Menu & Search

Estée Lauder Pure Color blush in Exotic Pink

Ik heb een nieuwe favoriet in mijn make-up stash en die moet ik gewoon eventjes laten zien. Check mijn Estée Lauder Pure Color blush in het mooie ‘Exotic Pink’.
There’s a new favorite in my make-up stash that I just have to show you. Check my Estée Lauder Pure Color blush in the prettiest ‘Exotic Pink’

Toegegeven, ik heb hem hier al langer liggen, maar zoals dat soms gaat met samples zei ik té snel “Niet mijn kleur!” en wat bleek toen ik hem voorzichtigjes probeerde? KEIhard mijn kleur, jawel! Rokerig doch fel roze waarbij de term ‘exotic’ geenszins misstaat. Wanneer subtiel aangebracht – hij blendt super en gaat erg mooi over in je huid – lijkt het op mijn natuurlijke blos met een toegevoegd dosis sexy en chic.
Het poeder is relatief droog qua formule, wat me deed vrezen voor het ergste, maar guess what … Exotic Pink is makkelijk op te bouwen, hecht zich na het blenden goed aan de huid en blijft de hele werkdag perfect zitten.

De verpakking is stevig én prachtig. Hey, goud + transparant = my kind of gorgeous. Luxueus doch een tikje edgy. #like De bijgeleverde kwast is niet aan te raden voor dagdagelijks gebruik (investeer gewoon in een degelijke grote blush kwast) maar top voor on-the-go. Absoluut een go-to blush en een aanrader. Voilà, mijn bloggers’ plicht is weeral volbracht voor vandaag. ; )

Ok, ok, so maybe this blush isn’t reaaaally new anymore. It’s been laying around on my desk for a while now since I though “Not my colour!” when it arrived with the mail. However, the moment I finally got ‘round to testing it, I was instantly hooked. Guess what? TOTALLY my color! A bit like my own natural flushed cheeks with an added dash of sexy & chic. 
The powder seems quite dry, which made me fear – again, I’m such a coward – the worst yet it applies well, the colour is very buildable, blends well and stays put the whole day. 

The packaging is sturdy, luxurious and has got the right amount of edge imo. Hey, gold + transparent = my kind of pretty. The brush isn’t amazing (invest in a good, big blush brush) but great for on-the-go. All in all I’m in love with this blush and use it nearly every day. Would I recommend it? Umm … ain’t that exactly what I’m doing here, huh?! ; )

verkrijgbaar available in Belgium
@ Estée Lauder counters & parfumerie

prijs price
€37 / 7g

22 Comments

 1. 9 jaar ago

  I found your blog a week ago, and now I read it from a to z. I love it! I didn’t know we have such a great belgian blogger ahah (I’m sorry, I speak french, and I can talk dutch, but I really cannot write it properly)

  Anyway, about the Estée Lauder blush, you convinced me, and I just bought it in Peach passion, I love it !! I added two of the others colours (lover’s blush and the wild sunset) to my buylist. Haha.

  Hope you have a wonderful weekend, enjoy the first sunshines of the spring,

  Kussjes,

  Sasha

 2. 9 jaar ago

  Pretteh ! En helemaal mijn kleur.

 3. 9 jaar ago

  Wow, prachtige kleur maar denk dat deze iets te aanwezig is voor mij persoonlijk.

 4. 9 jaar ago

  Wow prachtig :D x

 5. Mooi! Ik ben zelf fan van de Pure Color Bronzer.

  • 9 jaar ago

   Daar ben ik ook wel benieuwd naar!

 6. 9 jaar ago

  Ik heb de blush in een peachy kleur en je zou inderdaad op ’t eerste zicht denken dat de kleuren superfel zijn.. of niet helemaal je ding.. until you put it on your face and it’s like HEAVEN OMG!

 7. 9 jaar ago

  Dikke like! Echt een kleurtje dat me bevalt.

 8. 9 jaar ago

  Wauw echt prachtig!

 9. 9 jaar ago

  Je maakt echt hele mooie foto’s!

 10. 9 jaar ago

  Hij ziet er erg mooi uit!

 11. 9 jaar ago

  Wat een schitterende kleur!

 12. 9 jaar ago

  Ziet er goed uit!

  Liefs

  xoxo

 13. 9 jaar ago

  Jammer van de prijs, want daarvoor zou ik hem niet genoeg gebruiken denk ik…
  Maar wel héél mooi!

 14. 9 jaar ago

  Wauw, zo gepigmenteerd! Mooie verpakking natuurlijk ook :)

 15. 9 jaar ago

  super mooie felle tint :D

 16. 9 jaar ago

  Yay, ik heb hem ook en hij is idd prachtig! Heel goed op te bouwen en blijft een hele dag zitten ^^.

 17. 9 jaar ago

  heel tof kleurtje :)

 18. 9 jaar ago

  Prachtig en wat is het pigment goed!! Echt SUPER!

 19. 9 jaar ago

  Blendt inderdaad mooi! Met Estée Lauder blushes heb ik eigenlijk nog geen ervaring, maar ik ben al fan van heel wat van hun producten dus ik gok erop dat ik hun blush ook wel zie zitten :)

 20. 9 jaar ago

  Wauw, dit is inderdaad wel heel fel maar wel heel mooi!