Essie The Art Of Spring collectie


Pop Art Pink – Neo Whimsical – Lilacism
Nouveau Red – Tart Deco – Van D’go

Oh wat hou ik van Essie lakjes – en nu ze deze lente met pastels en een mooi rood kleurtje afkomen zou ik ze helemaal suf willen knuffelen. The joy! Mijn portefeuille is iets minder blij met deze collectie … ik wil ze namelijk allemaal.

Ze zouden ergens in januari / februari in de winkels moeten liggen. Je vindt Essie nagellakjes online (Boozyshop) en bij Cosmeticary (Antwerpen / Brussel), Magnolia (Antwerpen) en ik ben er ook al tegengekomen in een Nederlandse parfumerie in Den Bosch : Parfumerie Martens.

Meer Joliette

10 Comments

 • Sabine
  8 jaar ago

  Oh wat leuk! :3 Als je er nog eens komt moet je het maar zeggen haha!
  En ja inderdaad, Den Bosch is echt een superleuke stad :xxx:

 • 8 jaar ago

  Ja, en Aqua Di Parma en nog veel meer lekkers. Echt een hele fijne winkel die ik zeker terug opzoek als ik nog eens in Den Bosch ben.
  Merci voor de naam !

 • 8 jaar ago

  Goh, nog in de zomer. Leuk dat je er zo dicht bij woont! Ik vond het echt een hele leuke stad <3

 • 8 jaar ago

  Hebben, hebben, hebben! ;)
  Ze zien er echt super mooi uit!

 • 8 jaar ago

  :luv: <3 :luv:
  Instant liefde! Ik wil ze allemaaaaaaaal!

  xx

 • 8 jaar ago

  Tart deco is m’n favoriet

 • Fabiola
  8 jaar ago

  Ik denk dat je parfumerie Martens aan de markt in Den Bosch bedoelt. Daar hebben ze inderdaad nagellak van Essie (ik geloof ook van Koh) en de Rosebud Salve hebben ze daar ook. Ik woon ook niet ver van Den Bosch af :)

 • Sabine
  8 jaar ago

  Ah ik weet welke parfumerie je bedoelt in Den Bosch haha! Ik ben alleen ook even de naam vergeten. :lol: Wanneer was je in Den Bosch dan? ^^ Ik woon 10 min. fietsen van Den Bosch af hihi! Oh en OT; ik vind vooral de onderste rij lakjes echt heel mooi!

 • Marloes
  8 jaar ago

  wauw, ik wil ze allemaal, hihi!

 • 8 jaar ago

  Leuk!!!! Ik vind die rode prachtig!
  .-= – Mijn laatste post : Time is flying =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close