Geox fall/winter ’10 : absoluut delish!

Geox fall/winter ’10 : absoluut delish!

geox1

No offence, Geox, maar bij jullie merk dacht ik niet spontaan aan fashionable schoenen. Degelijk? Absoluut! Maar misschien niet echt magazine-materiaal, zegmaar. Groot was mijn verrassing dus, toen ik de catalogus bekeek en de ene perfecte schoen na de andere ontdekte. Alsof ik door m’n eigen wishlist aan het bladeren was! Ik zoek al heel lang de perfecte suede pump (Selene – €179,95), een elegante en sexy-maar-classy enkellaars (Selene Bootie – €189,95) en de oh zo populaire suede wedge van dit seizoen (Alessia €139,95).

Nu, Geox is niet echt goedkoop, maar een prijs die ik maar al te graag betaal voor een delish paar schoenen die ook nog eens van super kwaliteit zijn. Ik draag eigenlijk vooral echt budget-budget (lees: cheap ass, stuk-in-twee-weken) schoeisel en nu ik een workin’ girl* ben, vind ik het toch stilaan tijd voor wat meer klasse en dat mag dan wat kosten.

Mijn moeder is al langer fan, en vanaf nu ga ik gewoon gezellig met haar mee als ze weer een paar schoenen gaat scoren.

Klik op de schoen voor een grotere afbeelding + naam en prijs.

geox2 geox3 geox4

geox5 geox6 geox7

geox8 geox9

Die met het hartje staan momenteel op m’n shoppinglist. Helaas (oh, zo helaas!) kan ik ze niet allemaal kopen dus zal ik moeten kiezen. Heel erg moeilijk, vind ik dit!   Momenteel denk ik dat de klassieke zwarte pump de veiligste keuze zou zijn (hoewel, die rode … zo mooi!  gaat jullie hart er ook letterlijk sneller van slaan?)  maaarrrr de beide wedges roepen verleidelijk mijn naam.   Ah, what to choose?!

Welke zou jij kiezen?

* Workin’ girl, indeed!   Ik werk de komende drie maanden weer als receptioniste.  Op de plek waar ik m’n studentenjob deed,  trouwens – zo leuk om terug te zijn!  Een hele leuke eerste job. :)

22 Comments

 • 7 jaar ago

  die zwarte enkellaarsjes zien er prachtig uit! hebben!

 • 7 jaar ago

  Sowieso bij O’Moda! Je kan verkooppunten opzoeken op de site van het merk. Check hier, selecteeer Netherlands en ga naar verkooppunten.

 • 7 jaar ago

  Die laatste zin ga ik inkaderen denk ik. Thx! :love:

 • 7 jaar ago

  Ohhh, staan die al op je site? Ben benieuwd! Fornarina = muchos :love:

 • 7 jaar ago

  It’s a date! :D

 • joyce
  7 jaar ago

  hey die geox alessia vind ik echt zooooo gaaf. Ik was naar ze op zoek en toen kwam ik op jouw blog terecht. Heb jij misschien enig idee waar je die schoenen kunt kopen hier in Nederland? Alvast bedankt.

  p.s. ik zou voor rood gaan!

 • 7 jaar ago

  Ohh die eerste das echt precies waar ik naar opzoek ben! Waarom zijn ze zo duur?:P

 • Laetitia
  7 jaar ago

  Prachtigeschoenen hebben ze!

 • 7 jaar ago

  Alessia is moooi. Maar welke kleur hè? moeilijk :)

 • 7 jaar ago

  ik vind eigenlijk alleen de zwarte pump mooi,
  maar dat is natuurlijk persoonlijk! (:

 • 7 jaar ago

  Selene is ook niet mis! Ik vind ook dat je de rode moet nemen. Kan je toch altijd “onopvallend” dragen met een jeans en zwart truitje? Gewoon doen!

 • Stephanie!
  7 jaar ago

  Wauw, dit wist ik ook niet inderdaad! Wat een mooie schoenen! Vooral die wedges en pumps inderdaad!

  Enne neem het maar van deze workin’ girl aan dat rode pumps ook ontzettend proffessioneel kunnen staan! Plus wie zegt dat zakelijke kleding saai moet zijn? :)

 • strietje
  7 jaar ago

  Ik hou wel van die plateaupumps…

 • 7 jaar ago

  ohh die enkellaarsjes met dat touwtje eraan zijn errug leuk!

 • 7 jaar ago

  Ik zou voor de Alessia gaan, die zijn echt geweldig mooi! :love:

 • 7 jaar ago

  My oh MY! :-O They’re pretty indeed! die sleehakken <3

 • Ik ben al langer fan van Geox, ze hebben echt meer in huis dan bomma-schoentjes :)
  En, niet onbelangrijk: ze zitten ook altijd heel goed!

  Gewoon de rode nemen, trouwens. Als je dan toch het geld spendeert aan schoenen, moet je het paar nemen waar je hart sneller van gaat slaan! ;)

 • 7 jaar ago

  Mooi! ze doen me gelijk aan mn nieuwe fornarina laarsjes denken :D

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Ga voor de rode!

 • sonja
  7 jaar ago

  jaja Lisha… we moeten snel naar de shopping in Wijnegem.

 • 7 jaar ago

  Ziet er wel moo uit. Had ik niet van Geox verwacht. Dat zwarte enkellaarsje met hoge hak vindt ik het mooist!

 • 7 jaar ago

  Njaa ik ben niet zo’n fan van Geox.MAar opzich niet lelijk ^^

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close