Menu & Search
Eventing: Guerlain La Petite Robe Noire – lips & nails

Eventing: Guerlain La Petite Robe Noire – lips & nails

 GPRN11
Ik kom terug op mijn ‘My First Polish‘ blogpost van november. Het mysterie is opgelost. Afgelopen donderdag stelde Guerlain op het Antwerpse Zuid haar capsulecollectie voor gebaseerd op en geparfumeerd met La Petite Robe Noire. Een eerste ontmoeting met de 8 nagellakjes en 20 lipsticks met, laat ons eerlijk zijn, de schattigste verpakking.

Ze is een vrolijke noot die met enige regelmaat door mijn inbox trippelt: het quasi allegorische La Petite Robe Noire poppetje. Ze heeft ondertussen een hele garderobe aan little black dresses met matchy parfums. Olivier Echaudemaison, Creative Director Make-up van Guerlain, tekende haar nu ook 20 lip- en 8 nagellakkleurtjes om mee te spelen, die ze in al haar zusterlijkheid enthousiast met ons deelt, ’t lieveke. Yours truly was present bij de voorstelling, maar mijn blogpost beperkt zich

vandaag tot foto’s. (Tam, druk en variaties op dat thema.) Locatie: Maison de Trazegnies, vlakbij het Museum van Schone Kunsten. En mijn appartement. (Ik stel voor dat we vanaf nu alle events hier doen. 0% reistijd, 100% meer tijd om te lang te blijven plakken. Alvast mijn excuses aan de lieve, geduldige mensen van Guerlain.) Maar bon, a little less conversation, a little more snap-action!

LPRNlineup
GPRN12
GPRN8
GPRN3
GPRN6

Isabelle (Minnebelle.com) lakt haar nagels.

GPRN10
GPRN4
GPRN14

GPRN9

IMG_7356

GPRN5

GPRN2
GPRN7

In totaal bestaat de collectie – zoals ze nu is –  uit 8 kleuren nagellak en 20 kleuren lipstick. Ik heb er een paar op mijn bureau staan, dus een closer look volgt allicht één dezer.

*
sinds 16 februari
bij de parfumerie

The Lipstick €31,50 – The Nail Polish €24,50

Save

6 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 6 jaar ago

  @ Isabelle en Petra : Yay, danku! :)

 2. Sonja
  6 jaar ago

  die nagellakjes zijn echt super schattig en luxe ! Maar die lipsticks …. spijtig dat die verpakking op niets lijkt want de inhoud is dat meestel wel van Guerlin.

 3. Lola
  6 jaar ago

  Ik vind die plastic hulzen van de lippenstiften maar niks.

 4. 6 jaar ago

  OMG, hoe schattig zijn die nagellakjes!! Zo stom dat ik niet kon komen :'( Hehe, de foto’s zijn leuk! <3

 5. 6 jaar ago

  Pretty, pretty! Deze collectie spreekt me echt aan.

 6. 6 jaar ago

  <3 de foto's!