Menu & Search

Eerste indruk: Dior Crème Abricot

Een nette manicure is een boost voor je zelfvertrouwen, en verzorging is key. Maak kennis met mijn nieuwste ontdekking voor mooie sterke nagels: de Crème Abricot van Dior. Shame on me dat ik hem nog niet veel vroeger probeerde. Deze crème is namelijk een cultproduct en favoriet van menig manicurist. Maar bon, beter laat dan nooit.

Ik had hem mogelijk helemaal nooit leren kennen, als mijn nagels zich niet met mijn lot hadden gemoeid. Door de barre koude van de afgelopen tijd (-10°C, ik bedoel puh-lease!) zijn ze gaan splitsen, scheuren, afbreken en werden ze zo slapjes dat ik er geheel moedeloos van werd. Tijd voor het grove geschut, dacht ik zo. Omdat ik mijn moeder’s dochter ben denk ik dan meteen aan dingen met grote prijskaartjes en fancy namen. Met mijn Dior manicure in mind trok ik naar de Dior booth in de Inno en ruilde 20-something eurootjes in voor wat op een schattig poederdoosje lijkt: de Dior Crème Abricot, to the rescue!

Wie een lekkere abrikozengeur verwacht: helaas. Ik ruik eerder roosjes. Maar hij heeft wél een peachy kleurtje. Je hebt maar een heel klein beetje product nodig om je nagelriemen mee te verwennen – niet te veel, want dit spul is sticky. Op een goede, verzorgende manier, that is – maarrrr … nog steeds sticky.

Ondertussen ben ik hem al zo’n maand lustig aan het smeren voor het slapengaan en mijn nagels zijn er in no-time sterk op vooruit gegaan. Ik hou jullie nog op de hoogte van het effect op lange termijn – heb high hopes – maar ik kan deze alvast aanraden als miracle treatment voor winter-proof manicures.

Te koop in de parfumerie en Dior cosmetica verkooppunten voor een kleine €25.

30 Comments

 1. Eveline
  10 jaar ago

  Na dit ‘artikel’ was ik zo benieuwd dat ik hem ben gaan kopen, want mijn nagelriemen waren echt helemaal kapot. Ja je leest het goed: WAREN! Dit ding werkt écht goed!
  Bedankt voor al je waarheidsgetrouwe artikels! Ik vind het echt fijn om je recensies te lezen, omdat ik ze echt geloof. Als een product goed is, ben je er heel lovend over. Maar als een product slecht is (of slechte eigenschappen heeft) zal je er ook zeker geen doekjes om winden! Het is echt interessant om je blog te volgen. Bedankt voor de dagelijkse ontspanning .. :)

  • 10 jaar ago

   Aw! :) Blij dat je er iets aan hebt. <3

 2. Stephanie
  10 jaar ago

  Ik weet wat ik wil voor mijn verjaardag :D moet je hem over heel je nagel smeren??? xx

 3. 10 jaar ago

  Ik heb hem vorige maand ook eindelijk gekocht en er ook zot van :)

 4. Yv
  10 jaar ago

  Jaaa, ik ben zo verslaafd aan deze! En de verpakking is zo super cute :yey:

  Wat een leuk schaaltje trouwens waar die op ligt :yes:

 5. Bayla
  10 jaar ago

  Ik hoopte zo dat dit een blush was, het is zo’n mooie kleur….

 6. 10 jaar ago

  Dit is zo’n product wat je alleen al voor de verpakking zou kopen ;)

 7. 10 jaar ago

  Jammer dat hij niet naar perzik ruikt!

 8. Maaike
  10 jaar ago

  Klinkt goed :) Maar ik heb de discipline niet om netjes te smeren elke avond ..

 9. 10 jaar ago

  Ooh looks good already! :love:

 10. Cindy
  10 jaar ago

  Ik blijf lekker bij mijn holy grail, lemony flutter van lush!

  • 10 jaar ago

   Die is ook heel fijn, inderdaad. :)

 11. Griet
  10 jaar ago

  Jaaaaa, die is geweldig! Ik gebruik niets anders meer! Alleen jammer dat je hem alleen ’s avonds kan gebruiken omdat het zo plakt. Ik zit al aan mijn 5de potje!

  • 10 jaar ago

   Ik gebruik hem ook overdag hoor, gewoon @ work! De trick is om een fijne handcrème te vinden waarme je de plakkerigheid op je vingertoppen countert. Zelf vind ik de O.P.I. massage lotion d’r perfect voor.

 12. 10 jaar ago

  Oh klinkt heel erg goed. En wat een mooie verpakking.

 13. 10 jaar ago

  Wat een schattig potje zeg! Leuk dat hij precies wel werkt voor je :).

 14. Denise
  10 jaar ago

  Oeeeh, hebbuuhhhh :love:

 15. 10 jaar ago

  Wauw, die ziet er echt leuk uit. Mooi kleurtje ook!

 16. 10 jaar ago

  Oehh ja die had ik geprobeerd toen bij jou thuis! Ik rook er toch wel wat peachyness in thans :) En idd, sticky ^^ maar in combo met die creme van OPI, perfect!

 17. 10 jaar ago

  Die ziet er vrij zalig uit :)

 18. 10 jaar ago

  Jij luxepoes! Haha.
  Lijkt me echt een fijn product, maar voor nu blijf ik nog maar effe bij Trind.

 19. 10 jaar ago

  Mmh klink erg goed! Ik kende ‘m nog niet. Ziet er echt heel erg schattig uit, je zou inderdaad een poeder werwachten als je het doosje ziet! :-)

 20. 10 jaar ago

  Ziet er goed uit!

 21. 10 jaar ago

  Wauw ziet er echt goed uit!

 22. 10 jaar ago

  Ah hier was ik al tijden benieuwd naar ! Ziet zo cute uit !

 23. 10 jaar ago

  Ik vind hem er zelfs lekker uitzien! (sorry if i freak you out haha) Tegenover lemony flutter bijvoorbeeld dat is gewoon een geen hard goedje. Dit is roze en vloeibaar! cool

  • 10 jaar ago

   Lol! Neeee, vind ik ook! ;D

 24. 10 jaar ago

  Ziet er als een fijn product uit, ben alvast benieuwd naar de resultaten :)

 25. xxxxBrenda
  10 jaar ago

  Hi Lisha,

  Grappig en leuk stukje weer :lol:

  Dit schattige potje bevindt zich al twee jaar lang binnen handbereik. Heb ook Lemony Flutter gebruikt geprobeerd, maar het komt niet in de buurt van Creme Abricot. Dit kleine witte wondertje is holy grail <3