Menu & Search

Diorshow Pro Liner Waterproof

Wanneer er een nieuwe collectie binnenrolt, gaat mijn aandacht meestal niet direct naar de oogpotloden. Die zijn over het algemeen – sorry – gewoon niet zo heel spannend. Tof, leuk, goed, uhu, maar nooit de ster van het sample-feestje. Deze Pro Liners van Dior, echter? Why, hello pretties!

de looks

Zonder de dop er af te halen, valt de huls op doordat ze iets korter en dikker is dan die van de meeste potloden. Strikt genomen betreft de Pro Liner dan ook geen potlood, maar een liner in vaste vorm, in een pen-huls die je omhoog kan draaien en er moet helemaal niets worden bijgeslepen. Handig. De huls valt redelijk zwaar in de hand, wat een comfortabel tegengewicht biedt bij het aanbrengen en fijn werkt. Wederom: handig. Maar usp aan deze liners en handigste ooit: de schuine, platte punt. Volgt perfect de wimperrand en is ideaal om een wing mee te tekenen.

de formule

Het product makkelijk en aangenaam kunnen aanbrengen is één ding, de formule blijft key. Dior aced dit. De Pro Liner is eerst en vooral waterproof. De formule is vettig genoeg om mooi op te glijden en vlot een egale lijn te tekenen. De pigmentatie is top. Het potlood – ik noem het gemakkelijkheidshalve efkes zo – is mooi uit te smudgen en speelt braaf samen met oogschaduw om te setten. Eens het goed zit, blijft het ook effectief mooi zitten en geeft het niet af in mijn crease. Op het einde van de dag zit mijn liner nog zoals ik hem ’s ochtends zette.
Ik testte hem ook op mijn waterlijn. Ook hiervoor blijkt de schuine, platte punt lekker ergonomisch. Dekt vlot, blijft goed zitten, maar regalmatig bijwerken blijft de boodschap. Then again, de trend van een zwarte waterlijn is, pakt, nog niet meteen terug aan de orde.

conclusie

Bon. Alle andere oogpotloden mogen bij deze naar huis gaan, we hebben holy grail materiaal. Nu nog een sponsor zoeken en de dagen van slijpsel in de make-up tas, ochtendlijke knoeisessies met wings en groezelige namiddag-creases zijn voorbij.

092 Pro Black – 182 Pro Purple – 272 Pro Blue – 472 Pro Khaki

Nu verkrijgbaar bij de parfumerie
€28,27

Save

12 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 6 jaar ago

  Wat een mooie pigmentatie zeg

 2. 6 jaar ago

  Wat een mooie kleurtjes! Deze ga ik zeker de volgende keer dat ik bij de parfumerie ben eens bekijken.

 3. 6 jaar ago

  Dat khaki is prachtig! Welja, ze zijn alle vier prachtig. Alleen die prijs inderdaad. Best wel een tikkeltje te veel geld voor een oogpotlood. But then again…

 4. 6 jaar ago

  De blauwe en paarse zijn supermooi! Aan de prijzige kant, maar over het algemeen doe je wel even met een oogpotlood.

 5. 6 jaar ago

  Lovely kleurtjes inderdaad! I love Dior, maar ga nog effe afwachten welke reacties hierop komen…

 6. 6 jaar ago

  Oo mooie kleuren, ze lijken mij erg fijn :)
  X

 7. 6 jaar ago

  Die kleuren zijn alle vier even mooi !

 8. 6 jaar ago

  I am glad to hear you like these (also: how lovely is Pro Khaki?)! I tried the black one but I kept breaking the tip (so clumsy), and it’s not sharp enough for the type of liner I usually do. It does mostly stay put tho!

 9. 6 jaar ago

  Hahah, da’s duidelijk, dit is echt HG materiaal :-) Nice!

 10. 6 jaar ago

  Ik draag nooit zulke kleuren, maar ik vind ze heel erg mooi, vooral die blauwe!

 11. 6 jaar ago

  Zo’n schuine rand is echt ingenieus. Ik hoop dat de budget merken ook snel op die kar springen! Zelf gebruik ik altijd de Liner Express van Maybelline.

  Lie(f)s

 12. 6 jaar ago

  De blauwe & paarse variant zijn simpelweg prachtig! Maar nu inderdaad nog op zoek naar een sponsor.