Menu & Search
Dove DermaSpa Intensive handverzorging

Dove DermaSpa Intensive handverzorging

Een goede handcrème is niet alleen een absolute must voor mooie handen, het is ook een mini-verwenmomentje voor doorheen de dag. Stevige klus voor de boeg, eventjes handcrème aanbrengen, de mouwen oprollen en eraan beginnen. Grote klus met succes afgewerkt? Kleine treat: handcrème rustigjes inmasseren. (Is dit de redenering van een verslaafde? Hm.) Ik heb dus overal wel een paar handcrèmes liggen. Nieuw in de collectie: deze DermaSpa Sensitive crème van Dove.

#lalaluxe

Ik durf al eens ‘investeren’ in een duurdere handcrème. Meestal nog altijd redelijk goedkoop in vergelijking met de andere producten van een luxemerk, en het maakt dat verwen-effect des te groter, al is het maar het idee. Een andere factor om voor een handcrème te kiezen is de geur of de verpakking. Lieve lezer, u hoort mij al schoorvoetend aankomen … een effectieve, goede werking staat niet zo hoog op mijn lijst vereisten wanneer ik een handcrème koop. Dom, I know.

Want daar zit je dan met lekker geparfumeerde maar vettige handen, of een schattige/mooie verpakking en handen die een beetje naar geitjes stinken (true story). Eigenlijk zou ik voor niets minder mogen gaan in een handcrème dan the whole package. De ganse bazaar! Mr. Right. En daar hoeft niet noodzakelijk een dure prijs op te plakken.

 Dove DermaSpa Intesive

Dove heeft een paar nieuwigheden, zijnde de DermaSpa lijn met hun ‘cell moisturisers’ formule, en stuurde me een paar dingen op. Waaronder dus deze handcrème. Heb je mijn lijstje nog vers in het geheugen? Goed… Dove is een meer budget merk, het is niet gespecialiseerd in handverzorging en de verpakking (hoewel elegant en niet onaangenaam om naar te kijken, mind you) heeft geen hoog hebben-gehalte of kawaii, moodboosting superpowers. Is dit the whole package? Nee. Maar het is potverdikke wel een fijne handcrème.
De redelijk lopende crème-melk voelt fris aan en smeert vlot uit. A little goes a long way. Mijn droge handen voelen meteen comfortabeler en worden ook effectief goed gehydrateerd, urenlang. Ik vind hem

helaas niet zo goed intrekken, in die zin dat ik het gevoel heb dat er nog een laagje op mijn huid ligt. Hoe zacht mijn handen er ook van worden, op kantoor moet ik een crème die snel intrekt omdat ik daar met veel papieren en officiële documenten werk die ik liever niet onder de vetvlekken heb. Nu, hij maakt geen vlekken, in mijn hoofd is het gewoon van… nee. Dit is een handcrème voor op mijn bureau thuis. Om tijdens het bloggen aan te brengen, royaal op te smeren na een manicure of na da afwas. Door de fijne werking en het lange gevoel van iets op je handen te hebben perfect voor dat mini verwenmomentje.

*
verkoopinfo

Bij de drogist en in de supermarkt,
€4,39 / 75ml

Save

11 Comments

 1. 7 jaar ago

  Lijkt me een fijn product!

 2. 7 jaar ago

  Klinkt als een fijne handcréme, alleen spijtig dat de handcréme niet snel intrekt en dat het een vettige laagje achterlaat! Je lay-out is erg mooi ❤️
  X

 3. 7 jaar ago

  Ben altijd wel tevreden van de Dove producten. Dit ziet er ook wel goed uit!

 4. 7 jaar ago

  Ik vind hem ook echt superfijn! En wauw, Lisha, wat een leuke layout! :-)

 5. 7 jaar ago

  Ik vind Dove een ontzettend fijn merk. Ik gebruik heel veel verschillende handcréme op dit moment.

 6. 7 jaar ago

  Fijne tip!! Mijn hadcremes zijn bijna op, die gaan zo snel

 7. 7 jaar ago

  ik ben dol op Dove en met mijn droge handen kan ik het wel goed gebruiken

 8. 7 jaar ago

  Klinkt als een goeie handcreme voor ’s avonds/thuis dan.

 9. 7 jaar ago

  Ik vind deze handcrème echt verschrikkelijk, er bleef echt een ontzettend vette en glibberige laag achter op mijn handen. Toen kwam mijn moeder ineens met het geweldige idee dat het vast wel goed op de droge voeten moest werken. Sinds dien gebruik ik hem als voetenbalsem en dat werkt wel erg fijn! Je hebt trouwens een prachtige nieuwe layout!

  • 7 jaar ago

   @ Aranka
   Goede tip! Op hele droge handen (en nagelriemen) is hij zalig, maar het gevoel achteraf is inderdaad niet voor iedereen.

 10. Jessica
  7 jaar ago

  Ik ben precies toch niet overtuigd als ik het zo lees. En wat een prachtige lay-out trouwens! :)