Geshopt: 3 nieuwe M.A.C. oogschaduws

Geshopt: 3 nieuwe M.A.C. oogschaduws

Geshopt: 3 nieuwe M.A.C. oogschaduws

Het is altijd gevaarlijk om te gaan shoppen in de Wilde Zee – de Antwerpse wijk waar je M.A.C., Instant Spa, Shu Uemura, Cosmeticary en Kiehl’s kan vinden op maar enkele passen van elkaar verwijderd. Als ik er moet zijn voor het één of ander, hou ik m’n adem in, zet m’n blik op oneindig en loop zo snel mogelijk door om aan de verleiding te weerstaan. Maar dat lukte me gisteren dus niet ennn ik liep de M.A.C. Pro Store binnen. Ik zei nog tegen Nini: “Ik wip gewoon even snelsnel binnen voor een highlighter. Ben zo terug buiten.!”

Het is een gouden regel in het horror-genre dat wie belooft zo terug te zijn, stante pede ten prooi valt. De schurk van dit verhaal? De  Dare To Wear collectie. Die highlighter – Vanilla – scoorde ik (gelukkig, want het was hoognodig) en Aqua en Cobalt ook. Ha!

Mijn excuus is dat ik nog geen blauw in mijn collectie had. Wat natuurlijk onzin is, want ik kocht Shimmermoss ten tijde van de To The Beach! collectie. Dat feitje had ik handig uit m’n geheugen geblocked toen ik de Store binnenliep en hartelijk werd ontvangen door Rachida. Het was de eerste keer dat ik haar zag in de winkel (maar ik ben dan ook geen die-hard klant ofzo – nee, écht niet!) en buiten het feit dat ze prachtig opgemaakt was, was ze ook heel vrolijk en grappig en ‘echt’, weetjewel? Niet wat ik op die moment nodig had, want het bracht me in een happy-go-lucky buying mood. Gelukkig had ik geen kaarten bij (ik moet een houder kopen – heb m’n oog op eentje van Longchamp) en de paar briefjes cash geld die ik bij had riepen nog net “Halt!” of de schade had veel groter geweest.

Uiteindelijk kocht ik dus drie oogschaduws voor m’n 15-palette: Vanilla, Aqua en Cobalt.

Cobalt – Aqua – Vanilla

Vanilla – Aqua – Cobalt

Voor een refill betaal je €11,50 en voor een oogschaduw in ’n potje €15. Aqua komt uit de Dare To Wear collectie, Cobalt is een Pro kleur en Vanilla is een gewone kleur die altijd en op elk M.A.C. verkooppunt te krijgen is.

32 Comments

 • 7 jaar ago

  Ze zijn echt prachtig!
  Ik ben ook van plan een 15-palette te kopen :)

 • 7 jaar ago

  Nice! je hebt tenminste je highlighter nog gekocht, ik zeg altijd dat ik iets ga halen en kom met totaal andere producten buiten :oeps: die kobalt ziet er tof uit, not in my comfort zone maar wel aantrekkelijk!

 • Lauren
  7 jaar ago

  Als je op de meir in antwerpen bent, hoe moet je dan lopen om naar die straat met al die geweldige winkels te gaan?

 • 7 jaar ago

  Ik snap het volledig. Niet alle blauws zijn hetzelfde! :D

 • 7 jaar ago

  Haha leuk geschreven :)
  Lekker felle kleurtjes!

 • 7 jaar ago

  ontzettend mooie kleurtjes!

 • 7 jaar ago

  Heel erg goede keuze, wat een prachtige kleurtjes! :love:

 • 7 jaar ago

  Prachtige kleuren!!

 • 7 jaar ago

  het zijn hele mooie kleuren!

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Weet je, ik ga je steunen. Het blauw van de To The Beach collection is toch een tikje anders! DX
  Dus deze blauwe kleur had je écht wel nodig B)

  • 7 jaar ago

   Haha, je hebt hélemaal gelijk Sariitha – thx! ;D

 • 7 jaar ago

  mooie kleurtjes! vanille is pretty!! En ja, daar zijn té veel leuke beautywinkels om er gewoon voorbij te kunnen lopen! ;-)

 • 7 jaar ago

  Nice! Ik koop de refills, goedkoper!

 • 7 jaar ago

  Wauw, dat zijn echt ontzettend mooie kleuren! Vanilla lijkt me ook erg fijn als highlighter.

 • 7 jaar ago

  oh wauw, prachtige kleuren!

 • 7 jaar ago

  Neeeee nee Lisha! NEE! Ga weg met die oogschaduws! Nee ik wil het niet! Ik wil ze NIET op m’n lijstje zetten, ik heb er al genoeg! :oeps: :O

  Shoo! Shoo! XD

  :bloos:

  • Lisha
   7 jaar ago

   Sorries! ( :evil: )

 • 7 jaar ago

  Super mooie kleurtjes! Ik vind aqua mooi ^^

 • 7 jaar ago

  vanilla, staat al eeuwen op het lijstje… moet er toch maar eens om gaan.

 • 7 jaar ago

  Vanilla wou ik ook kopen als highlighter, maar tegen mij zeiden ze dat ik toch best een highlighter products kon kopen. Heb toch mylar meegenomen toen, haha. Aqua is zooo n mooie kleur!

  • 7 jaar ago

   Rachida liet me ook highlighter creams zien en die waren super. Maar ik wilde zeker een oogschaduw kopen voor in het palette – net zo makkelijk als ik moet reizen e.d. maar zo’n cream … damnit, die wil ik toch ook nog ;)

 • 7 jaar ago

  Oew mooie kleuren :D

 • 7 jaar ago

  Mooie kleuren zeg :D!
  Ik ben ook wel benieuwd naar zo’n loook hiernaar (A)

 • 7 jaar ago

  Mooie kleuren. Ik ben benieuwd naar een look van deze schatjes. ;)

  • 7 jaar ago

   Goed idee, Lien. Zal ik eens proberen de komende dagen … (Maar om de één of andere reden lukt het me nooit om een EOTD deftig te fotograferen – dus ik beloof nog even niets.)

 • 7 jaar ago

  Wauw, die kleuren zijn echt heel mooi ♥.♥

 • 7 jaar ago

  Prachtige kleuren! Toevallig heb ik afgelopen week mijn eerste 15-palette gekocht met een losse Vanilla ;) De rest van mijn MAC oogschaduws heb ik gedepot en ze zitten nu gezellig met z’n allen in m’n palette!

  • 7 jaar ago

   Haha, wat een toeval! & Zo’n 15 palette is idd geweldig hé <3

 • 7 jaar ago

  ohh vanilla en cobalt zijn mijn favoriet, erg mooi!

 • 7 jaar ago

  Leuk geschreven ^^ Ik herken er me volledig in. Met het verschil dat ik wsl zonder de highlighter buiten zou komen :p

 • 7 jaar ago

  Mooie kleurtjes.

 • 7 jaar ago

  ZO mooie kleuren! haha die straat is inderdaad geweldig :D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close