Een week met m’n D&G horloge

Een week met m’n D&G horloge

Een week met m’n D&G horloge

Normaal gezien draag ik bijna nooit een horloge. Tijd & ik zijn niet de beste vrienden, dus wanneer ik het niet nodig heb voor m’n werk, hoef ik de tijd helemaal niet te weten … Of dat was een week geleden toch nog mijn filosofie. Want op zaterdagochtend vroeg mijn moeder – tussen de soep en de patatten – of ik haar D&G horloge wilde. “Uh …” stond ik daar even met m’n mond vol tanden.

Nu moet je weten dat ik al jaloers ben op dat horloge sinds m’n moeder ermee van Wenen kwam. Want ondanks mijn wantrouw t.o.v. het fenomeen ‘horloge’ wil ik al een tijd een chique exemplaar. Jeweetwel, voor de show – zo schaamteloos ben ik dan weer wel. En mijn hebberige oog viel nu nét op mijn moeders laatste Oostenrijkse aanwinst.

Dus toen ze het me vroeg was ik vooral sprakeloos door haar schijnbaar plotselinge vlaag van zinsverbijstering. “Ja! Heel graag! Ja!” kirde ik, en griste het ding nog net niet van haar pols. Ze glimlachte lief, vertelde me hoe mooi ik ermee stond en wendde zich tot mijn vader. “Nu heb ik wel een nieuw nodig … Zo’n helemaal zilveren horloge vind ik wel mooi!”

Hoe dan ook, ik ben nog steeds heel blij met mijn ‘nieuwe’ horloge en draag het tegen alle verwachtingen in élke dag. Vandaag een klein experiment: een artikel waarin ik met GSM-fotootjes mijn week met dit mooie horloge illustreer.

zondag : D&G horloge, smaragd-groene natuurarmband (cadeautje van Lieve Kralen via Beauty By Elke), panda ketting van New Look
achtergrond: mijn bureau

maandag: D&G horloge, zilveren ring met zirkonen (maanden geleden geleend van m’n moeder –  oeps!), tuxedo-strikjes van Accessorize
achtergrond: De receptie waar ik werk, van heel mooi melkwit glas … Pretty!

dinsdag: D&G horloge, bambi-ketting van New Look, Chanel Murano quad (ik had doe-eyes gemaakt: pastel mintgroen + vette eyeliner)
achtergrond: mijn MacBook

woensdag: alleen het D&G horloge
achtergrond: Mijn geliefde Katie Bag van Kipling – gaat al meer dan een jaar mee en ziet er nog steeds uit als nieuw. Het is een parelmoeren taupe variant, trouwens. Zie je niet bijster goed op de foto. (Crappy Gsm , damnit! Nog een reden waarom ik een iPhone moet B) )

donderdag: D&G horloge, Tinkerbell oorhangers van Six
achtergrond: de laatste Glamour (had hem mee naar het werk, maar heb hem pas ’s avonds kunnen lezen)

vrijdag: big ass ring van Ydeltuyt, vintage silveren zwaluw-ketting
achtergrond: mijn MacBook

zaterdag: D&G horloge, zilveren ring met zirkonen
achtergrond: Een McGreek van de McDonalds in Breda. Een heel zomerse zonde – super yum!

zondag: D&G horloge, zilveren ring, vintage zwaluw-ketting van m’n oma
achtergrond: Mijn MacBook, yet again.

Uiteindelijk vind ik het toch heel makkelijk om met een horloge rond te lopen, maar ik zie het me niet altijd doen. Zo’n Moschino horloge waarbij de wijzerplaat verwerkt is in een bedelarmband vind ik ook wel tof. Of een horloge-ketting. Maar deze D&G, daar ben ik toch ook wel héél blij mee!

18 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik ben zwaar verliefd op dat horloge en ik draag niet eens horloges!

 • 7 jaar ago

  Heel mooi classy horloge! Ik ben zelf nu een echt horloge liefhebber, maar dat was een jaar geleden ook anders. Waarom een horloge als je ook gewoon op een klok of je mobiel kan kijken. Maar nu weet ik dat er genoeg prachtige horloges zijn zoals deze, die je outfit helemaal afmaken.

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel :) Is eens iets anders!
  En wat een mooi horloge! Echt prachtig :)
  Ik draag wel elke dag een horloge, ik voel me echt naakt zonder! Vreemd hoe dat bij mensen kan verschillen :)

 • 7 jaar ago

  Leuk verslagje en een prachtig horloge!

 • 7 jaar ago

  Wow, wat heb jij een leuke blog! En een supermooi horloge! :yey:

 • 7 jaar ago

  Mooi! Hij past volgens mij wel bijna overal bij :D

 • 7 jaar ago

  Mooi hoor :)

 • 7 jaar ago

  Supermooi (L)

 • 7 jaar ago

  Prachtig! Ik heb ook net een nieuwe horloge, een witte van Guess, lijkt hier best wel op! Morgen komt er een foto van op mijn site! :D

  • 7 jaar ago

   Oh, die van Guess zijn ook altijd zo mooi! Ben benieuwd :)

 • 7 jaar ago

  Wat heb jij mooie juwelen! echt gorgeous!
  Ik vind dit horloge he-le-maal geweldig! :D:D

 • 7 jaar ago

  Ahh wat een prachtige horloge, normaal vind ik wit veel te kitsch maar deze is gewoon weg super!

 • 7 jaar ago

  Dat horloge is gewoon helemaal top!
  :love: :love:

 • 7 jaar ago

  Vind het echt een mooie horloge!

 • 7 jaar ago

  Leuk verslag! En natuurlijk mooi horloge!

 • Nele
  7 jaar ago

  Pretty horloge ! De zilveren ring met zirkonen heb ik ook, exact dezelfde!

 • 7 jaar ago

  Mooi verslag! :) Wat heb jij toch leuke juwelen hé! Het is een zeer mooi horloge maar ikzelf zou het niet kopen omdat ik graag zie hoe laat het is op mijn horloge en met alleen streepjes lukt het mij niet (zwak hé :D)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close