Menu & Search
Essie Zomercollectie 2015

Essie Zomercollectie 2015

Vijf jaar geleden organiseerden we nog schaamtelijk grote groepsbestellingen recht uit Amerika met onze twittervriendinnen (die later zelf ook een blog startten) om aan Essie te geraken, vandaag de dag ligt het merk gewoon in het Kruidvat en sluipt er af en toe en nieuwe kleur in mijn collectie. Druppelsgewijs valt een verslaving minder op, lieve lezer (pro tipje).

Voor haar zomercollectie 2015 brengt Essie traditiegewijs zes zomerproof kleuren uit. Het is moeilijk kiezen tussen Private Weekend (sparkly melkwit), Chillato (limoengele creme), Peach Side Babe (pastel neon perzik), Sunset Sneaks (romig kersenrood), Saltwater Happy (irisblauw), Prêt-a-Surfer (korenbloem-blauw). Toch drie suggesties:

Saltwater Happy

Chillato

Peach Side Babe

Essie nagellak is redelijk dun en waterig en heeft de gewoonte om bij de eerste laag heel oneven aan te brengen (standaard ‘wat?!’-momentje bij first time users, was ik ooit ook) maar een tweede laag maakt alles goed. Droogt mooi egaal, deze zomerlakjes met een cream, vaaglijk matte finish. Houdt goed en is three-free (as in: bevat geen formaldehyde, toluene of DBP). Nog steeds één van de betere beslissingen om het merk naar België te halen wegens top lakjes aan een hele deftige prijs.

vanaf 15 mei 2015
exclusief bij Di, Kruidvat en Inno
€11,49 / 13,5ml

Saltwater Happy is mijn favoriet. <3 Welke de jouwe?

Save

13 Comments

 1. 7 jaar ago

  Chillato vind ik niet echt een leuke kleur, maar Essie is echt een leuk merk.

 2. 7 jaar ago

  Whoop! Mijn team is het grootste team, alriight! ;D

 3. 7 jaar ago

  De eerste kleur is ook mijn favoriet, zo’n mooi blauw kleurtje! Liefs

 4. 7 jaar ago

  ik vind chillato wel leuk :)

 5. 7 jaar ago

  ’t Is moeilijk een favoriet te kiezen omdat ik meestal voor de koraalkleurtjes ga, maar ik denk dat Saltwater Happy hier toch wint :D

 6. Die snoepkleurtjes zijn zo mooi! LOve pastel! x Sarah

 7. 7 jaar ago

  Chillato is speciaal, zeg, I like it.

 8. 7 jaar ago

  Wat een mooie vrolijke en zomerse kleuren!

 9. 7 jaar ago

  Lieve kleurtjes! Saltwater Happy word ik ook echt vrolijk van, mooie kleur.

 10. 7 jaar ago

  Ik vind het heel erg leuke kleurtjes, vooral de eerste!

 11. 7 jaar ago

  Oeh wat een geweldig mooie kleuren!
  Ik vind vooral de lichtblauwe heel tof <3
  Liefs Lonneke

 12. 7 jaar ago

  Gotta love Essie! Saltwater happy lijkt mij prachtig.

 13. 7 jaar ago

  Mooie kleurtjes, vooral die laatste! Gotta love Essie :).