Menu & Search

Douchen met Bio Beauté by Nuxe

Baby, it’s cold outside. Hoewel het wat mij betreft gewoon lente had mogen worden, heeft de winter alsnog besloten om even haar gezicht te laten zien. (De trut.) Tijd op de cold cream boven te halen. Mijn persoonlijke favoriet blijft de cold cream lijn van Bio Beauté by Nuxe. Ik zweer al twee winters bij de Cold Cream Balm, een kleine investering maar gaat minstens de hele winter mee. De crème voor het gezicht is ook een tofke, toen ik nog naar de fitness ging zat de kleine tube standaard in mijn tas. (Note to self: fitness. Maar echt.) Nieuw in de lijn – en dus ook in mijn douche – is de Reinigende Douchecrème. Kalmeert de huid, hydrateert ze en parfumeert ze subtiel met een natuurlijke geur van amandelen. Schuimt niet, dus niet gebruiken met een douchepuff maar een washandje. Laat een heel dun laagje achter op de huid, wat een trekkerig gevoel schaakmat zet. Achteraf smeer ik toch nog de cold cream, want hey … <3!

+ formule: amandelolie ahoy!
+ heel zacht voor de (droge/gevoelige) huid

+ lekkere, natuurlijke geur
– niet heel zuinig in gebruik

*
bij de apotheker en iU
€12 / 200ml

Save

5 Comments

 1. 6 jaar ago

  Dit klinkt wel goed!

 2. 6 jaar ago

  Ziet er heeel goed uit! Wat een mooie foto! X

 3. 6 jaar ago

  deze klinkt niet verkeerd :D hou sowieso van die geur!

 4. 6 jaar ago

  oehhh dit lijkt mij zo lekker!

 5. 6 jaar ago

  Hmm, amandelgeur, da’s altijd al een pluspunt :-)