Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

EOTD: stille nacht

EOTD: stille nacht

Ah, kerst … zalige avonden thuis met de familie, die voorzichtig uitgekozen cadeautjes eindelijk geven, veel te veel eten (en drinken) en schaamteloos de meest foute kerstmuziek door de boxen jagen. Jaha, ik hou van kerstfeest! Ben dan ook heel gelukkig met het feit dat er ten huize L. altijd minstens twee kerstfeesten worden gevierd. In etappes, zegmaar.

Deze kerst was ik echter een beetje ziek – poe! – maar dat heeft de stemming niet kunnen drukken en had enkel vrijdagavond invloed op mijn eetlust, dus gisteren heb ik me een lichte indigestie gesmuld. Ach het is vandaag zondag dus tijd zat om wat uit te zieken/kateren en verbijsterd naar mijn cadeaus (mijn oma’s Delvaux) te staren. Maar soit. Waar ik het eigenlijk over wil hebben is mijn make-up.  Zoals jullie weten had ik op voorhand al gepland om mijn Guerlain quad te gebruiken. Nu, omdat ik me een beetje miserabel voelde – dankuwel, griepvirus – twijfelde ik even of ik wel echt met goud, zwart en fel paars aan de slag wilde. Dat geeft namelijk nogal de verkeerde indruk … alsof ik helemaal partyfertig zou zijn, weetjewel?

Maar zeg nu zelf: is het niet de zachtste paars-gouden look geworden? Heb met veel moeite mijn normaal dagelijkse potje eyeliner laten staan, koos voor één dun laagje mascara en bracht alles subtiel aan. Toch een feestelijke, maar rustige look. Voor een stille kerstnacht, quoi.

Gebruikt: Shiseido mascara – Le Crayon Khôl de Lancôme – Guerlain 410 Velours D’Or quad

Op mijn lippen: M.A.C. Nymphette

21 Comments

 • 7 jaar ago

  Hele mooie look

 • 7 jaar ago

  heel mooi en subtiel!

 • 7 jaar ago

  Supermooie look! I love the lipgloss, en wat heb je mooie wenkbrauwen :)

 • 7 jaar ago

  Mooi gedaan, vooral de lipjes :D

 • 7 jaar ago

  Heel mooi gedaan!

 • 7 jaar ago

  Wat een mooie look :D

 • 7 jaar ago

  Mooie look, en echt een práchtige lipgloss!

 • 7 jaar ago

  Ziet er prachtig uit! Lekker glimmende lippen en mooie kleuren :)

 • 7 jaar ago

  Echt een prachtige look!

 • 7 jaar ago

  Wauw, mooie look :D!

 • 7 jaar ago

  Prachtige look! <3 Lekker kerstig, de lippen maken het helemaal af!

 • 7 jaar ago

  Lol! Ok, de foto’s komen er aan …

 • 7 jaar ago

  Heel mooie look! De lipgloss is echt mooi en je ogen zijn prachtig gedaan! Het moet niet altijd donker en zwaar zijn he :)
  En show die Delvaux! :)

 • 7 jaar ago

  Mooie look! Die lipgloss is echt zo mooi hé!!

 • 7 jaar ago

  Delvaux? Lucky girl!! Laten zien die handel!
  En ik vind het een hele mooie look:) Het hoeft niet altijd zo glitterig te zijn dat het licht weerkaatst:)

 • hele mooie look! Kzal hem proberen eens na te maken! Mooi!

 • 7 jaar ago

  Mooie look zeg… idd warme tinten :)

 • Lija
  7 jaar ago

  Hele mooie, warme tinten!

 • Carmen
  7 jaar ago

  Delvaux? :yey: What?Where?How? Foto please :yes:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close