Menu & Search

Drie favoriete parfums du jour

YSL Paris (Pont des Amours)

Pont des Amours was een limited edition lente-versie van het klassieke Paris van Yves Saint Laurent. Ik kocht hem op de luchthaven naar Griekenland – de beste vakantie ooit. Sindsdien heb ik hem gespaard, maar ben hem onlangs beginnen dragen. De zachte, romantische bloemengeur van roosjes & viooltjes past perfect bij de pasteltrend van deze lente en … tja, ik hou er té veel van om hem niet te dragen. Wanneer dit flacon op is piep ik allicht anders maar right now: ah! <3

Diptyque Eau Duelle

Scoorde ik bij Skins in Amsterdam, na hem eeeeuuwen op de wishlist te hebben staan. Het is een originele unisex geur  die op mijn huid heel vrouwelijk wordt. Noten van cardemom, mirre, zwarte thee, muskus en twee soorten vanille. Liefde! De sillage is behoorlijk, hij blijft en blijft en blijft, en de geur is herkenbaar. Wat hem perfect zou maken voor een signature scent, moest ik daar trouw genoeg voor zijn. Er zijn echter zo veel parfums, lieve lezer …

Prada Candy

Deze heerlijke vanillegeur hoeft niet nog meer uitleg, denk ik. Check mijn twee (1 en 2) vorige artikels. Mijn flacon is alweer bijna leeg, trouwens?! #miep

13 Comments

 1. 10 jaar ago

  Oh, je candy is al bijna op :) Gotta love some candy right ;)

 2. 10 jaar ago

  Wow, muchos Prada Candy love, uw flesje bewijst het!

 3. 10 jaar ago

  Candy is echt zo lekker <3

 4. 10 jaar ago

  Mmh, Prada Candy is delish!

 5. 10 jaar ago

  Ah, Prada Candy! Zeker na de reclame voor mij echt een must have <3

 6. 10 jaar ago

  Ik heb al zoveel goede dingen gehoord over diptique, maar ze zijn wat duurder dan de gemiddelde parfum.

 7. Marlies
  10 jaar ago

  Amai, Prada is al bijna uit!? Daaaamn Lisha, ik doe 2 jaar met mijn flacons! haha

  • 10 jaar ago

   Mijn favoriete parfums gaan altijd heel snel … Oeps!

 8. 10 jaar ago

  Ben wel benieuwd naar de geur van Diptique ! De Prada Candy is me iets te zoet.

 9. 10 jaar ago

  Prada Candy staat ook nog steeds hoog op mijn verlanglijstje. Mijn favorieten van het moment zijn Miss Dior Chèrie, The Body Shop’s Eau de Toilette in White Gardenia – de ideale bloemige lente-geur, jam -, White Musk Blush en Benefit’s Ring my Bella. :love:

 10. 10 jaar ago

  Prada Candy lijkt me heerlijk! :love:

 11. 10 jaar ago

  Diptyque Eau Duelle wil ik hebben

 12. 10 jaar ago

  ik ken alleen de candy parfum :)