e.l.f. Luscious Liquid Lipstick

e.l.f. Luscious Liquid Lipstick

e.l.f. Luscious Liquid Lipstick

Vandaag nog eens een oldskool budget review! Veel goedkoper dan dit vind je ze niet, want deze vloeibare lipstick van e.l.f. koop je al voor €1. Mijn verwachtingen lagen op voorhand niet bijster hoog. Ik bedoel serieus … hoe goed kan iets van één euro zijn ?! Lees het in de review …

e.l.f. Luscious Liquid Lipstick in Baby Lips

De lipstick zit in een grappige verpakking die al snel heel handig blijkt te zijn. De dikke spons-applicator past perfect op m’n lippen en voelt zacht aan. De vloeistof wordt egaal over m’n lippen aangebracht. Al snel valt me de menthol geur op – die is gelukkig niet té aanwezig en lekker fris want ik heb er een hekel aan om naar tandpasta te ruiken. Niet erg charmant. Deze is eh … meer kauwgom, zegmaar.

De lipstick voelt fijn aan op mijn lippen. Toch zou ik het niet definiëren als een lipstick, eerder een gloss en het heeft ook wel iets weg van een balsem. Lekker zacht in ieder geval, en ik krijg er zachte lippen van. Klein nadeel: veel kleur geeft deze lieverd me niet, gewoon een romige baby-roze waas.

pluspunten:
– cheap like whah!
– een hele fijne gloss
– frisse maar subtiele menthol smaak
– voelt fijn aan op je lippen
– brengt makkelijk aan

minpunten:
– beetje sticky voor een lipstick
– geeft weinig kleur (ligt waarschijnlijk aan de kleur die ik kreeg)
– er zit niet veel product in de verpakking, maaarrrr nog steeds meer dan genoeg voor z’n prijs

prijs/kwaliteit: goed – voor een gloss

conclusie: Een hele fijne gloss (maar dus geen lipstick) voor €1! Budget tip.

De Luscious Liquid Lipstick is te koop bij e.l.f. voor €1.

26 Comments

 • 7 jaar ago

  ik ben super tevreden over E.L.F.

 • 7 jaar ago

  De lipglosses van elf vind ik meestal ook wel fijn :-)

 • 7 jaar ago

  ELF heeft fijne producten in het assortiment, zeker de Studio lijn.

 • Miss F
  7 jaar ago

  heb alle kleuren ervan en sommige geven al meer kleur dan de andere… Idd meer vergelijkbaar met gloss, maar ik gebruik em voor een subtiele dagmake-up of als ik bruidjes ga schminken.

 • 7 jaar ago

  Ziet er erg leuk uit! :)

 • 7 jaar ago

  Die geeft inderdaad niet veel kleur af, maar hij glanst wel mooi :)

 • 7 jaar ago

  Ziet er mooi uit!

 • 7 jaar ago

  Dan koop ik liever een andere betere lipgloss hahah sowieso is de elf 1 euro lijn over het algemeen crappy.

  • 7 jaar ago

   Deze is echt niet crappy. Ik gebruik ook M.A.C. lipglass, Lancôme Juicy Tubes, en allerlei andere high- én low-end lipgloss. Dus heb wel wat om mee te vergelijken. Ik vind dit echt een hele fijne gloss/lipstick voor €1. Er zijn er véle slechtere voor veel meer geld.

 • 7 jaar ago

  Ik ben geen fan van menthol in lipstick of lipgloss, zeker niet als ze zo prikken iew :)

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed! Ik zal binennkort eens een bestelling plaatsen :)

 • Stephanie!
  7 jaar ago

  Ik heb deze ook, maar ik vind die geur echt misselijkmakend chemisch smerig!! :dood:

  Normaal heb ik daar niet zo last van, maar bij deze dus echt wel…

  • 7 jaar ago

   Oei, haha! Deze vond ik – gelukkig – niet chemisch. En normaal heb ik daar wel last van. Zo zie je maar weer, voor iedereen anders :)

 • 7 jaar ago

  klinkt zeker oke voor die ene euro. een fellere kleur ofzo, dit kleurtje zou bij mij al helemaal niets geven denk ik.

 • 7 jaar ago

  Nou, voor de prijs moet je deze zeker niet laten liggen hé… :)

 • 7 jaar ago

  Ik heb een andere kleur en vind hem erg fijn!

 • 7 jaar ago

  ziet er goed uit, en dat voor zo weinig geld

 • 7 jaar ago

  Da’s relaxed, zo goedkoop!

 • 7 jaar ago

  wow ziet er goed uit en dat is echt géén geld zeg..

  Waar is ELF eigenlijk verkrijgbaar?

  • 7 jaar ago

   Via hun on-line shop (hierzo). Nog (?) niet in winkels, helaas.

 • 7 jaar ago

  Ziet er wel fijn uit :D

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel fijn!
  Maar ik denk dat ik hem zelf neit zo snel zou kopen!

 • 7 jaar ago

  Leuk! Ik heb zelf deze in de kleur ‘Raspberry’ die is een stuk opvallender

  • Lisha
   7 jaar ago

   Dus hij geeft wel veel kleur dan? Ik denk namelijk ook dat het echt aan de babyroze kleur ligt …

   • 7 jaar ago

    Ja, die geeft goed kleur af!

 • 7 jaar ago

  Mij lijkt hij best fijn en hij is lekker goedkoop!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close