Menu & Search
DVD: Sex and the City 2

DVD: Sex and the City 2

Ik heb een dirty little secret: geloof het of geloof het niet, maar ik heb nooit (nooit!) Sex and the City gevolgd. Misschien heb ik in totaal vier of vijf random afleveringen gezien? Telkens wanneer ik dit feit deel met vriendinnen en/of medestudentes worden er spontane reddingsacties op poten gezet en worden afspraken gemaakt om mij – onder lichte drang en meestal met behulp van drank – heelder seizoenen van de (naar het schijnt) gewéldige reeks te force-feeden. En echt, er rust een vloek op ofzo. Want er gebeurt altijd iets waardoor ik niet op de SATC meidenavond kan komen opdagen. Dus je mag me gerust vreemd aankijken, verwonderd aangapen zo je wil – maar gelieve me niet te voederen, ik ben op dieet – want ik heb helemaal niets met de reeks.

Toch heb ik de twee films gezien, kon ik volgen én vond ik ze uiterst vermakelijk! Ik heb een girl-crush ontwikkeld voor de charmante Carrie en een oprechte, onvoorwaardelijke liefde voor haar walk-in closet. Ik stond samen met mijn SATC-crazy vriendinnen te pruilen toen ik hoorde dat dit de laatste film zou zijn. “Maar … maar … ik wil méér?!”

Deze DVD geeft je geen derde film – boehoe – maar wel een hele hoop extra’s om van te smullen. Of wat dacht je van men of Sex and the City 2, achter de schermen in NY met Alicia Keys en back to the 80’s ?

Mijn favoriete scènes? Het pillen-ontbijt, de gay wedding, de condoom rel (omg, de Birkin!),
de schoenen in de souks, de kus en … tja, nog een hele waslijst. Gewoon een leuke film!

Vanaf morgen is de DVD van Sex and the City 2 dan eindelijk te koop. Het is nog niet zo heel lang geleden dat we hem massaal zijn gaan bekijken in de filmzalen, maar vanaf morgen ligt hij ook gewoon in de winkel. Natuurlijk leuk om hem nog eens te zien, maar vooral een must-have door de vele extra’s! Leuke cadeau-tip ook, zelfs voor de SATC-maagden. Geloof me hier maar in, ik kan het weten, héhé …

Wat zijn jouw favoriete scènes in SATC2 ?

18 Comments

 1. Mlle_Sariitha
  12 jaar ago

  Samantha is GEWELDIG!

  ‘ Laurence of my Labia’ :evil:

 2. 12 jaar ago

  I have sex! *Maakt een ordinaire heupbeweging*
  Echt de meest hilarische scene van de film!

 3. 12 jaar ago

  Ik heb de reeks ook nooit gevolgd maar beide films gezien, en ik vind de tweede eigenlijk écht niet goed haha. Er zit niet echt een verhaallijn in vind ik.. Liefs

 4. 12 jaar ago

  Shame on you!!:p
  SATC is werkelijk geweldig. :luv: De series zijn een MILJOEN keer beter dan de films. De tweede film was trouwens gewoonweg een ramp. :oeps:

 5. Nele
  12 jaar ago

  Ik heb de beide films gezien maar ook geen enkele aflevering van de serie! Een kennis heeft alle seizoenen staan en ik zal eens langsgaan met mijn hardeschijf binnenkort :)

 6. 12 jaar ago

  aaah SaTc mijn favoriet haha! Ik vond vooral die scene gaaf Bij dat zwembad met die vrouw in die boerka :)

 7. sasha
  12 jaar ago

  ik vond de film oersaai, we zijn int midden naar een ander zaal weggelopen in de cinela XD
  de serie vond ik ook niet geweldig :x
  gewoon niet mijn ding. En die Sarah Jessica kan niet acteren, is oud en mottig.

 8. 12 jaar ago

  De serie nooit gezien???? – shock face –
  Je moet het echt eens proberen hoor! Ik heb hem al meerdere keren van afl 1 tot de laatste afl gezien en ik blijf genieten. Als moet je wel even door de eerste paar afleveringen heen bijten vind ik. Ik ga zeker de nieuwste DVD halen, wil mijn collectie compleet hebben de extra’s zijn natuurlijk ook altijd leuk!
  Ben benieuwd wat je uiteindelijk van de serie vindt (als je die gaat kijken)
  xoxo

 9. Lisa
  12 jaar ago

  Ik keek ook vroeger af en toe random een afl als ik het op tv zag maar dan rond de zomer heb ik besloten om alle afl van seizoen 1 tot de laatste te kijken en de serie is echt leuk hoor, probeer het eens zou ik zeggen :D Had ook de films gezien en het maakt het een stuk leuker als je de serie ook hebt gekeken :D Veel plezier met je DVD :)

 10. 12 jaar ago

  Ik heb alleen nog 1 gezien! Binnenkort dus maar is 2 gaan kijken,. want 1 vond ik al heel leuk!
  Afleveringen heb ik ook nog nooit gezien ^^!

 11. 12 jaar ago

  Ik ben zooooooooooooooooo gek van SATC! Je moet de serie gewoon kijken, het is zo verslavend!
  Ik heb ze ook pas nadat het al gestopt was op tv gekeken, heb volgens mij 5 seizoenen in 2 weken gekeken ofzo :P

 12. 12 jaar ago

  Ik vond hem superleuk!

 13. 12 jaar ago

  erg mooie film, ik snap niet dat ie zoveel kritiek gekregen heeft!!

 14. 12 jaar ago

  Ik vond de films heel anders dan de serie zelf ( niet slechter ofzo maar gewoon anders) . Vooral in het begin van de serie…zo grappig toen ze helemaal nog niet zo fashionable waren :)

 15. 12 jaar ago

  Haha ik had ook eerst de films gezien voor ik de serie zag :) Maar eens ik naar de serie begon te kijken was ik helemaal verslaafd!

 16. 12 jaar ago

  Je bent niet de enige hoor! Voordat de eerste film uitkwam had ik nooit een aflevering van SATC gezien en ik had werkelijk geen flauw idee waar het over ging. Omdat mijn zus zo graag naar de film wilde heb ik binnen een week alle seizoenen gekeken (hihi, het was vakantie!), en sindsdien ben ik fan! Maar daarvoor interesseerde het me echt totaal niet…

 17. 12 jaar ago

  Ik heb seizoen 1 en 2 gekregen van een vriendin, en die heb k dan met de examens gezien, maar daar is het zo een beetje bij gebleven!
  x

 18. 12 jaar ago

  Oh, nog nooit de reeks gezien? Die is echt gewoon zalig, geen wonder dat je vriendinnen een reddingsactie willen opzetten :yes:
  En met de serie ontdek je heel de historie rond Mr. Big en zo, echt super. Ik denk dat ik de serie zeker al een viertal keer volledig bekeken heb, en ze blijft goed!