Menu & Search

Disney pt. II: Disneyland liefde

Elke aanleiding is goed om schaamteloos het klein kind uit te hangen - Peter Pan complex, moi?! - maar Disneyland is de beste.


Elke aanleiding is goed om schaamteloos het klein kind uit te hangen – Peter Pan complex, moi?! – maar Disneyland is de beste. We gingen er twee weken geleden heen en afgelopen vrijdag zaten de foto’s in mijn inbox. GOTTA SHARE! Over mijn date met Ken Paves kon je eerder lezen, vandaag de rest. Klaar voor wat Disneyland liefde? Here goes…

foto boven mijn zus Nini, Yours Truly, Hanne en Kim. Ahja, EN MICKEY <3

boven Mickey + moi, mét mijn meest muizig gezicht. (WHY?!) Mijn Ken Paves haar lekker rattig na een paar heftige attracties … hihi. : 3
links Nini + Mickey rechts Minnie + ik

Disneyland Parijs bestaat  20 jaar. Ik ga er al 20 jaar naartoe en ken het park op mijn duimpje. Wanneer ik dit vertel aan mensen die er nog nooit geweest zijn reageren ze met een “Omg, ben je het dan nog niet beu?” Puh-lease… OBVS nog nooit geweest en de Disney Magic nog niet gevoeld. ; )

Favoriete attracties include: Space Mountain (rollercoaster in het donker die wordt afgeschoten = BIG FUN), Big Thunder Mountain (in een kolenkar op, rond en door een berg), Twilight Hotel Tower of Terror (in een creep-ass Hollywood hotel de lift in en 23742824 etages naar beneden vallen, ZO eng!), Rock & Rollercoaster (overkop in het donker met Aerosmith speakers die in je oor schreeuwen #LOVEit) en de Crush Coaster (schattig decor voor een best heftige ‘muis’rit). Maar natuurlijk ook Pirates of the Caribbean (waarop de filmreeks gebaseerd werd, niet andersom), Star Tours (Star Wars inspired simulator, echt tof), Buzz Lightyear Laser Blast (laserschieten om het decor te doen bewegen, ik win elke keer, ha!), de theekopjes, het Alice in Wonderland labyrint en uiteraaaard big time Disney shopping in Main Street!

We overnachten bijna altijd in het Newport Bay Club hotel, wat super is ’s zomers én ’s winters, maar stiekem vind ik het iets goedkopere Sequoia Lodge heerlijk gezellig voor de kerst. Grote openhaarden, een dennenbos, blokhutten, … #like Tijdens onze trip voor Disney hebben we echter door het Disneyland Hotel gelopen en – oh dear – wat is het mooi. One day!

Instagram snapshots:

twee weken later:

Nini krijgt Disney knuffels van haar vriendinnen voor haar verjaardag en in mijn slaapkamer hangt mijn Minnie pyjama – shopped in chère Paris – aan mijn slaapkamerdeur…

Merci Disneyland Paris voor de dag. <3 Many more!

29 Comments

 1. 9 jaar ago

  Superfoto’s!!

 2. 9 jaar ago

  Ik wil ook naar Disneyland!! ^^

 3. 9 jaar ago

  ben er ooit twee nachten geweest. hebben toen in het disneyland hotel overnacht en tot ons grote verbazing hebben we een upgrade gekregen. het was toen een pre-honeymoon trip. Ik was nog eens aan het kijken voor prijzen en ik sloeg stijl achterover! het is daar echt niet goedkoop. de foto van u en mini is echt subliem, you both rock girls and those outfits, yes please

  • 9 jaar ago

   Whah! Zo’n leuk compliment als dat van jou komt. <333

 4. 9 jaar ago

  Ik schreef het al bij Hanne en ik zeg het hier nog eens: die foto’s zijn té cute, you pretties! Nu wil ik ook daarheen :).

 5. Oh, how cute is this! en jij en hanne zijn zo schattig op die eerste foto :-)

  <3

 6. 9 jaar ago

  Wat een enorm leuke foto’s. Love the cape ^^

 7. 9 jaar ago

  Ohh wat een heerlijke foto’s! Ik ga eind december voor een dagje, kijk er zoooo naar uit :-)

  • Lisha
   9 jaar ago

   Heerlijk! Have fun :D

 8. 9 jaar ago

  Ooooh my god, no. Ik krijg nu weer helemaal Disney kriebels. Disneyland is zó ontzettend leuk! Echt iedereen van jong tot oud kan zich daar vermaken, haha. Superleuke foto’s! Tof om het zo te zien, en het klinkt allemaal ook erg leuk, En het ziet er ook zo kerstig uit, leuk om te zien, haha… aahw ik ben me nu toch wel jaloers. :p

 9. 9 jaar ago

  Leuk!!! Ik ben ooit 1 keer geweest en zou dolgraag nog een keer terug gaan!

 10. 9 jaar ago

  Leuke foto’s!

 11. Wies
  9 jaar ago

  Super mooie foto’s! Die pyjame is echt te gek:)

 12. 9 jaar ago

  Wij moeten zooooo hard eens naar dat Disneyland Hotel! <3

 13. 9 jaar ago

  Waar heb je die beautytafel gekocht? Iloooooove it! <3

  • Lisha
   9 jaar ago

   Gewoon Ikea. :)

 14. 9 jaar ago

  Wat een heerlijke foto’s. I <3 Disney :)

 15. 9 jaar ago

  Ik verbaas me elke keer weer hoe mooi jij bent Lisha! :D
  En ik hou van je foto’s en ik hou van Disney en ik hou van ja .. dit artikel! Haha!

 16. 9 jaar ago

  Oh, het ziet er allemaal zo schattig uit :D mhihi :)

 17. 9 jaar ago

  Ik hou van Disney. Never to old!! Heb nu helemaal zin om te gaan!

 18. Prachtige foto’s, ik heb zo ontzettend veel zin om zelf ook nog eens richting Disney te gaan.

 19. 9 jaar ago

  daar moet ik ook eens naartoe :)

 20. 9 jaar ago

  Aaah zo leuk! Ik wil ook weer naar Disney!

 21. 9 jaar ago

  Wat een leuke foto’s :-)

 22. 9 jaar ago

  Ah, wat ziet Disney er geweldig uit zo met al die kerstverlichting!!
  En je past er helemaal bij met je JC cape ;-) Stiekem wil ik ook wel naar Disney, met de kerstdagen…

  • 9 jaar ago

   Onze volgende trip? ;)

   • 9 jaar ago

    Héél goed plan!!

   • 9 jaar ago

    Ik wil mee!!