Favo producten du jour

Favo producten du jour

De lijst :
Rosebud Co. Strawberry Lip Balm
M.A.C. Powder Blush in Hipness (artikel)
L’Oréal Sublime Bronze Expert Pro (artikel)
Rituals Extreme Lash mascara (artikel)
Hawaiian Tropic Lime Coolada Body Butter
Mandarin Orchid Body Mist van The Body Shop

Nu het toch best wel warm is, is een verfrissende body mist wel fijn. Deze Mandarin Orchid van The Body Shop zit ondertussen al niet meer in het assortiment. Ik kocht hem tijdens de solden vorig jaar. Dan verkopen ze body sprays heel goedkoop – zeker een tip! In de zomer heb ik er altijd eentje in mijn tas zitten. Het verkoelt even en geeft je een lekkere geur, win-win quoi. Wel opletten dat het geen Dry Oil Mist is want die zijn fijn voor je huid, maar hebben helemaal geen verfrissend effect ;)

Hawaiian Tropic werd een tijd verkocht bij Delhaize maar ik vrees dat het ondertussen alweer uit hun assortiment is. Heel spijtig, want ik vind het superfijne producten! Deze Lime Coolada body butter is zalig in de zomer. Het is een butter met kokos-, shea- en mangoboter én avocado-olie. Spul genoeg om je huid zalig goed te verzorgen, maar klinkt een beetje zwaar niet? Mis! De textuur van deze butter is romig maar fris en de geur van limoentjes gecombineerd met kokos is de heerlijheid zelve.
Ik gebruik het als een butter, maar soms ook als een aprés-sun want hij voelt écht verkoelend aan op je (verbrande) huid.

De Rituals mascara kennen jullie ondertussen misschien al wel. Ik vind hem echt heel fijn want net goed. Geen tranny lashes, maar ook net iets meer dan gewoon een natuurlijk effect. Op een warme dag thuis, doe ik gewoon wat mascara op. Dan nog een beetje Hipness blush en een yum maar verzorgende lipbalsem. De aardbei Rosebud Salve bijvoorbeeld.

Gebruik jij producten met een verfrissend effect tijdens deze warme dagen? Welke?

19 Comments

 • 5 jaar ago

  Dank voor de tip, gevonden bij Carrefour!

 • 7 jaar ago

  Ik spuit er met dit weer op los met mijn mini mister Coconut&Peaches en heb de andere versie van Hawaiian Tropic Bodytbutter die ik ook heerlijk vind met dit weer!
  .-= CommentLuv link : Shoplog: 5 juni =-.

 • 7 jaar ago

  Die foto is echt met erg mooi licht gemaakt, super! Ik heb die Rosebud Salve ook, loooove it. En als verkoeling in de zomer gebruik ik het liefst een zwembad, haha. Ik heb ook zo’n body mist maar ik vind de geur net iets te aanwezig voor op een warme zomerdag ;)

  • 7 jaar ago

   Thx. Ik heb hem ’s avonds gemaakt :)

   Omg ik zou willen dat ik een zwembad had om in te duiken als het zo warm is :love: Lucky you!

 • 7 jaar ago

  erug mooie producten!
  .-= CommentLuv link : #83 Long Lasting Hema =-.

 • 7 jaar ago

  leuke producten! ik gebruik ook fix+, maar goed idee van die bodymists! ik ga er ook eentje in mijn tas stoppen! :-)
  .-= CommentLuv link : Favorieten mei =-.

 • 7 jaar ago

  De blush vind ik echt mooi!
  .-= CommentLuv link : Bourjois contour clubbing oogpotlood =-.

 • 7 jaar ago

  je kan hawaiian tropic tegenwoordig ook in de GB kopen
  .-= CommentLuv link : OPI: Hawaiian Orchid =-.

  • 7 jaar ago

   omgwtfECHT?! Thx voor de tip! :yey:

 • Andrea
  7 jaar ago

  Is dat body butter van een ouwe collectie? ik zat te kijken in de site van HT in die is er niet of was die een LE?

  • 7 jaar ago

   Ik heb deze vorig jaar gekocht ofzo … Toen waren de verpakkingen inderdaad nog anders.

 • Miss_Sofie
  7 jaar ago

  I love the hawaiian tropic! ik heb de coconut body butter, spijtig is mijn omgeving geen fan van de geur ;)

 • Annelies
  7 jaar ago

  Ik ben helemaal fan van hawaiian tropic ik vind het dan ook erg jammer dat het hier zo slecht verkrijgbaar is. Af en toe vind je wat bij de etos. Maar dan lang niet de hele collectie. Dus op vakantie sla ik vaak mijn slag. Omdat in zuiderlijke landen hawaiian tropic bekender is.

 • Andrea
  7 jaar ago

  Dat hawaaian tropic lijkt echt heerlijk

 • Claudia
  7 jaar ago

  Ze verkopen Hawaiian Tropic producten ook bij de Etos, in iedergeval bij die in Haarlem! (Niet dat je daar wat aan hebt :/ ) En ik weet ook niet of jullie die hebben?

 • Fleur
  7 jaar ago

  De Hawaian tropic butters (en andere spullen) verkopen ze nu ook bij Carrefour, misschien een tip voor degene die hem niet vinden bij Delhaize ;)
  Oh en ik heb L’Oreal Sublime Bronze gekocht na het lezen van je review en ik ben er echt tevreden over, bedankt voor de tip ! XD :love:

  • 7 jaar ago

   Blij dat je blij bent ;) :)
   De mijne is bijna op dus moet een nieuwe zien te scoren …

 • 7 jaar ago

  Ik gebruik nu vrij vaak Fix+ van MAC om m’n gezicht ff op te frissen en verder heb ik altijd deo bij me (nu met groene thee van Yves Rocher) :)
  .-= CommentLuv link : Essence Nail Art Pens (Swatches + Review) =-.

 • 7 jaar ago

  alleen al bij de namen van de producten krijg ik al een zomers gevoel!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close