Menu & Search
Extra, extra: Urban Decay in België

Extra, extra: Urban Decay in België

urban-decay

Wie instagram of twitter heeft, heeft het allemaal mee kunnen volgen: Urban Decay is gisteren officiëel voorgesteld aan de pers. Het Amerikaanse merk is al jarenlang chou-chou van beautybloggers wereldwijd en zal nu ook (eindelijk) in België en Nederland in de winkel liggen. In de tweede helft van 2015 exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL, eerst in Brussel en daarna in andere filialen verspreid over het land. Kan u écht niet wachten om ter plekke (mottig nieuwsgierig) uw gehele hand onder de swatches te schilderen? Goed nieuws, lieve lezer: u kan het merk nu al scoren op de webshop. EDIT: Alles is off-line gehaald tot 26 mei, (U)D-day. Geen eigen foto’s (er waren geen Belgische bloggers aanwezig) maar alvast een paar instagrams van onze Belgische beautyjourno’s & Debbie van Beautyscene.nl

 

 

Ici Sephora XL

Een nieuwe stap van Ici Paris XL in de richting van Sephora? Mogelijk. De populaire keten Sephora poogde enige tijd geleden voet aan wal te krijgen bij onze buurtjes in de Nederlanden, doch het shop-in-shop concept (bij V&D) bleek een kort huwelijk beschoren. (Eerlijk? Mogelijk niet meest strategische match-up. Ik ervaar V&D in elk geval niet meteen als luxueuze department store noch beauty haven.) Met een ervaring van 47 jaar in de beauty-sector kan Ici Paris XL dit beter, dat spreekt. Bon, en zo spreekt ook mijn Belgische trots een beetje, klein beetje… Anyhow, Ici Paris XL it shall be! Dit najaar.

De Urban Decay 411

Ironisch genoeg zijn ze nu vooral bekend voor de Naked palettes, maar het merk is ontstaan uit rebellie tegen de heersende klassieke beige-en-roze make-up en brengt met hun ‘beauty with an edge’ een kwalitatief alternatief. De felste kleuren oogschaduw, regenboogeyeliner en punky lipsticks? They deliver. Urban Decay produceert een aantal (gemarkeerde) vegan producten, maar alle producten zijn gecertificeerd cruelty-free. Must-haves? Het begon allemaal met hun unieke, hypergepigmenteerde oogschaduw. Hun oogschaduwprimer – het iconische Primer Potion – is een cult favoriet, de 24/7 Velvet Glide-on Eye Pencils (€19,60*) zijn niet meer weg te denken uit de beauty-scene en rond de Naked palettes (€49,90*) – ondertussen 1, 2 en 3 – is zowat een kleine nieuwe religie ontstaan.   *Prijzen bij Ici Paris XL.

Wat staat er op jouw Urban Decay wishlist en/of wil jij wel eens gaan uitproberen in de winkel?

 

 

Deze potloden moeten jullie echt eens proberen, ze zijn te gek! #urbandecay #247glideoneyeliner #bbloggers A photo posted by Debbie Zwiers (@mrsbeautyscene) on

#blush heaven at #urbandecay #pressevent #amsterdam

A photo posted by Franciska Bosmans (@franciskabosmans) on

Let’s get naked! @urbandecaycosmetics komt naar België #launch #amsterdam #naked A photo posted by Laure Vandendaele (@_laurier) on

 

Save

15 Comments

 1. 7 jaar ago

  Oh dan gaan de naked palettes bij de Ici Paris goedkoper zijn dan op Feelunique! Nog even afwachten dus ;)
  En hun naked concealer zijn ook echt top, beter dan die van Nars vind ik persoonlijk. Hebben we toch al enkele leuke dingen om naar uit te kijken dit najaar en voldoende tijd om een budget aan te leggen! :D

 2. 7 jaar ago

  Yaaay, can’t wait!

 3. 7 jaar ago

  Jeej fantastisch nieuws <3
  Ik ga meteen bestellen op 26 mei :)
  C

 4. 7 jaar ago

  Fantastisch nieuws! Ik ben al jaaaaaren trouwe fan van het merk! Ik moet dringend nog eens zo’n potlood hebben, die blijven toch de allerbeste!

 5. 7 jaar ago

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd :) Ik heb voorlopig nog niets van Urban Decay

 6. 7 jaar ago

  Dat is leuk nieuws! Ik zag het vorige week nog in Berlijn maar verga momenteel zo in de make-up dat ik niets extra’s meer nodig heb. Maar goed, wie wel?! ;-)

  • 7 jaar ago

   Um… is dat een strikvraag? :D

 7. 7 jaar ago

  Yay, beste nieuws van de week! Ik vind vooral hun setting sprays echt goed, maar naar de Revolution lipsticks en de nieuwe Naked concealer ben ik ook wel benieuwd.

  • 7 jaar ago

   Echt, eh! Kijk er inderdaad ook naar uit om die in de winkel te kunnen proberen. Foundation (en concealer) vind ik altijd moeilijk on-line.

 8. 7 jaar ago

  Woohoo! Dit is echt wel goed nieuws!

 9. 7 jaar ago

  Jippie! Eindelijk. Ik dans van geluk, mijn bankkaart iets minder!

 10. 7 jaar ago

  Wat jammer dat er geen belgische bloggers uitgenodigd waren he :) Wel leuk dat ze ook naar belgië komen, want dat was nog niet duidelijk

 11. Ik kom dan uit Nederland maar wij zijn ook echt onwijs blij met Urban Decay. Nu nog alle andere merken ;) de eerste stap is weer gezet!

 12. Gloria
  7 jaar ago

  Werd tijd dat ze naar België zouden komen zeg!
  Ik zie rond de zomerperiode precies overal van die setjes met oogpotloden opduiken en zo zou ik er wel graag eentje in mijn collectie willen zien :-)

  • 7 jaar ago

   Jaaa, die zijn echt heel fijn. Heb ondertussen al wel wat kleurtjes liggen…