Menu & Search

Estée Lauder Pure Color Envy Shine lipsticks

Exact een jaar geleden introduceerde Estée Lauder de Pure Color Envy lipsticks die in no-time een prominente plaats veroverden in het hart van lipstick-addicts en -aficionado’s. Met hun elegante satijnglans zijn ze nog altijd een perfecte standaard voor wat een lipstick éigenlijk moet zijn. Wel, nu dus ook in glossy hoogglans… Zeg hallo aan de nieuwe Pure Color Envy Shine lipstick.

De gelijkenis begint al bij de verpakking. De Shine zusjes zijn iets slanker en langer dan de Envy lipstick, maar even mooi, robuust en met dezelfde magnetische click-sluiting. De formule lijkt ook exact hetzelfde (sculpting, hydraterend, vult de lippen mooi op) met het verschil dat de Shine lipstick iets – doch amper – transparanter is en (u raadt het nooit) meer glanst. Ondanks die glossy finish voelt de lipstick absoluut niet plakkerig aan, maar oogt alsof het uit een tube komt.
Ze zijn fijn en makkelijk opnieuw aan te brengen, maar stiekem vind ik deze Pure Color Envy Shine het mooist wanneer je hem al een paar uur draagt, van de thee hebt genipt, etc. Het pigment zet zich vast op de lippen en de hoogglans oogt iets gediffuseerd. Tenzij je een lippotlood hebt gebruikt, vervaagt de rand subtiel en oogt het geheel heel casual en worn-in en sexy, zéker de roze ‘Pink Dragon’. Hetzelfde effect krijg je door de lipstick op te deppen met je vinger. Getest: 350 Empowered (rood), 430 Pink Dragon (roze) en 495 Intriguing (bordeaux).

esteelaudershines

esteelaudershinessnaps

verkrijgbaar vanaf 23 maart
€21,74 / bij alle Estée Lauder verkooppunten en on-line

P.S. Ik heb, in één groot (maar mini want hyperkort) experiment mijn snaps van die namiddag in een YouTube filmpje van 55 seconden gegoten. Inclusief verwaaide haren, verwarde blik én de enige filter available op de app ofzo… Maar dus. Een microfilmpje ‘achter de schermen’. (Then again, ‘schermen’… haha. Gooi daar en passant ook een filter van zelfrelativering over.)

 

12 Comments

 1. 7 jaar ago

  Wauw! Deze zien er echt super uit! Leuke kleurtjes :)

 2. 7 jaar ago

  Ah, pretty! Pink Dragon staat je mooi zeg :)

 3. 7 jaar ago

  Die donkere kleur ziet er echt mooi uit! Leuke video!!

 4. Heel erg mooi! iK ben een fan van de Pure Color Envy lipsticks. Ze zitten prettig, zijn goed gepiketteerd en blijven goed zitten. Ik denk dat de Shine variant mij iets te glossy is.

 5. 7 jaar ago

  Lang leve die ene snapchatfilter! (En de black & white, voor wanneer de andere absoluut niet flaterend is ;-)) Intriguing is trouwens mega mooi! Tegenwoordig into edgy lipsticks. of wat je edgy kan noemen…

  • 7 jaar ago

   Haha ja, zwart-wit filter saves lifes! P.S. Ben bezig aan een blogpost in te plannen voor de Japan trip (dus binnen dit en een maand) van een prachtige Givenchy lippie. Best edgy, ook… Misschien iets voor u dan!

 6. 7 jaar ago

  Wat zijn ze mooi eh! Ik heb er twee en vind ze ook super.

 7. 7 jaar ago

  Prachtige kleuren. Ook een leuk filmpje op het einde.

 8. 7 jaar ago

  Mooie kleurtjes! Al denk ik dat ik toch eerder voor de gewone pure color envy’s zal gaan.

 9. 7 jaar ago

  Goed geschreven zo laat op de avond ;). Stiekem wil ik meer filmpjes van je zien. Moet leuk zijn om eens een vlogje te zien van uw zotte avonturen waar je op instagram mij altijd mee doet verwateren! ;)

  • 7 jaar ago

   Haha, ik doe mijn best! ;) En wat die vlog betreft, ik heb iets kleins klaarstaan voor vandeweek, over mijn prinsessenweekendje in Brugge.