EOTD : Warm nude

Ik hou van felle lippen, maar dan hoort daar natuurlijk een nude ooglook bij. Dit is hoe ik mijn ogen nu al een paar dagen opmaak. Ziet er supernatuurlijk uit, maar het doet ondertussen nog steeds wat ik verlang van mooi opgemaakte ogen : het benadrukt mijn amandelvormige ogen maar lift ze ook door de eyeliner (Marilyn’s sleepy eyes zijn niets vergeleken met die van mij, spijtig genoeg).

 • Gebruikt :

Om te beginnen bracht ik de Urban Decay Primer Potion aan als basis. Dan bracht ik mijn eyeliner (M.A.C. Fluidliner in Blacktrack) aan en vervaagde die. Daarover bracht ik de oogschaduw aan. Ik gebruikte het Gosh oogschaduw quad in Driftwood (van de summer look). De beige kleur ging op mijn hele bewegende ooglid, het taupe in m’n crease en het wit net onder mijn wenkbrauw en in het ‘putteke’ van mijn oog – de binnenkant, tegen mijn neus aan. Ik gebruikte de Rituals Extreme Lash mascara.

Met deze basis ooglook kan ik dan alle kanten op qua lipstick. Ook een hele fijne look om mee te gaan shoppen want staat bij alles!

P.S. Zien jullie hoe wild mijn wenkbrauwen staan?! Normaal gezien liggen ze altijd perfect in model, maar ze zijn plots beginnen rebelleren. Ik heb geen idee wat er gebeurd is maar ze willen  absoluut niet meer luisteren! Ik heb wax geprobeerd, haarlak en potloden maar niets helpt … Iemand een tip?

Meer Joliette

19 Comments

 • 7 jaar ago

  hele mooie simpele look!
  .-= CommentLuv link : Shoplog & NOTD mei 2010 =-.

 • 7 jaar ago

  Haha, oké! Bedroom eyes klinkt veel beter :D Thx!

  Lol! Conditioner … hm …

 • 7 jaar ago

  Heb ik gedaan. Ik vrees dat de oorzaak van het probleem misschien daar ligt … :x

 • 7 jaar ago

  Bedankt! :bloos: :)

 • 7 jaar ago

  ik knip mijn wenkbrauwen voorzichtig bij als ze zo’n apenkuren uithalen :d mooie nude look

 • Ivy
  7 jaar ago

  Mooie eotd! Dat ga ik zelf ook eens proberen

 • 7 jaar ago

  Mooi!
  .-= CommentLuv link : Sigma Brushes Sale 20% =-.

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Zwoele bedroom eyes? Check! (Kan ook komen door een lange dag shoppen, vermoed ik zo ;)). Al geprobeerd om ze te te bewerken met shampoo en vooral: conditioner? (Klinkt misschien raar maar dan worden ze lekker zacht, ha!). En daarna de puntjes bijknippen met een schaartje?

 • 7 jaar ago

  Ooh, mooi gedaan zeg!

 • 7 jaar ago

  Ik vind het mooi!!

 • 7 jaar ago

  Erg mooi zeg, ik ben gek op naturel looks. Ik heb dat trouwens ook wel eens met mn wenkbrauwen, vaak de onderste puntjes die opeens naar binnen of buiten staan, krijg het met geen mogelijkheid goed behalve na een douche. Verkeerd geslapen ofzo meestal, haha. :P
  .-= CommentLuv link : NOTD/Review: (Diamond Cosmetics Metallic Venom) & OOTD =-.

 • 7 jaar ago

  Ziet er heerlijk naturel uit :D
  .-= CommentLuv link : Gravad Lax =-.

 • 7 jaar ago

  Lekker naturel :D
  .-= CommentLuv link : NOTD #14 =-.

 • androgynes
  7 jaar ago

  wenkbrauwen bijknippen in de lengte?

 • 7 jaar ago

  Inderdaad, mooi ! Lekker naturel en tegelijk ook classy. eker geslaagd als je voor een minimale eyelook wil gaan!

 • 7 jaar ago

  wat een mooie ogen heb je! lange wimpers! :P

 • Annick
  7 jaar ago

  Al eens gedacht om er vaseline op te smeren? It works for me :cute: Succes! ;)

 • 7 jaar ago

  Ziet er goed uit! Top gedaan:)

 • 7 jaar ago

  Me likes! Heel naturel. :bloos:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close