Menu & Search

Douche du jour

Een quickie voor ik naar mijn werk ren: de dingen die ik vandaag gebruikte in de douche. Eerst en vooral mijn holy grail reinigingsolie (voor het gezicht) van Shu Uemura, die een paar maand geleden EINDELIJK zijn weg heeft teruggevonden naar mijn badkamer, na een paar doelloze omzwervingen langs cleansers en *horror* een unlucky encounter met een Lierac lookalike die prikte in mijn ogen. (Héél handig als je er waterproof make-up mee wil verwijderen. #not) 

Nog een stevig gemiste terugkomst: die van mijn immer geliefde Dermalogica Daily Microfoliant. Ik heb er al twee bussen van versleten, met enkele trieste en verloren intermezzo’s en de daaropvolgende bad skin (en mood) days … Dus never again! Ik haal alvast een back-up.

In de zomer leerde ik Senorita Margarita kennen, in New York ontmoette ik haar zusje Have a Cherry Christmas. Gotta loooove Philosophy! Zo zacht en zo heerlijk. De geur van deze douchegel is superzoet en christmassy, maar doet me stiekem ook een beetje denken aan My Little Pony. Een hele specifieke, zelfs. Ze was wit, had rode manen en op haar bil een afbeelding van rode zomerkersen in een blauw schaaltje. En ze rook EXACT naar Have a Cherry Christmas. <3

Wat nam jij mee onder de douche deze ochtend?

20 Comments

 1. 10 uur ago

  Hi my friend! I want to say that this post is awesome, greatwritten and come with approximately all significant infos.I would like to peer more posts like this .

 2. 10 uur ago

  I’m really enjoying the theme/design of your blog.

  Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A couple of my blog visitors have complained about my website
  not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any tips to help fix this problem?

 3. 3 dagen ago

  I think the admin of this site is in fact working hard in support of his website,
  as here every stuff is quality based data.

 4. 9 jaar ago

  Die Have a cherry Christmas staat hier ook onder de douche, Love it!! En heerlijke beschrijving van de My Little Pony <3

 5. 9 jaar ago

  mmm, die philosophy douche gels/bubble baths zijn allemaal zo heerlijk! x

 6. 9 jaar ago

  Have a cherry Christmas ziet er zoooo geweldig mooi uit :D Want!

 7. Hoppakee, My little Pony theme song in mijn hoofd voor de rest van de dag :-D
  Geen van de drie al geprobeerd maar als jij er zo gek van bent moet ik misschien op onderzoek…

  <3

 8. 9 jaar ago

  Philosophy <3

 9. 9 jaar ago

  Die douchegel klint héérlijk! En gotta love Daily Microfoliant!

 10. 9 jaar ago

  mooi producten :)

 11. Gaëlle
  9 jaar ago

  Have a Cherry Christmas lijkt me zeer goed :)

 12. 9 jaar ago

  Have a cherry christmassssssssssss = BIG <3
  Maar waarom ik Philosophy zo kostelijk voor een arm studentje. Addict enzo

 13. 9 jaar ago

  Shu ♥

 14. 9 jaar ago

  Die douchegel van Philosphy ziet er geweldig uit!

 15. 9 jaar ago

  Ik heb deze morgen nog aan die Daily Microfoliant gedacht, en dat ik me dat toch eens moest aanschaffen. Verder is het in mijn douche al The Body Shop wat de klok slaat, deze week – cranberry joy van de kerstlijn, zowel de douchegel als de shimmering body lotion.

 16. Glamorous Little Mango
  9 jaar ago

  och een douchegel die doet denken aan My Little Pony!!! DIe moet ik gewoon hebben! Big fan van My Little Pony in mijn jonge jaren! Philosophy is echt zo een zalig merk he!

 17. Jessica
  9 jaar ago

  Ik gebruik voornamelijk producten van The Body Shop: douchegel, cleanser, …
  En daarna uiteraard bodybutter van TBS; al jaren mijn favoriet. (mede dankzij jou! ;) )

 18. 9 jaar ago

  Heerllijke producten nam je mee onder de douche! Ik heb gedoucht vandaag met Prettyplease Candyfloss Douchegel, ook met mijn Dermalogica Daily Microfoliant en Cetaphil facewash. :)

 19. 9 jaar ago

  Have a Cherry Christmas lijkt mij zooo lekker! Ik ben sowieso erg benieuwd naar Philosophy producten. Op dit moment stap ik iedere dag met TBS onder de douche. Ik heb vele geuren staan en wil ze nu allemaal eens opmaken. Iedere dag opnieuw een reeks aan geuren om uit te kiezen. I like!

 20. 9 jaar ago

  Oeh, Have a Cherry Christmas lijkt me lekker :D