Menu & Search
Filorga UV-Bronze SPF50 face mist

Filorga UV-Bronze SPF50 face mist

SPF50 heraanbrengen doorheen de dag made easy! En luxueus, lalala...


Wat een héérlijk zonnig weer , lieve lezer! Ik hoop dat je in de mogelijkheid bent er een beetje van te kunnen genieten. Niet vergeten veel te drinken en SPF te smeren! Sowieso een SPF50 voor je make-up aanbrengt, én indien nodig – je bent buiten – ook in de loop van de dag. Je moet niet zitten zonnen om nood te hebben aan SPF. Fiets of wandel je naar huis, straks? Zit je op de bus te wachten? Sméren, babies!

Basically: wanneer je een zonnebril opzet op de ogen te beschermen, zou het toch keiraar zijn om niet ook jouw huid te beschermen? 🤔

(Leandra appreciation moment!)

SPF over make-up

Uitgebreide make-up op een geen zin om deze weg te smeren? Herkenbaarrr. Zeker als je een highlighter en/of blush op hebt, riskeer je glitters over je hele gezicht en een charmante roze waas op je kin of onder de ogen. Ik heb de gewoonte mijn SPF over mijn handen te verdelen en dan op mijn gezicht te deppen. In plaats van te smeren alles goed in te drukken, dus. Beetje mineraal poeder erover et voilà.

Nog eenvoudiger? Laat me even m’n Filorga UV-Bronze Mist met SPF50 bovenhalen …

De kleine flacon met heavy-duty SPF, geformuleerd om te beschermen tegen tekenen van huidveroudering veroorzaakt door de zon, is handig om mee te nemen, zelfs in m’n rieten clutch. Aanbrengen is easy peas! Wel belangrijk: hou het flacon ver genoeg (ik schat zo’n 15 cm) want als je hem te dicht houdt, heb je één natte vlek op je gezicht. Do not want.

Deze naar monoï de Tahiti geurende mist sublimeert een bruin kleurtje. Het resultaat is niet mat, dus hou dat mineraalpoeder bij de hand als je voor een velvet huidje wil gaan. Into een natuurlijke, slightly dewy look? Dan ben je heel on-trend deze zomer én zit je goed met deze Filorga mist.

kort

+ spray je gewoon over make-up heen
+ voelt niet vet
+ waterproof
+ monoï parfum
glanst (even)
 moeilijk om te weten of je overal/genoeg hebt aangebracht
 ik merk geen verfrissend effect

o.a. bij IU en de apotheker
+/- 30EUR

etc

boek LANNOO Remote Places To Stay
sunnies CHANEL (oud) – oorbellen H&M (oud)
iPhone 7Plus case KAREN MILLEN

BewarenBewaren

0 Comments