Menu & Search
Getest: Estée Lauder oranje mascara

Getest: Estée Lauder oranje mascara

Over mijn oranje mascara crush, inclusief easy look.

Over mijn oranje mascara crush, inclusief easy look.


de crush

Flashback naar een paar weken geleden. Estée Lauder stuurt een persbericht uit over de Pure Color Envy Lash Multi-Effect Mascara. Ik, helemaal in de ban van bruine en diep-bordeauxkleurige mascara (want minder hard dan zwart), check voor bruin. En spot knaloranje. De coup-de-foudre is real.

Misschien is het de ervaring, misschien mijn gezicht, of misschien ben ik gewoon cocky, maar ik vind van mezelf dat ik een talent heb om comfortabele, everyday looks te creëren. Hoeveel shimmer en neon ik ook op m’n lippen en/of oogleden schilder, het ziet er altijd net genoeg ‘undone’ uit om ermee weg te komen. Daar ben ik best wel blij mee, want oeh-la, wat heb ik een voorliefde voor lekker fel!

de power

En deze Pure Color Envy Lash mascara packs a punch! Waar veel gekleurde mascara’s maar een subtiel likje kleur geven, gaat deze voor goed gekleurde, volumineuze wimpers die voorzien worden van een paar extra millimeters. Color me impressed! En heel erg oranje. *-*

Oranje is misschien niet voor iedereen. Deze mascara bestaat in nog veel meer kleuren: Klein blauw, paars en violet, rood , bordeauxrood, roze, en een groenblauw geheel assorti met wuivende palmen en exotische reisbestemmingen, ah … <3

de look

Hoe draag ik deze oranjert? Heel eenvoudig! Het is de enige kleur die ik aanbreng op mijn ogen. Mijn wenkbrauwen gaan in de verf (MAYBELLINE Brow Precise Fiber Filler ). Zowel mijn wangen (COLOURPOP Super Shock Blush in Get Leid) als lippen (COLOURPOP Lippie Stix in Ziggie) krijgen en oranje tintje, wat ik balanceer met een koele contour (COLOURPOP Super Shock Blush in Aphrodisiac) en highlighter (de witte kleur van het NYX Love You So Mochi trio).

ESTEE LAUDER Pure Color Envy Lash Multi-Effect Mascara*LANCÔME Teint Idole Ultra Wear /
COLOURPOP Super Shock Blush in Aphrodisiac (taupe) en Get Leid (oranje) / NYX Love Your So Mochi highlighter trio /
MAYBELLINE Brow Precise Fiber Filler ** / COLOURPOP Lippie Stix in Ziggie

*sample / **rebuy van ooit getest als sample

🍊

messy & fresh & chill mandarijntje reporting for duty:

info:
in de parfumerie en esteelauder.be
+/- 30 EUR

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

  1. 4 jaar ago

    Ik durf dit echt niet denk ik, haha! Maar staat echt leuk!

  2. 4 jaar ago

    Oh wow, geeft echt een goed kleur af! Zo cool :D

    xo Noor

    http://www.nonstopnoor.com