Menu & Search
Eventing: Urban Decay launch @ Ici Paris XL

Eventing: Urban Decay launch @ Ici Paris XL

UrbanDecayBelgie1
de counter – de producten gebruikt voor mijn touch-up – polaroid! (Peggy, Sunny, Maaike van Urban Decay, Sté en Yours Truly)

Lieve schatten, het is al na middernacht wanneer ik dit typ, maar ik moet het vandaag toch écht wel met jullie delen. Ik kom juist terug van het Urban Decay launch feestje in de Ici Paris XL in de Brusselse Nieuwstraat. De counter staat er, is volgeladen met samples om alle kleuren en texturen uitgebreid te testen en wordt bemand door make-up artists om u met raad en daad bij te staan. Vanaf morgen open for business. En eh, tipje: de eerste vijftig klanten krijgen een Naked Palette, dé must-have van het merk van de afgelopen jaren.

IMG_6048

UrbanDecayBelgie2

IMG_6034

IMG_6038

IMG_6039

Bon, ik ga slapen. Beetje van make-upjes dromen (en violet cocktails en polaroidflashes en heel veel paarse bloemen,… in een alternatief universum run ik een bloemenwinkel). Heel snel een close-up / review van een paar Urban Decay bestsellers… #staytuned

Save

9 Comments

 1. 6 jaar ago

  Leuke foto’s, en oh zo mooie producten <3

 2. 6 jaar ago

  @ KomaliBXL : De counter is heel uitgebreid!

 3. 6 jaar ago

  Het event zag er geweldig uit. Kan niet wachten tot de Urban Decay stand ook op de Meir staat!

 4. 6 jaar ago

  Een aanwinst voor Belgisch beautyland, hoera!

 5. 6 jaar ago

  Wauw, tegen een gratis naked palette zou ik ook geen nee zeggen :)

 6. 6 jaar ago

  Wauw, ziet er superleuk uit! Binnenkort dan maar eens naar Antwerpen afzakken!

 7. 6 jaar ago

  Zou superleuk zijn als de producten in meer winkels te koop zouden zijn – al ben ik al blij dat we er toegang tot hebben. Ik zak dan nog wel eens naar Antwerpen af na oktober :-)

 8. 6 jaar ago

  Eindelijk! Hebben ze alle producten of enkel een selectie? Ik ben al zoooo lang op zoek naar de oogschaduwbasis, maar had geen zin om het online te bestellen. Thanks voor de info!

 9. 6 jaar ago

  ziet er de moeite uit :) hier zou ik me helemaal kunnen laten gaan! <3 urban decay