Menu & Search

Eventing: Estée Lauder Modern Muse launch (Amsterdam)

Twee weken geleden teende ik naar Amsterdam voor de launch van Estée Lauder’s nieuwste trots Modern Muse, om aldaar de avond door te brengen omringd door make-up en parfum, in fijn internationaal gezelschap. Of ik in mijn nopjes was? Oh ja. Nog één ding spannender dan een parfum-launch is een internationale parfum-launch. Hey, #wanderlust enzo. Ik breng snel meer over Modern Muse én A’dam, maar voor nu alvast een snelle impressie van het event.

Two weeks ago I found myself in Amsterdam, surrounded by fine international bloggers and loads of make-up & perfume for the launch of Estée Lauder’s newest baby Modern Muse. Fuck playing cool, it was too exciting not to rave about. I’ll tell you more about the fragrance (and the city) soon, but for now here’s a quick impression of the event.

Naar Amsterdam voor de launch van Estée Lauder’s nieuwste trots Modern Muse.

De fabuleuze Teri & Sunny, Isabelle en ik. Ennnnn omdat de onnozele selfies altijd de leukste selfies zijn, les-voilà:
The fabulous Teri & Sunny, Isabelle and I. Annnnd since silly selfies are the best selfies, les-voilà:  

– Merci Estée Lauder <3 –

10 Comments

 1. 8 jaar ago

  Zag er een mooi event uit!

 2. 8 jaar ago

  Ik heb de geur deze week leren kennen. Echt iets voor mij!

 3. 8 jaar ago

  Prachtige foto’s! Ben erg benieuwd naar de geur :).

 4. 8 jaar ago

  Die groepsfoto’s zijn echt super :-D Ik ga morgen naar een EL event hier in Lausanne, ben benieuwd.

 5. 8 jaar ago

  It’s probably the light, but I look so olive in this photo LOL

  • 8 jaar ago

   I know, so strange! But you’re so far in the back, the lighting was all different there. My head is twice your size and ruby red. :’)

 6. 8 jaar ago

  Hé, wat grappig, zie ik opeens mijn achterkant op je foto (die met de lichtblauwe blouse) :) Ik heb je helemaal niet gezien, terwijl ik je blog al lang volg!

  • 8 jaar ago

   Wat jammer! Heb vooral rondgerend tussen de producten en de Belgische bloggers. Ben niet zo thuis in de Nederlandse beautyblogosfeer. Keertje koffie in Amsterdam ofzo, de volgende keer. Weet nu minstens 10 goede adresjes. (Mijn tweede dag ben ik de stad gewoon rondgestuiterd, jawel.)