Menu & Search

Fijne moederdag, mama. <3

Een tijd geleden werd ik gecontacteerd voor het Ici Paris XL reclame-magazine Beauty&You, naar aanleiding van mijn liefde voor Prada Candy. Vond ik wel leuk, dus deed een interviewtje en een paar maanden later spotten jullie mij in het boekje. (Bedankt voor de tweets, trouwens. Dacht al dat ze het alltogether geschrapt hadden ofzo. Oeps!) Wat jullie echter nog niet wisten is dat ook mijn moeder er in staat, een paar bladzijden terug. Ze vertelt over een paar van haar favoriete producten du jour. En vandaag – moederdag, ahja! – show ik met mijn mama.

De rest lees je in Beauty&You, gratis bij Ici Paris XL.

Schattig feit: haar korte introductie had evengoed die van mij kunnen zijn. Onze passie voor all things cosmetica zit in het bloed, quoi. Haar favoriete Chanel lipstick Emotive is ook één van mijn favorieten, en haar obsessie met Hermès parfums – die ze op haar beurt erfde van haar moeder – heb ik rechtstreeks van haar meegekregen. Zij is altijd mijn grote voorbeeld geweest, en ze heeft mij altijd aangespoord meteen voor luxe te gaan, haha! Ik zie haar oh zo graag, mijn portefeuille … not so much.

Wist je trouwens dat de naam van deze blog geïnspireerd werd door de mama van mijn mama? Zij had in de late seventies/begin eighties een boetiek aan de wilde zee die ‘Miljonettes‘ heette. Dus vertrok uit het franse ‘jolie’, voegde de rest toe et voila: Joliette was een feit.

Liefste mama en oma (ok dit is raar, ik noem jou nooit zo!) liefste Omie : een hele fijne moederdag! En in augustus doen we het nog eens. ; ) #Antwerpen

15 Comments

 1. 10 jaar ago

  Wat een leuk stukje!

 2. Cindy
  10 jaar ago

  Ik had jouw stukje gelezen! Ik dacht echt zo van; ze is echt prada candy obsessed haha.

 3. 10 jaar ago

  Wat een leuk stukje, en wat lijk je veel op je mama zeg! :cute:

 4. 10 jaar ago

  Wij vieren moederkesdag alleen in augustus hoor! Das pas de echte :P Hihi! Wel fijn dat interviewtje!

  • 10 jaar ago

   Wij ook! Maar nu ik even de gelegenheid had voor een goed moederdagartikeltje … ;)

 5. 10 jaar ago

  Wat lief, wat lief, wat lief. Je mamma heeft een mini-me gecreërd, zo lijkt het! :3 :3

 6. 10 jaar ago

  Ik had het vorige maand ofzo al gezien toen ik me verveelde in het bushok en het magazine begon te lezen :p

 7. Dat parfum ruikt inderdaad ook heel lekker!
  Leuke blog trouwens, ik ga je zeker volgen :yes:

 8. 10 jaar ago

  schattig :)

 9. 10 jaar ago

  Ik wist het! Toen ik jouw foto zag dacht ik: damn, Lisha lijkt hard op die vrouw een paar pagina’s terug. Heb ik ze even naast elkaar gehouden en toen wist ik het 99% zeker :D

  Die 1% onzekerheid heeft me er van weerhouden het te vragen. Stel je voor dat het niét je moeder was… kleine fail.

 10. 10 jaar ago

  Je lijkt echt op je moeder! Ik heb dat magazine ook, maar ik had er zo niet bij nagedacht hihi! Jou stukje had ik namelijk wel gezien :D
  Heel leuk!

 11. 10 jaar ago

  Oh wat lief !

 12. 10 jaar ago

  Aww how cute! I saw you, but I didn’t realize your mom’s also in there! I hope you’re having a great celebration! xx

 13. 10 jaar ago

  Wat een superlief artikel! En je lijkt nogal op je mama zeg :)