e.l.f. minerale lipstick in Cool Coral

Het merk e.l.f. (eyes lips face) is bekend om z’n één-euro make-upjes. Daarnaast heeft het merk echter ook andere dingen in het gamma, waaronder bijvoorbeeld deze minerale lipstick. Nu ben ik niet zo voor mineraal – don’t care, echt – maar de beschrijving op de webshop klonk zo leuk …

Vanaf nu hydrateert u uw lippen en geeft u ze tegelijkertijd een langdurig zachte, natuurlijke kleur! Deze voedende mix van exotische oliën, natuurlijke was, vitaminen en plantenextracten creëert de perfecte vochtinbrengende formule. De gestroomlijnde lipstick geeft een superieur kleurenresultaat, glijdt makkelijk over de lippen en houdt lang. Uw lippen blijven de hele dag perfect gehydrateerd en zacht. Kortom: lippen om te zoenen! Al onze minerale make-up is 100% op basis van mineralen zonder parabenen, bewaarmiddelen of chemische kleurstoffen.

Ik dacht “hey, ik moet iets tijdens mijn budgetmaand” en ging voor de kleur Cool Coral. Of een lipstick van vijf euro al deze beloftes waar kan maken? Vandaag mijn review.

de looks

Love de kleur. Op de website zag hij er heel erg oranje uit, en op het eerste zicht vond ik het een bummer dat de realiteit anders bleek. In werkelijkheid is het een eerder koele, rozige kleur met warme gouden glimmer. Dat balanceert elkaar uiteindelijk mooi uit tot een neutrale kleur lipstick die bij heel veel looks past. ‘Cool Coral‘ blijkt in ieder geval een goede naam, haha.
De verpakking van deze e.l.f. lipstick is geen grand luxe, maar het ding ziet er nog best gelikt uit. Het schreeuwt niet ‘budget’ en is iets wat je boven kan halen op een feestje of een terras – niet onbelangrijk, me thinks.

de feel

De vorm van de stick zorgt voor een makkelijke applicatie, en de zachte textuur van het product (smooth als boter) smeert lekker weg. Maar dan. Hoe presteert de lipstick op mijn lippen? Maakt het zijn beloftes waar? Euhm … ja. De lipstick is goed gepigmenteerd, maar het effect is zacht en natuurlijk. Mooi. De formule is très lightweight en hydraterend. Mijn lippen voelen echt vol en gehydrateerd na een hele dag gebruik.

Dan de downside: de lipstick is helemaal niet geparfumeerd. (Hij ruikt voornamelijk naar niets, met ergens in de verte een plastiekerig geurtje.) Bijgevolg geeft hij ook geen smaak af. Je voelt dus wel iets op je lippen, maar ruikt of proeft niets.

Cool Coral op mijn lippen. Loving de subtiele gouden frost…

budget?
– verpakking voelt licht aan
– geen parfum (en een hint van plastiek) en geen smaak

luxe?
– goede pigmentatie
– lightweight feel
– hydrateert

conclusie: Cheapo in de verpakking, maar een eerder luxe feel op de lippen. Luxe on a budget? Check!

!!! Wel een tip als je gaat shoppen op de e.l.f. website: google even wat swatches, want de voorgestelde kleuren wijken érg af van de realiteit.

De minerale lipstick van e.l.f. is te koop via de website voor €5. Beschikbaar in 16 kleuren.

Meer Joliette

33 Comments

 • 6 jaar ago

  Oh oh, ik heb weer iets om mn wishlist erbij.. Ik hou van koraalkleurtjes en álles met gouden shine! En deze heeft het allebei. HEBBENNNNNNNNN :D

 • 6 jaar ago

  Ik heb er ook een, in de kleur Nicely Nude! Ook een aanrader met een mooie gouden frost, ik vind het best fijne lipsticks :) helaas ben ik totaal niet te spreken over de service van ELF, de kleuren wijken altijd enorm af en ik heb al vaak pakketjes gekregen met verkeerde kleuren of missende producten… Als dat wat beter was zou ik er vaker bestellen!

 • 6 jaar ago

  ziet er goed uit!

 • 6 jaar ago

  wauw wat een mooie kleur! staat je echt prachtig!

 • 6 jaar ago

  Ik leer bij … ;)

 • 6 jaar ago

  Wow, what’s met de complimentjes?! :D Thx lieverds. Vind het ook een hele mooie kleur voor me, muaha. ;)

 • 6 jaar ago

  Van deze kleur ben ik ook helemaal fan :D staat jou echt mooi!

 • 6 jaar ago

  Ik vind dat deze kleur je echt super mooi staat :D

 • Karina
  6 jaar ago

  mooie kleur, staat jou erg goed!!

 • 6 jaar ago

  Ik vind het een mooie kleur en hij staat je heel goed!

 • 6 jaar ago

  Mooie kleur! Staat je goed! :-)

 • 6 jaar ago

  Staat je super! x

 • 6 jaar ago

  Wouw wat is ‘ie moooooooi <3

 • Ik vind het een erg mooie kleur! Staat je ook goed.

 • Cindy
  6 jaar ago

  Wat een prachtig kleurtje!

 • 6 jaar ago

  Ik vind het een mooi kleurtje! Staat je ook amazing :D
  Een yay trouwens voor die full face foto!

 • 6 jaar ago

  Ziet er erg mooi uit! Staat je echt goed =)

 • 6 jaar ago

  Erg mooi kleurtje! Misschien ga ik deze ook wel aanschaffen.

 • 6 jaar ago

  staat je inderdaad super meid!

 • 6 jaar ago

  Staat je heel mooi (:

 • kelly
  6 jaar ago

  Wat een mooie kleur zeg!
  Staat je heel erg mooi :)
  Doet me een beetje denken aan Victorian van MAC, die heeft ook zo’n mooie gouden gloed :)
  Ik ga m ook maar eens bestellen!

 • 6 jaar ago

  wauw staat je goed!

 • 6 jaar ago

  Lijkt me een fijne lipstick. De kleur staat je iig goed!

 • 6 jaar ago

  wauw :D super kleur!

 • 6 jaar ago

  Die gouden sparkles! <3 Heel mooi!

 • 6 jaar ago

  Die kleur staat je erg leuk vind ik :) Hij hoefde voor mijn part niet meer oranje te zijn, maar ik hou ook wel meer van de zachte kleur koraal dan oranje :)

 • 6 jaar ago

  Ziet er leuk uit, staat je goed! Maar ik heb liever geen geur / smaak dan een slechte, vieze geur / smaak, dus dat zou voor mij niet echt een minpunt zijn.

 • 6 jaar ago

  Ziet er super uit!

 • 6 jaar ago

  De lipstick staat je erg mooi! Het is ook zo’n lieflijk kleurtje ^^

 • 6 jaar ago

  Heel mooie kleur, staat je goed :)

 • 6 jaar ago

  Wat een mooie kleur zeg, staat je ook geweldig!

 • 6 jaar ago

  Mooi! En de kleur staat je goed!

 • Brecht
  6 jaar ago

  Ziet er super uit!
  Hij staat je erg goed!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close