t zonnetje (en een standaardreactie hebt op said zonnetje).

Uiteraard draagt ook de prijs bij aan die laagdrempeligheid: in tegenstelling tot de parfumerie-alternatieven van Collistar en Chanel hoef je voor deze Kruidvat treat maar 4 EUR op de toonbank te leggen. Het effect mag dan wel niet zo fabuleus zijn dat van mijn chous, het resultaat mag er zijn en al zeker voor die 4 EUR wat neerkomt op minder dan een busrit heen-en-terug naar ’t St-Anneke.

 

1 Comment

 1. 3 maanden ago

  Wow, een super artikel. ‘k kwam op deze site gewoon ff langs een kijkje te nemen,
  enne mijn middag is weer een stuk positiever nu haha.
  Gisteren had ik dergelijke ideeen, Maar goed, uw artikel overtuigt
  mij meer hierover.. Ach ja, een paar puntjes waar ik evt.
  input op zou kunnen hebben, Echter dat is minder belangrijk, dus laat ik terzijde..
  Ga zo door!

  Here is my page teeninga palmen