Essie’s Resort Collection

Essie’s Resort Collection

Essie komt voor de zomer met vier tropische pastels geïnspireerd op ’s werelds meest exotische vakantieoorden : een minty turquoise, zacht zeeblauw, zandstrand beige en afgewassen roze.

“I wanted to create colors that would reflect a passion for all-things paradise,” says Essie Weingarten, founder and president of Essie Cosmetics, Ltd. “Chic vacationers are known for their island-inspired style and these nail colors add the final fashionable touch to that look.”

Tja, dus wéér een mintgroen. Niet echt iets waar we allemaal op zaten te wachten … Maar samen met het blauw en beige is het dus een heel trendy collectie. Persoonlijk vind ik dat een koraalkleurtje niet had misstaan.

Edit :

Lapis of Luxury – Splash of Grenadine

Turquoise & Caicos – Playa del Platinum

via Temptalia

Wat is jouw favo kleur van de vier ?

De collectie komt uit in Mei. Check de verkoopadressen voor meer info over waar ze te scoren …
b r o n : Chic Profile foto’s van Temptalia

9 Comments

 • Laura
  8 jaar ago

  Allemaal, maar vooral Lapis of Luxury!

 • 8 jaar ago

  Splash of grenadine is op het eerste zicht mijn duidelijke favoriet!

 • 8 jaar ago

  Wauw ik denk dat ik alle lakjes wil! super mooi

 • 8 jaar ago

  Lapis of Luxury en Playa Del Platium zijn mijn favorieten, maar eigenlijk vind ik de totale lijn prachtig :love:

 • Roxanne
  8 jaar ago

  Wat dacht je van allemaal? :yes: Als ik moet kiezen: Lapis Of Luxury en Splash Of Grenadine

 • 8 jaar ago

  Oooooh, playa del platinum ^^ Pure liefde

 • 8 jaar ago

  In de flesjes zien de kleurtjes er precies wat feller uit, heb ik de indruk. Ik vind ze op zich wel mooi.
  .-= – Mijn laatste post : OPI BUBBLE BATH =-.

 • Comme Coco
  8 jaar ago

  Ik vind ze wel uiterst schattig!!!

 • Sabine
  8 jaar ago

  Aaaah die blauw en beige, me wants! =D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close