Menu & Search

Essie Matte About You

Eén van de lakjes op mijn lijst met favo Essie nagellak was de Matte About You topcoat. Jullie hebben hem ongetwijfeld al een aantal keer zien passeren in een NOTD maar vandaag krijgt hij dan toch eindelijk zijn eigen artikel.

Deze topcoat maakt elk lakje matte. Voordeel is dat hij supersnel droogt (dus perfect voor die lakjes die van zichzelf bijna niet drogen *kuch*dezevanH&M*kuch*) maar het nadeel is dat hij makkelijker chipt. Hoe dan ook, ik vind het een absolute aanrader en een must voor elke matte-loving lak-addict.

Van links naar rechts, bovenaan te beginnen :

1 – OPI Tickets To Paradise + OPI I’ll Take the cake (NOTD 13 oktober 09)
2 – Essie Chinchilly + Konad IP M57 + OPI Lady In Black (NOTD 30 september 09)
3 – OPI All Lacquered Up (NOTD 20 oktober 09)
4 – American Apparel Mount Royal (NOTD 12 januari 10)
5 – OPI Nomad’s Dream (NOTD 27 november 09)
6 – Diamond Cosmetics Twilight Violet (NOTD 17 maart 10)

Ik kocht de mijne bij Boozyshop. Daar is hij nu -50% dus HAAST JE! Als je hem hebt gemist : je vindt hem ook bij Cosmeticary. Check de verkoopadressen voor meer info.

12 Comments

 1. 12 jaar ago

  :love: matte! Ik schrok er echt van hoe supersnel die droogt, toen ik het de eerste keer aanbracht XD .

 2. 12 jaar ago

  WAT DOE JIJ ME NOU AAN????? pvodie en bedankt he….

  *schrijft driftig op hebbe lijstje*

  nu moet ik dus echt leren om mijn nagels ‘netjes’ te lakken want dat zie je natuurlijk meteen anders

  • 12 jaar ago

   Lol! XD

   (Oh en ik kliederde erop los in 3 – is ook nog redelijk goed gekomen , thihi …)

 3. 12 jaar ago

  I love it! :)
  .-= – Mijn laatste post : NOTD: Catrice London’s weather forecast MAT =-.

 4. 12 jaar ago

  Ik ben zelf niet echt gek op matte nagellak.
  Maar bij het lakje Twilight Violet staat het wel erg mooi moet ik zeggen!
  .-= – Mijn laatste post : Nailpolish Swatches =-.

 5. 12 jaar ago

  Woohow ^^ Door je woorden ‘-50% haast je! ‘ was ik al bijna aan het doorklikken naar Boozyshop ^^ Van impulsaankopen onder invloed van bloglezen gesproken! Gelukkig bedacht ik me net :p want als ik twee seconden m’n verstand gebruik weet ik dat ik eigenlijk haast nooit lakjes draag ^^

 6. 12 jaar ago

  Ik heb hem ook, en aan de volle prijs gekocht…, en vindt hem super!

 7. Lot
  12 jaar ago

  Super, I love mat
  De 2de van je fotos is echt prachtig, maar best wel durven!!

 8. 12 jaar ago

  Ik vind matte nagellak eigenlijk maar niets, maar nu zie ik je foto;s en denk dit heeft wel wat haha.

 9. 12 jaar ago

  Heb de mad about you snel gekocht! :) Zo’n aanbieding mag ik niet laten liggen….

 10. 12 jaar ago

  Die 2e is PRACHTIG