Menu & Search
Furla Metropolis tas – via Duifhuizen tassen & koffers

Furla Metropolis tas – via Duifhuizen tassen & koffers

Misschien hebben Britney Spears en ik toch meer dingen gemeenschappelijk dan ik zou willen toegeven, lieve lezer, want oops, I did it again! Ik heb een nieuwe roze handtas in huis gehaald. Jaja, daarmee is mijn bescheiden collectie roze tassen (een Balenciaga city bag, een Philip Lim medium Pashli, m’n DvF Carolina Lips snake clutch, een Furla Candy Bag) nu ook een Furla Metropolis tasje rijker. #lalala De exacte kleur roze is Moonstone.
Toen Duifhuizen tassen en koffers me vroeg of ik een handtas wilde reviewen, stond deze roze variant niet eens on-line, ik zweer het. Ik koos initeel voor een gele Metropolis (kijk, er zijn meer kleuren in mijn regenboog) maar die kaapte een snoodaard / one lucky lady juist voor mijn neus weg. Lieve Carlijn van Duifhuizen stelde een paar andere kleuren voor, en hoe kon het ook anders: roze was een optie, need I say more?

Exact een jaar geleden schreef ik in deze blogpost nog: “Iedereen heeft dit Furla Metropolis handtasje ondertussen wel in minstens één kleur. Ik hield het, ondanks mijn roze-tassen-tic en het feit dat de Furla Metropolis in meerdere tinten roze bestaat, braaf bij zwart. (Om mijzelf te belonen moet ik het misschien toch ook maar in roze halen.)“, haha. Tja! Het afgelopen jaar heb ik mijn zwarte Metropolis dan ook echt heel vaak gebruikt. Het model is ideaal: klein maar groot genoeg voor mijn portefeuille + iPhone + sleutels + paar lipsticks en tampons, et voilà. Het is een echt go-to model om snel m’n essentials in te steken en op pad te gaan. Snel naar de winkel, terrasje doen, op restaurant, … plaatsen waar ik helemaal geen grote tas nodig heb.
Om de draagriem korter te maken (bv. voor feestjes, want short girl problem: dansen met een tasje dat op je heupen kletst … nee danku MAAR uiteraard wil ik wel mijn Furla mee want *-*) leg ik er halverwege gewoon een eenvoudige knoop in. Houdt quasi de hele avond en is er achteraf makkelijk terug uit. Bij dit roze tasje is dat extra leuk, vind ik, want dat geeft het lievige roze iets stoerders en casual. Daarnaast is m’n Moonstone Metropolis leuk te combineren met mijn vaak all-black outfits.

Heb jij een Furla Metropolis? If so, in welke kleur? (Staat er nog een specifieke kleur op de wishlist?)

Furla Metropolis tasje in de kleur Moonstone c/o Duifhuizen tassen en koffers

Save

Save

Save

Save

Save

4 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 4 jaar ago

  Wat een cutie, nu wil ik er ook eentje… Ik heb nog geen echte roze handtas, dus deze kan wel een kanshebber worden ;)

 2. 5 jaar ago

  Ik heb er nog geen, maar ik houd van roze handtassen, dus ik neem het je niet kwalijk dat je er intussen vijf hebt. Begrijp het volledig! :-)

 3. Manon
  5 jaar ago

  Wat een mooi tasje!

  • 5 jaar ago

   Dankjewel! :) Vond ik ook. <3