Menu & Search

Estée Lauder Pink Ribbon lipstick & -gloss set

Oktober is borstkanker-awareness-maand. Al twintig jaar zet Estée Lauder zich, in navolging van Evelyn H. Lauder die mede-oprichter was van het bekende roze lintje, actief in voor de strijd tegen borstkanker door middel van o.a. een bewustwordingscampagne. Wel, ik <3 roze en ik <33 roze met een doel. Enter de Pink Ribbon lipstick en -gloss set van 2012.

De set bestaat uit een toilettasje dat ook kan gebruikt worden als clutch plus een Pure Color Lipstick in Candy en een Pure Color Gloss in Pink Innocence met limited edition verpakking. Weetje: het blauwe lint dat verweven lijkt met de vele roze linten in het design vertegenwoordigt 1% van de borstkankergevallen die wordt vastgesteld bij mannen.

Ik ben al jaren fan van de Estée Lauder Pure Color Lipsticks. Roze vind ik een moeilijke kleur, maar Candy is een relatief universeel roze dat me fris staat. Pink Innocence is een naakter roze dat perfect is voor elke dag. De gloss is een beetje sticky, blijft heel lang mooi zitten maar brengt ietwat onhandig aan door de verpakking. Hou een tissue bij de hand of gebruik zoals ik een – retractable – penseeltje om hem aan te brengen. Het potje is trouwens gewoon té prachtig, nee? Love it.

20% van de verkoopprijs van deze set gaat naar de Breast Cancer Research Foundation. Daarenboven geef je jezelf ook een cadeautje, want voor de prijs van een lipstick heb je er ook een mooie gloss en een tasje bij – which is nice, an sich – in roze roze roze, baby. #WIN

 verkrijgbaar
(limited edition) bij Estée Lauder counters in Inno

prijs
€26,89

 

15 Comments

 1. Damn pretty! Waarom zijn er zo weinig Inno’s? :)

 2. 9 jaar ago

  staat je heel mooi, die kleur!

 3. 9 jaar ago

  OMG, I want!

 4. 9 jaar ago

  Wat een heerlijk setje, vooral het tasje! :)

 5. 9 jaar ago

  Prachtige kleurtjes! En altijd fijn om iets te kopen waarvan de opbrengst (ok, een deel dan ;-)) naar een goed doel gaat!

 6. 9 jaar ago

  Waaw wat een prachtexemplaren! Ze staan je echt goed! :)

 7. 9 jaar ago

  Hele mooie kleuren, staat je heel mooi! En heel fijn dat je er ook een mooi doel mee steunt!

 8. 9 jaar ago

  Zucht, wat een pareltjes weer. Ze staan je fantastisch!

 9. 9 jaar ago

  Ah wauw, wat een prachtig design! Love it! En prachtig ook dat ze in het design ook het probleem dat rondom mannen ligt terug hebben laten komen. Ze staan je wederom gorgeous girl! <3

 10. 9 jaar ago

  Die roze lipstick staat je goed! Gotta love producten mét een betekenis :D

 11. 9 jaar ago

  I love it!!! Ik ga van de week even kijken! :)

 12. Judith
  9 jaar ago

  Waw! Must have! En het is ook écht een erg zachte prijs #like

 13. 9 jaar ago

  oh my…gorgeous stuff!

 14. 9 jaar ago

  Looks good on you ! De clutch is een mooie plus. Must.purchase.instantly.

 15. 9 jaar ago

  Wat zijn die clutches telkens zo mooi! De roze lipstick staat je echt zo mooi! Geweldig dat ze dit elke keer blijven doen :).