Menu & Search
Eventing: Live Irresistible, Givenchy

Eventing: Live Irresistible, Givenchy

Het geheim van onweerstaanbaarheid? Het leven niet te serieus nemen. Givenchy geeft het goede voorbeeld met haar nieuwe parfum. Het huis vertrok van een klassiek ingrediënt (rode roos) en combineerde het met een grappige, frisse noot van ananas voor een uniek en onweerstaanbaar parfum. Ontmoet Live Irresistible.

Een heel zoet parfum, fruitig maar met een prominente rode roos en een warme basis van amber en muskus. Ik ga niet zeggen dat ik niet hou van het origineel, Very Irresistible, maar deze nieuwe flanker, Live Irrisistible, is dikke liefde. Klassiek meets tropisch in een zwoel maar speels parfum. Het lokt uiteenlopende reacties uit. Van vreemden die quasi in mijn nek komen hangen om de geur te inhaleren tot een serveuse die opmerkt: “Oei, beetje veel parfum aan?” (Antwerps voor ‘Ik hoef geen fooi, maar danku!’)

top ananas en rode rozen
hart rozen en roze peper
basis amber en muskus

Terug naar die onweerstaanbaarheid; de charmante vrijgevochtenheid van de vrouw die in tune is met haar inner child en er de lol van inziet om – zonder een nagel te breken, dat spreekt – een balletje te kloppen in de veranda van haar herenhuis. Letterlijk geïnterpreteerd door Givenchy, die mij uitnodigde voor een wel heel bijzonder setje zaaltennis en minigolf. (Dat laatste? Met omgekeerde paraplu’s, geheel Alice in Wonderland stijl.)

P.S. Op de polaroids: Isabelle, Sunny, Céline, Katia, Nanja <3 Merci Givenchy voor de fijne avond.

*
verkoopinfo

bij de parfumerie
€72 / 40ml
€109 / 75ml

Save

6 Comments

 1. 7 jaar ago

  Ben er best benieuwd naar geworden! Prachtige foto’s btw.

  Liefs

  xoxo

 2. 7 jaar ago

  Wauw, ik heb je blog net ontdekt en wat een mooie foto’s! Echt heel mooi! :)

  • 7 jaar ago

   @ Minke : Aww, dankjewel! <3

 3. 7 jaar ago

  Wat een speciale flacon en wat ziet die locatie er prachtig uit

 4. 7 jaar ago

  Ik kan me de serveuse-scène zo al voorstellen :’) Ik denk dat ik de combinatie roos met ananas ook nog zou kunnen appreciëren.

 5. 7 jaar ago

  Uh oh, Sunny’s chipping bubbly, watch out! ;-)

  Wat een prachtige locatie zeg, waauw. Het parfum klinkt ook erg lekker. Leuke flacon ook.