Menu & Search

First look: Burberry beauty spring ’13

Ik ben al langer benieuwd naar de make-up van Burberry. Exclusief – zéker in België, waar tot nu toe maar één verkoopadres is – en much loved door de grotere internationale beautybloggers such as her ladyship Christine van Temptalia. Ik ontmoette de lentecollectie … en werd verliefd.

I’ve been curious about Burberry make-up for quite some time now. It’s pretty exclusive, especially here in Belgium where we have – weep, cry, sob – only one place where they sell the stuff. It’s got some fans amongst the bigger international bloggers such as the amazing Christine form Temptalia, and … I just want to learn more about it, play around with it, you know. #Bblogger This week at a (for me) new PR agency, I had my first look at the spring collection. Ah, ’t was true love at first sight.

the blush ❤ Coral Pink & Hydrangea Pink

the gloss ❤ Pink Sweet Pea, Fondant Pink, Mallow Pink, Coral

 verkrijgbaar available
@ Inno Louiza (Avenue Louise 12, Brussels)

22 Comments

 1. oooooooooooooh, dit gaat pijn doen in mijn portemonee!
  Ik had hier ook al langer mijn oog op laten vallen, via you tube bloggers.
  De oogschaduws zoals pale barley, rosewood en gold trench.
  WANT WANT WANT

 2. 9 jaar ago

  Zooooveel liefde <3

 3. 9 jaar ago

  Prachtige kleuren!

 4. 9 jaar ago

  Wat een geweldige blog heb je! Ik heb je blog nog maar net ontdekt maar ben echt verslaafd!

 5. 9 jaar ago

  Oh waauwie, prachtige make-up! Pretttyy! <3

 6. 9 jaar ago

  Wow, Burberry make-up is echt prachtig! (Jouw foto’s ook – weer – trouwens!)

 7. 9 jaar ago

  Ik vind je tattoo zo ontzettend dope, echt heel mooi. De lijnen zijn ook zo strak! De make-up is ook schitterend, werd even afgeleid. De glosses spreken mij het meest aan, mooie lieve kleurtjes.

 8. Chiara
  9 jaar ago

  Wait, whut? Ik had geen idee dat Burberry beauty ook in België verkocht werd :-o Ik kocht twee jaar geleden mijn eerste lipstick bij Galeries Lafayette en werd opslag verliefd op het merk. Ooh, I know where my next shopping trip will take place :)

 9. 9 jaar ago

  Ohhhh, sooo pretty <3

 10. 9 jaar ago

  Wow heel mooi :D x

 11. 9 jaar ago

  Wat een prachtige pigmentatie!!!

 12. 9 jaar ago

  Die blushes zijn prachtig. Ik heb zoooo’n spijt dat ik er niet bij kon zijn :(

 13. 9 jaar ago

  wauw!
  Wat een prachtige make-up!
  De blushes zijn zo mooi!
  Ik vind fondant pink van de glossen echt pretty! <3

 14. 9 jaar ago

  Classy!
  Die lipglossjes zien er fantastisch uit

 15. 9 jaar ago

  Ik ben eigenlijk blij dat het enige verkooppunt ver van mij ligt, haha. :)
  Maar serieus, die single eyeshadows die ze hebben, liefde!

 16. 9 jaar ago

  Oeh vind make-up van dit merk er altijd super mooi uitzien! Vooral de blushes :).

 17. 9 jaar ago

  Oh het ziet er prachtig uit ! Ik ben heel benieuwd naar de producten!

 18. 9 jaar ago

  Wat een mooie producten ;D

 19. Dat zijn some dropdeadgorgeous verpakkingen! En mooie inhoud ook.

 20. 9 jaar ago

  de glosses zien er geweldig uit :)

 21. 9 jaar ago

  woah, echt prachtige tinten :D

 22. 9 jaar ago

  Ohh die blushes! <3