Menu & Search

Eventing: Hunkemöller Private Collection

Trouwe lezer, u weet: ik ben van mening dat je lingerie in de eerste plaats voor jezelf draagt, om jezelf mooi en vrouwelijk en sexy te voelen. Doch d’r is een zeker type lingerie dat gezien moet worden. Door uw lief, bijvoorbeeld. En met Valentijn in het verschiet suggereert Hunkemöller een – ’n tikje stout – setje van haar Private Collection.
My dearest reader, it’s my opinion that you should always wear pretty undergarment for the sole sake of feeling good about yourself. Feeling feminine and sexy. Yet there is this certain type of lingerie that just neeeeds to be seen. By your lover, that is. With Valentine’s Day a-coming, Hunkemöller suggest a – rather deliciously naughty – set from their Private Collection

Hunkemöller presenteerde haar nieuwe Private Collection onlangs tijdens een internationaal bloggers-event in haar hometown. Venue van de avond was Yab Yum, het luxe-bordeel aan de Amsterdamse Singel. Veel geschiedenis en bubbels + weinig voorzichtigheid noch gêne in de verhalen van Mitch, rechterhand van de toenmalige uitbater en onze gids die avond = great entertainment. Ik <3 Valentijn – roze, hartjes en lievigheid! – maar mijn hoofd zit ook al een klein beetje bij de zomer. Tijdens het diner zat ik zeer strategisch naast één van de dames van het Hunkemöller team en alzo ontfutselde ik toch al menig detail van de nakende bikini-collectie. Ik deel mijn persoonlijke highlight: there shall be tassles! (Geloof mij, een bikini met franjes staat helemaal bovenaan uw wishlist komend seizoen.) Maar bon, terug naar de Amsterdamse boudoir voor de Private Collection. Een visualisatie van de avond:
Hunkemöller revealed their new Private Collection last week at the international bloggers event in their hometown of Amsterdam. Venue of the night was Yab Yum, a gentleman’s club (please do read this as ‘luxury brothel’). Plenty of history & bubbles + no prudence whatsoever in the stories of Mitch, our guide of the night = a very entertaining evening, indeed! Although I sincerely love Valentine’s Day, my head is already caught up in all things summery. So since I found myself strategically seated next to one of the lovely ladies from the Hunkemöller team, I couldn’t help but find out a thing or two about the upcoming bikini collection. I’ll already share my personal highlight with you: there shall be tassles! (Trust me, absolute wishlist material.) But let’s go back to our Amsterdam boudoir for the flirty Private Collection. Let me just visualize the night for you:

Check de Hunkemöller blog voor een uitgebreider kijkje achter de schermen van het event.

verkrijgbaar available
early February @ Hunkemöller stores & on-line

prijzen prices
from €22,99 to €54,99

* Pictures by Hunkemöller
** Pictures by me watermarked ‘JL’  + instagrams

13 Comments

 1. Lisa
  8 jaar ago

  Wow. Ziet er cool uit. Wat is shoppen naar de perfecte outfit toch tof! Ik doe het ook graag. Zeker en vast. Ik hou er ook een blog over bij… http://lisashopping.wordpress.com/

 2. 8 jaar ago

  Zag er een supertof event uit, maar denk idd dat ik er – zoals Kiss & Make UP zei – met al die riempjes zou uitzien als een ingesnoerde salami… Oh well, mijn lief eet graag salami hahaha.

 3. 8 jaar ago

  Oehlala!

 4. 8 jaar ago

  Wat een spannende collectie!

 5. 8 jaar ago

  Ja hallo ! That is some serious lingerieee ! Looking good. Nu nog werken aan de bijhorende derrière ;-) !

 6. 8 jaar ago

  Mooi op de dames hier, maar al die riempjes en bandjes zijn volgens mij toch niet zo flatterend op de doorsnee vrouw. Ik denk dat je er al snel als een ingesnoerde salami uitziet, lol.

 7. 8 jaar ago

  Ik neem aan dat de daarbij horende strakke billen niet te koop zijn? :( Dan maar een extra work-out :)

  • 8 jaar ago

   Ze hebben ook juist een nieuwe sportcollectie! ;D (Nee maar echt.)

 8. 8 jaar ago

  Ziet er allemaal super tof uit! Oeeeh die mannen, hotties.

  • 8 jaar ago

   Dat van die mannen was ik ook aan het denken…
   Ook wel mooie lingerie btw!

  • 8 jaar ago

   Echt eh!

 9. 8 jaar ago

  Ooh ik ben gék op franjes dus laat maar komen! :-)

 10. 8 jaar ago

  ik zal eens gaan kijken :)