Menu & Search
Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony – Coral Sunset

Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony – Coral Sunset

Net zoals elk jaar slaagt Dior er in mijn hart te veroveren met een gelimiteerd Nude Tan poeder. Elk jaar denk ik: “Wel, beter dan dit wordt het nooit meer.” en dan volgt een nieuw prachtig poeder… Maar kom, hoe mooi is deze Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony in 002 Coral Sunset?

Een heel unieke poeder met originele kleuren die door de manier waarop ze gearrangeerd zijn de ruimte geven om een beetje te spelen met nuanceringen. De vier verschillende tinten zijn voorzichtig uitgekozen om een sunkissed effect te geven. Fris, jong, beachy en seriously peachy oranje. Op de foto hieronder overdreven aangebracht opdat de kleur goed over zou komen, maar wanneer subtiel (of, altijd beter, nét ietsje erover) aangebracht: oeh-la! Ongetwijfeld heel mooi glowy op een donkerder huid deze zomer, aangezien hij dan mooi versmelt met de zomerteint, maar op mijn winterwitte gezicht geeft hij zoveel zonnige kleur… <3 Het Diorskin Nude Tan poeder is bedoeld om te dragen op strategische punten over het hele gezicht (voorhoofd, neus, jukbeenderen) maar ik gebruik hem – om redenen hierboven vermeld – echt als blush.

Coral Sunset op wangen, Coral Trip op lippen en één laag Sunwashed op nagels.

gelimiteerde editie voor s/s’15
verkrijgbaar bij de parfumerie
€60,27

Save

10 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 6 jaar ago

  Wat een prachtige foto’s. WOWZa.

 2. 6 jaar ago

  Wat een prachtige Blush! Ik heb ook een aantal Dior blushes waar ik helemaal verliefd op ben! Deze kleur staat je prachtig!

 3. 6 jaar ago

  Wauw, ik ben echt verliefd op de verpakking! <3

 4. 6 jaar ago

  Zo mooi warm, echt heel pretty zo! En dat patroontje, tja… <3

  • 6 jaar ago

   Echt, eh. Zou eigenlijk eens een foto moeten maken van al mijn Nudetan poeders … Zet die ’s morgen graag allemaal open op mijn make-up tafel als groot facepowder palette, haha. Te mooi. <3

 5. 6 jaar ago

  Heel mooi, maar wel heeeel prijzig haha

 6. 6 jaar ago

  Ik vind die verpakking er zo mooi uitzien

 7. Wat een mooie blush zeg! Vind hem alleen wel een beetje prijzig!

  • 6 jaar ago

   Tja, limited edition Dior … ;)