Menu & Search

Getest: Dior Addict Lacquer Plump

Mooie, zachte lippen in een zomers kleurtje. Zin in? Dan is dit iets voor jou...


De stain train

Het is een trend, momenteel. Lucky me want ik hou hou hou van een lip stain (letterlijk vertaald een ‘vlek’ op de lippen). Voor wie niet bekend is met het begrip: waar een klassieke lipstick vooral was+pigment is, is een lipstain water+pigment (denk een Benefit Benetint soort van rood watertje) of gel+pigment. De kleur dringt in het bovenste laagje van de huid en kleurt die roze. Of oranje. Of paars. Wat je wil.

Mijn lippen hebben van nature weinig kleur. Ik draag dus quasi altijd iets op de mond: een lipstick, getinte balsem, maar bij voorkeur iets wat ze gekleurd houdt zelfs wanneer het merendeel van het product weggesleten is. Een fel fuchsia randje om de mond nadat je aan een cocktail hebt zitten nippen is namelijk niet zo charmant. Maal duizend wanneer je geen roze lippen hebt van jezelf. Enterrr de lip stains! (Vooral wanneer ik wat ga eten/drinken, dus. Dat is altijd, pakt.)

Eind vorig jaar vertelde ik nog over mijn stain liefde in deze YSL blogpost. Ondertussen zijn er samples binnengerold van o.a. Clarins, Lancôme en deze Dior snoepjes. Allemaal nieuw en vernieuwend, met hun eigen voor- en nadelen naargelang jouw wensen.

Getest

Pas op, lieve lezer, hot crush coming through! Deze nieuwe Dior lippies doen veel van waar ik van hou. En vooral: het doet een aantal dingen waar ik niet van hou, eh … niet, ahja.

456 Dior Pretty perfecte lippen

676 Dior Fever 648 Dior Pulse perfecte lippen, summer edit

aanbrengen

Ik sla even het meest obvious aspect – zijnde de prachtige Dioraddict verpakking – over, met uitzondering van de applicator. Die is namelijk uitzonderlijk fijn. Don’t nobody want van die onhandige typische lip stain penselen; wie kan daar mee werken?! Nenee, doe-foot sponsapplicator all the way.

Door de zachte gel-textuur brengt dit product makkelijk aan. De eerste paar keren was het resultaat niet 100% egaal, maar nu wel. Niet zeker of het aan de formule ligt of aan mijn improved skills. Hoe dan ook: hou een spiegel bij de hand en indien je een egaal effect wenst, misschien heb je nog een tweede dunne laag nodig.

dragen

Het is deze gel-textuur die de lippen magischerwijze gaat opvullen. Wie hoopte op Kardashian volume: niet dat soort van opvullen, obviously. De formule egaliseert de textuur van de lippen, zowel optisch (de glanzende finish helpt ook een handje tot het voller doen lijken van de lippen) als qua gevoel. Dior doopt de Dior Addict Lacquer Plump zelf tot “een hybride van make-up en verzorging“. Droge lipjes? No more. En ik daag je uit om op de lipswatches hieronder mijn littekens te spotten.

De formule laat toe om een beetje buiten de lijntjes te kleuren voor een overdrawn glossy lip, een XXL pruilmondje getekend Dior. Maar wat de vorm van jouw lippen ook is, deze balmy lip stain maakt ze mooi vol en comfy.

info
in de parfumerie
+/- 36 EUR

misc
parfum: Dior Addict / clutch: vintage / Filorga SPF / bord: H&M Home / shirt: Brandy Melville / zonnestelsel kaart via boekenwinkel ’t Stad Leest

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 Comment

  1. Elizabeth Seal
    4 jaar ago

    The shades are so pretty and you capture them beautifully! They look beautiful on you :D xx

    elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara
    (I would love to follow each other on bloglovin if you like :D)