Menu & Search
Eventing: the Mad Hatter’s tea party

Eventing: the Mad Hatter’s tea party

lalalateacup

Een geslaagd event, lieve lezer, is meestal al te herkennen aan een goede uitnodiging. Ter illustratie het bijzonder mooie event van gisteren. <3 Ik kreeg vorige week een taartendoos in de handen geduwd, houdende een theekopje, heel veel papieren harten en het bericht. Don’t be late! Don’t be late! for this very important date. All frowns and smirks are banned, when you’re invited to Alice’s Wonderland. Just follow the white rabbit down the hole for some tea and a leisurely stroll.” And so I did. 

IMG_3755

Essentiel-SS16-Look-8

IMG_3748

throughthelookingglass3

“You’re mad. Bonkers. Off your head. But I’ll tell you a secret… all of the best people are.”

– the Mad Hatter

Ter ere van de nieuwe Alice in Wonderland film, organiseerden Oona, Disney en Essentiel Antwerp een eh … kleine gettogether. De Mad Hatter’s afternoon high tea werd gehouden in Hotel De Witte Lelie in hartje Antwerpen. Perfecte locatie: check! Goed, slightly crazy volk: check! De genodigden fashion- en beautybloggers van over het hele land rond een tafel gehuld in bloemen, ballonnen en veel te veel – hoewel, is there such thing – patisserie, fruit, scones en sandwiches. Elfi lakte nageltjes en Charlotte poederde glitter op de oogleden van wie in haar stoel plaatsnam. Bij de thee – in mijn geval (sorry) koffie – geen suiker, maar inspiratie: Tom De Poortere van Essentiel vertelde ons alles over de afgelopen ss16 collectie in samenwerking met Disney. Over het concept, het productieproces van de rokken met tapijttechniek (“voor ons is dit eigenlijk al wel couture“), hoe de collectie een hit is in Korea en … dat er nog een collectie zit aan te komen in samenwerking met Disney. Oeh-la, kleur mij benieuwd.

throughthelookingglass1

Essentiel-SS16-Look-6

“I’m not crazy. My reality is just different than yours.”

the Cheshire Cat

Van oogjes op de bloemen tot levensgrote speelkaarten en schaakpionnen, alles klopte. Alsof de genodigden Alice waren gevolgd door de spiegel, en in een andere realiteit waren getuimeld. Iets wat, laat ons eerlijk zijn, lieve lezer, een blogger al eens durft overkomen. Zo heel af en toe haalt een event de blog, omdat ik écht niet anders kan dan mijn verwondering met u te delen. Maar zou het leuk zijn, vraag ik mij soms af, om méér te lezen over bloggen? Hoe het echt is, wat we echt doen, en waarom het zo leuk is en geen episode van Pink Ambition of de Koppen reportage van afgelopen week? Een blik achter de schermen spiegel, verhalen uit ons wonderland, quoi. Yay/nay?

P.S. Alice in Wonderland 2, Through the Looking Glass is in de cinema v.a. morgen, 24 mei. [icon]brook-icon-heart[/icon] Merci Disney voor de namiddag.


foto’s in Disneyland © Essentiel Antwerp

alle andere foto’s door mij met iPhone

Save

5 Comments

 1. 6 jaar ago

  @ Petra: <3!! Insgelijks, lieve Petra.

 2. 6 jaar ago

  It was sooo good!! Zin in die lekkere macarons nu :p Bedankt voor de gezellige tijd samen xx

 3. 6 jaar ago

  Zoooooooooo cool zeg :-D

 4. 6 jaar ago

  Het evenement zag er zooo leuk uit!! Benieuwd naar de aankomende collectie – en de film natuurlijk!

 5. 6 jaar ago

  Wauw, zag er een superfijn event uit! De uitnodiging alleen al, de prachtige aankleding… So pretty and verrrry Alice :)