Menu & Search

Eerste zonnestralen in de badkamer

Ik weet niet hoe het met u zit, lieve lezer, maar nu ik drie zonnestralen gezien heb staat mijn hoofd op zomer. Nog redelijk beperkt wat betreft vestimentaire keuzes (ik woon nog in mijn wollen Uniqlo’s) maar mijn badkamer, oeh-la… Drie producten die mij voorzien van zomervitamientjes.

1. DOVE DermaSpa Summer Revived

Multitasken nog voor mijn eerste koffie – kwestie van de dag een beetje productief te beginnen – met deze nieuwigheid van Dove. Hydrateren is een noodzakelijkheid voor mijn droge huid. De aangepaste formule gebaseerd op de recentere DermaSpa lijn (op de achtergrond reeds getest en goegekeurd door yours truly) ligt aan de basis van een fijne body lotion. Een goede hydratatie, makkelijke tube, … yez. De hint zelfbruiner is een fijne extra, maar an sich ook geslaagd (aangename geur en subtiel resultaat voor de eerste voorzichtige stapjes richting fake tan) dus de combinatie van beide elementen verzekeren de Dove DermaSpa Summer Revived lotion van een vaste plaats in mijn bath & body routine.

TIP! Ik breng mijn zelfbruiner (hoe subtiel ook) aan met een tanning mit / zelfbruiner handschoen. Geen strepen, geen gele handpalmen, egaal resultaat.

2. YVES ROCHER Mango Coriander Energizing Bath & Shower Gel

Lieve lezer, we zitten met een geval van dikke liefde… De Mango Coriander lijn van Yves Rocher lijkt speciaal voor mij gemaakt, want hallo zonovergoten zoete mango-geur met subtiel kruidige hint van frisgroen koriander! Perfect voor ’s ochtends. Of in de vroege namiddag tussen kantoor en event. Of op hotel, in een badje. Of <insert elke andere gelegenheid om deze fles boven te halen>. De formule is trouwens voor 98% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, makkelijk biodegradable én zit in een recycleerbare fles van gerecycleerd materiaal. [icon]brook-icon-heart4[/icon] Heel budgetvriendelijk ook, aan €3,50 voor een grote fles van 400ml.

3. CLINIQUE Pep-Start Eye Cream

Ik werk al een tijdje aan een review van dit product, maar om één of andere reden (zijnde: #badblogger) krijg ik die nooit helemaal af. Enfin. Vooraleer ik u de hele uitleg doe waarom hij bijna letterlijk als een kop koffie voor de ogen is, laat ik u nog eventjes terug naar boven scrollen. Kijk naar die verpakking. *-* Word je al een beetje blij? 50% van de werking van de Clinique Pep-Start Eye Cream is voor mij de vrolijke oranje verpakking. Instant good vibes. De rest hou ik u nog tegoed… (Heb jij hem al gebruikt, trouwens? En, likey?)

*
CLINIQUE Pep-Start Eye Cream – bij de parfumerie, €22,25 / 15ml
DOVE Derma Spa Summer Revived – in de supermarkt en bij de drogist, €7,99 / 200ml
YVES ROCHER Mango Coriander Energizing Bath & Shower Gel – €3,50 / 400ml

samples

Save

6 Comments

 1. 6 jaar ago

  Ben ook wel fan van die Dove bodylotion, ideaal voor een zomers kleurtje zonder die schadelijke stralen van de zon.

 2. Dominique
  6 jaar ago

  Waar haal je zo een tanning mit?

  • 6 jaar ago

   @ Dominique: Ik weet niet of ze het bij Kruidvat hebben… Zou wel fijn zijn! Heb de mijne van in de UK en van bij Kiko (FR).

 3. 6 jaar ago

  Hmm, mango en koriander, interessante combinatie!

 4. 6 jaar ago

  Leuke producten! Ik hou zoveel van dit zonnige weer, ik kan er zo blij van worden!
  Liefs,
  Yara

 5. 6 jaar ago

  Oh zo herkenbaar, na de zon gezien te hebben, zou ik ook liefst geen panty’s meer dragen :)