Menu & Search

Eventing: Estée Lauder presents Pure Color Envy Lipstick (at Microsoft)

Vergeef mij lieve lezer, voor deze vlaag van nerdiness – ik beloof te compenseren met de nodige beauty pics – maar één en ander moet gedeeld over een event dat ik eerder deze week bijwoonde. Ik had maandagavond een date met Estée Lauder voor de presentatie van een nieuwe lipstick – de ‘Pure Color Envy’ – in het Microsoft Executive Briefing Center. Shiny new lipsticks en ditto blog tools: check! Prachtig idee om bloggers hier samen te brengen, toch? Mogelijk minpuntje: yours truly had moeite met opletten bij de presentatie. Oeps!
Please excuse this sudden bout of nerdiness, but I just have to share this. Earlier this week I had a beauty date with Estée Lauder. At the Brussels Microsoft Executive Briefing Center. Such a bright idea to gather your blogger ‘round new technology (touchscreen tv’s, tablets, camera-phone hybrids,… this is for us!) yet I did have some difficulties focussing on the presentation with a bright & shiny new tablet at my fingertops. Oops! 

De avond draaide rond de release van de nieuwe Pure Color Envy Lipstick. Estée Lauder belooft dat het ‘alles is wat een vrouw wil’, en als u even kijkt naar uw eisen voor een lippie, zijn er inderdaad best wel wat puntjes af te vinken denk ik: 20 uiteenlopende kleuren, een satinette finish die de lippen niet uitdroogt, een langhoudende formule, pigmentatie en een gesophisticeerde verpakking. De huls van de lipstick ligt fijn in de hand. Ze is iets zwaarder, wat luxueus aandoet, en de dop sluit met een magneet om handtas-malheuren tegen te gaan. Ik plan een review rond deze lippies, dus wil nog niet té veel meegeven, maar ik kan al wel zeggen dat het een fijne eerste kennismaking was. Het is moeilijk kiezen tussen de mooie kleuren, en ’t looks & fells nice on the lips.
Wie hem samen met mij wil testen, dat kan. Hij is nu al verkrijgbaar, o.a. via de nieuw geïmplementeerde webshop op www.esteelauder.be – fijn extraatje: naast de 20 kleuren is er een 21ste ‘web exclusive’.
The night was all about the release of the new Pure Color Envy Lipstick. Estée Lauder says it’s ‘everything a womans wants from a lipstick’ and I’m sure that if you make a little list of all your demands, you’ll be able to tick off quite a few of them. 20 beautiful shades, a satinette finish that doesn’t dry your lips, a longlasting formula, high pigmentation and a sophisticated packaging. The tube feels rather heavy in your hand, very luxe. An integrated magnet locks the lipstick tight so it won’t open in your purse – ok, ok, and it’s just fun. I’m planning a review on these lippies, so I’m not giving away too much of my findings yet. Let’s all agree on the fact that it was a nice first encounter.
If you want to test these babies along with me, you can. They’re already shoppable via www.esteelauder.be where you’ll find an extra (and web exclusive) 21st shade.

Instagrams! Shooting & selfies with Liene (Suriel.be) en mijn favoriete Pure Color Envy kleurtjes ‘Powerful’ en ‘Defiant Coral’.
Instagrams! Shooting & selfies with Liene (Suriel.be) featuring my fav Pure Color Envy colors ‘Powerful’ and ‘Defiant Coral’. 

verkrijgbaar available in Belgium
in de parfumerie & nu ook on-line
Estée Lauder counters & on-line 

prijs price
€33

Gewoon uit nieuwsgierigheid: welke kleur lipstick draag jij het liefst?
Just out of curiosity: which color of lipstick do you prefer to wear? 

21 Comments

 1. 8 jaar ago

  Love these pics! Ik ben echt benieuwd naar de finish van deze lipsticks :D

 2. 8 jaar ago

  Leuke kleurtjes, en leuke foto met U en Liene, looking good lady!!
  Mooie foto’s ook, ik heb duidelijk wat gemist!

 3. 8 jaar ago

  Amai, dat zijn op het eerste gezicht supermooie kleuren. En laat ik nou net een bon hebben voor -21% bij de Ici Paris XL ;-).

 4. 8 jaar ago

  Ik heb er eentje, en de wear time is echt ongelofelijk. Ik denk dat van al mijn lippenstiften de Pure Color Envy het langst blijft zitten.

 5. 8 jaar ago

  Keimooie lipsticks. Roze nudes en koraalkleuren zijn mijn favorieten :)

 6. 8 jaar ago

  ik heb geen idee welke ik het vaakst draag, een roze denk ik :) maar ik ga ook wel graag voor kleur, rood, paars, oranje,… Maar voor elke dag is dat wat moelijk :D

 7. 8 jaar ago

  Ik heb een prachtige fuchsia lipstick waar mijn vriend helaas een hekel aan heeft. Toch draag ik die het vaakst :)

 8. 8 jaar ago

  Mooie foto’s! Ik draag zelf het liefst rode kleuren op mijn lippen. Bruin vind ik echt niet mooi, en roze past totaal niet bij mij.

 9. 8 jaar ago

  Prachtige kleuren en wat een mooie foto’s weer :)

 10. 8 jaar ago

  bruine lipstick :)

 11. 8 jaar ago

  Nudes, forever nudes! :)

 12. 8 jaar ago

  Wat een prachtige lipsticks! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 13. 8 jaar ago

  Wat een prachtige lipsticks en dito foto’s!!!! In love

 14. 8 jaar ago

  Ik wil ook spelen met de tablets! :D

 15. Jolien
  8 jaar ago

  Wat zien ze er mooi uit, al ben ik meer voor een matte/velvet finish.
  Mijn favoriete kleur is MAC Ruby Woo (boe, cliché. I know, I know …) MAC’s Lady Danger draag ik ook heel vaak.

 16. 8 jaar ago

  Mooie foto’s zeg! Ik draag zelf het liefst rood of donker rode lippenstift (:

 17. 8 jaar ago

  Ziet er gaaf uit!

 18. 8 jaar ago

  Dat ziet er erg goed uit!

 19. 8 jaar ago

  Wat een mooie kleuren! Ze zien er echt veelbelovend uit :)

 20. 8 jaar ago

  Prachtige lipsticks! Superbenieuwd:)