DIY @ Wella Pro Series

DIY @ Wella Pro Series

Als het op haarstyling aankomt, heb ik twee linkerhanden. Echt. Wanneer ik me klaarmaak voor een feestje, is het Nini die mijn haar doet. Zus bedenkt én creëert in no-time kapsels en stijlen, maar Yours Truly? Ahum …
Daarom voorspelde ik niet veel goeds, toen ik door Wella werd uitgenodigd voor de presentatie van de nieuwe Wella Pro Series producten. Daar was namelijk een workshop aan gekoppeld.

Eerst en vooral dient gezegd: ik had geen idee dat er fotografen zouden zijn. Want dan had ik uiteraard wel iets anders aangetrokken dan die oversized, home-wear trui. En deftige make-up, ha! Ik dacht “Hey, mijn make-up zal wel uitlopen, en als er geknipt wordt kruipen er haartjes in mijn kleren. Oude pull!” #fail (Is het niet grappig dat ik elke keer met zo’n excuus kom? Het is toeval, zeg ik! TOEVAL!) Maar soit. Let’s talk hair!

Mijn haren werden – zoals in het salon – gewassen met heerlijk geurende volume-shampoo en -conditioner. Daarna moest ik zelf aan de slag. Gelukkig had ik een kapster naast me die me stap voor stap uitlegde wat ik moest doen.

Stap 1: Mousse door m’n natte haren kammen, de föhn er op, en helemaal droog blazen.
Stap 2: Ik kreeg krulspelden toegestopt, die ik in mijn haar rolde. (Yey voor velcro!) Achteraf beetje haarspray erover.
Stap 4: Vervolgens werd er een lichtjes angstaanjagend toestel over me heen geschoven, wat de krullen sneller fixeerde. Thank god dat zo’n dingen niet bestaan voor thuis! Neem gewoon een boekje, kijk een aflevering Grey’s Anatomy, of zoek je outfit bij elkaar. Punt is: de krullen moeten de tijd krijgen zich te zetten.
stap 5: Voorzichtigjes de krulspelden er uit halen, en de krullen los schudden. Nog een goede wolk haarspray en … ooh-la, volume like woah!

De producten: shampoo, conditioner, mousse en lak. Volume, plz!

De Wella Pro Series producten zijn sinds deze maand te koop bij o.a. Kruidvat en Di.
c r e d i t s : Pro foto’s @ Wella door David Plas (titelfoto, en ‘het resultaat’)

11 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik vind echt dat jij veel van Leighton Meester weg hebt. Dat heb ik al een paar keer gedacht, maar ik dacht laat ik het eens in de comments zetten:)

 • 7 jaar ago

  Oew leuk!!!

 • 7 jaar ago

  LEUK!

 • 7 jaar ago

  Oeh erg sexay! Ik heb nu ook een bob, dit ga ik ook proberen (:

 • 7 jaar ago

  Erg goed gelukt, staat leuk :D

 • 7 jaar ago

  Wat een volume! :O
  Echt leuk!

 • 7 jaar ago

  Wat leuk gedaan, je ziet er prachtig uit! :)

 • 7 jaar ago

  Nice! Hoelang moesten je krullen drogen onder dat ding?

  • 7 jaar ago

   Een kwartiertje ofzo? Niet zo heel lang, aangezien iedereen al klaar was. (Ik was te traag met de krullen. :p #onhandig)

 • 7 jaar ago

  Wauw, ziet er gaaf uit zeg :) Ik heb de shampoo ook en vind hem echt super fijn!

 • 7 jaar ago

  Ohh zo’n volume! Shmexy!!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close