Eminem ft. Rihanna: Love the way you lie

Er is nogal wat te doen rond de gewelddadige romance van Megan Fox en Dominic Monaghan (remember Charlie uit lost?!)  in de clip van Love the way you lie, een samenwerking tussen Eminem en Rihanna. Of Dominic Meghan in het echte leven wel zou kunnen krijgen – eh, is het niet andersom dan ?! – en of Rihanna zich aangesproken voelt gezien de breed in de pers uitgesmeerde affaire waarbij haar vriendje Chris Brown d’r bont en blauw sloeg.

Maar van blauw is geen sprake meer voor Riri. Vandaag is rood! Ziet er lekker fierce uit vind ik en in deze clip komt het helemaal mooi tot z’n recht. Maaarrrr er zijn ook heel wat haters van deze coupe.

Wat jij, mooi of effin lelijk?

Meer Joliette

25 Comments

 • Yasmina
  7 jaar ago

  Het is op het moment mijn lievelingsnummer vooral omdat ik ook enorm fan ben van Megan Fox en de film ‘’Lost’’ waar nu een einde is gekomen helaas. Rihanna’s stijl is heel apart maar het paste perfect bij het nummer en de decoratie en al van clip, ik vond het in een woord gezegd ‘’perfectie’’ , I just love it!

 • 7 jaar ago

  haar rood haar komt in dit clipke wel mooi over maar algemeen vind ik deze stijl voor haar echt niet mooi !

 • 7 jaar ago

  Bij mij ook! Nini & ik gaan ook de hele tijd “I’m just gonna stand here and waaatch you burn …” :yes: :yey:

 • 7 jaar ago

  Eh ja … stoort mij ook wel.
  Word @ Annick !

 • 7 jaar ago

  De kleur vind ik helemaal geweldig, Staat dr echt supergoed. Alleen het modelletje niet echt. Ook vind ik rihanna steeds hoeriger worden, iets dat ik ernorm jammer vind.
  De clip en t nummer vind ik ook erg goed, voor de tekst van rihanna blijft de hele dag in mn kop hangen :D

 • 7 jaar ago

  Ik vind dat Rihanna een heleboel leuke kapsels heeft gehad, maar dit is toch wel een mindere. Verder vind ik haar muziek leuk en dit liedje heel erg mooi!

 • Danique
  7 jaar ago

  De kleur vind ik sowieso geweldig, staat haar mooi. Hier in de clip vind ik het model ook niet lelijk ofzo.. Maar ik had ook een foto gezien waar het écht model bloempot was, en dat vind ik lelijk.
  Maar ik verwacht het wel van haar, ik sta er iig niet van te kijken als ze weer eens een vaag kapsel heeft. :) Ik vond die leeuwenstaart bovenop d’r hoofd toch echt een stuk lelijker.

 • Annick
  7 jaar ago

  Ach ja, bescheidenheid is een mooie gave.. XD

 • 7 jaar ago

  Het staat haar wel.
  Maar voor mezelf zou ik het niet zo snel doen.

 • 7 jaar ago

  Ik vind het nummer en de clip echt prachtig, het is gewoon zo anders.. Hoewel ik hier geen kinderen onder de 14 ofzo naar zou laten kijken.. Anyhow, het kapsel vind ik wel okay, ik vind de kleur eig. wel vet :P

  x Martine

 • 7 jaar ago

  ik vind het een prachtig nummer!

 • 7 jaar ago

  Ik ook, maar dan om een andere reden, sinds een scène uit ‘how to lose friends and alienated people’ waarin Meg alle aandacht trekt door haar niets aan te trekken van het feit dat als je met iemand wilt praten aan de andere kant van het zwembad, het de meest aangewezen manier is om rond te gaan, maar gewoon door het zwembad heen waadt… Ik weet dat het maar een gespeelde scène is, maar toch speelde ze die zo geloofwaardig dat ik haar nu maar een aandachtsgeile wannabe vind :bloos: Ow ja, en ook door de : “je hebt wat weg van Angelina Jolie” – “Nietwaar, ik ben vele mooier” :oeps:

 • Annick
  7 jaar ago

  Ik heb een haat-liefde verhouding met Megan Fox..Ze is zo mooi dat ik haar haat XD En Rihanna’s haar is echt geweldig mooi in deze clip! Maar, toch niet iets dat ik meteen ga proberen :nono:

 • 7 jaar ago

  Ik hou van deze clip, ik krijg er kriebels van… En Riri’s haar is heel mooi :D

 • 7 jaar ago

  Love it! Vind het ook een heel mooi liedje.

 • Kelly
  7 jaar ago

  Dat heeft ze toch al redelijk lang dat haar? Nja, ik vind dat ze altijd moet overdrijven met dr haar.. Maar dit valt nog een beetje mee :)

 • 7 jaar ago

  Ik vind het kapsel zelf echt helemaal niks, de kleur gaat nog.. Wel super nummer :).

 • 7 jaar ago

  De kleur trouwens niet hoor, maar het bloempot-model!

 • 7 jaar ago

  Ik vind Rihanna’s nieuwe kapsel echt horrible :ween:

 • 7 jaar ago

  Geweldig nummer sowieso
  en vind net als nini dat ze er wel mee wegkomt

 • 7 jaar ago

  Ik vind de clip geweeeeeeldig!!! :love: En Riri’s haar… eigenlijk vind ik dat ze er mee wegkomt :yes:

 • 7 jaar ago

  Alhoewel ik geen fan ben van Rihanna, vind ik het kapsel, het liedje en de clip wel heel mooi.

  Maar nu je toch vraagt…’mooi of offin lelijk’…dan zeg ik dat Rihanna beter een BH had gedragen in de clip want hoe ze er daar bij staat vind ik persoonlijk LELIJK. Ik ben allesbehalve preuts maar hier vind ik haar nogal trashy lijken…

  Maar ’t ging over ’t kapsel hé dus dat vind ik wel mooi !

 • Amarantha
  7 jaar ago

  Ik vind het een mooie clip en een mooi idee erachter..
  Misschien ook wel omdat ik best wel fan ben van Dominic Monaghan :bloos:

 • 7 jaar ago

  Met die kap op vind ik ’t nog wel mooi eigenlijk. Zonder… tja, meer een ontplofte parkiet coupe dan…

 • Jennifer
  7 jaar ago

  Ik hou niet van Rihanna, dus heb er niet echt een mening over. Ik vind het niet en/of lelijk. Maar Eminem daarentegen.. :love:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close