Menu & Search

DiorADDICT extreme (+nagellak)

Dior komt met de Dior Addict Extreme lipstick. Liefde want: kick-ass pigmentatie, bloedmooie verpakking en GLOSSY! Très pretty. Deze nieuwe lipsticks liggen in twaalf kleuren in de winkel. Maar vier kleuren zijn extra bijzonder, want matchy matchy met een Dior nagellak. En shit, ik <3 Dior nagellak… #zucht Wegens goed dekkend, sneldrogend, heel lang houdbaar en een droom om aan te brengen. Het penseeltje is namelijk perfect voor mijn nagels. Of zijn mijn nagels perfect voor het penseeltje? (Born for Dior, baby!) Hoe dan ook, ik ben hoteldebottel op de collectie en ben een beetje picture-happy gegaan. Dusssss … klaar voor (véél!) foto’s?

Mijn ‘Joliette’ adres is nog steeds bij de ouders, dus deze pretties werden bij hen afgeleverd. Omdat ik niet elke dag naar de mama en de papa ga – oh maar ik mis jullie, hoor! <3 – duurde het even voor ik met de producten aan de slag kon. Maar eens ik ze in handen had? Ware liefde. Wat je nu gaat zien is dus mijn eerste kennismaking met deze Dior Addict Extreme lipsticks en matching nagellakjes. Playtime!

Incognito: sophisticated nude

Plaza: het perfecte zomerroze. Dat mij staat. Whoop! Favoriet. <3

Lucky: vrolijk gevitamineerd roze-rood.

Riviera: heel draagbaar peachy oranje.

Toen was ik ongeveer gewend aan de camera. Ennn … tja. Zie zelf:

Adoring Dior.

Oh en liefste lezer, vergeef me het feit dat ik telkens maar één hand lakte. Mijn plan was: swatches! En toen liepen de dingen uit de hand. ;)

You like? You want? Welke kleurrrr?

De lipsticks zijn nu te koop bij de parfumerie. €33
Hetzelfde geldt voor de nagellak, aan €25 a pop.

36 Comments

 1. 1 maand ago

  Gamma-Aminobuttersäure (GABA) ist eine nicht-proteinogene Aminosäure mit vier Kohlenstoffen, die in Bakterien, Pflanzen und Wirbeltieren vorkommt. Ursprünglich wurde sie in Pflanzen entdeckt (Steward et al., 1949), dann im Gehirn von Säugetieren (Roberts und Frankel, 1950) und später in Tieren (Roberts und Eidelberg, 1960) und mehreren anderen Organismen, einschließlich Bakterien und Pilzen (Bouche et al., 2003). In Wirbeltieren wird es durch die irreversible α-Decarboxylierungsreaktion von L-Glutaminsäure oder ihren Salzen gebildet, die durch das Enzym Glutaminsäure-Decarboxylase katalysiert wird (Satya Narayan und Nair, 1990), und fungiert als hemmender Neurotransmitter im zentralen Nervensystem (ZNS) (Roberts und Frankel, 1950; Petroff, 2002). GABA ist von entscheidender Bedeutung für das Funktionieren des ZNS, in dem etwa 60-75 % aller Synapsen GABA-ergen sind (Schwartz, 1988). https://svetka.info/gaba-dell-integratore-italiano.html Sie suchen nach einer billigeren Möglichkeit zur Entspannung? Tee. Sie können sogar GABA-Tee probieren, eine speziell fermentierte Grünteesorte, die GABA anreichert. Vielleicht kaufe ich welchen… nur nicht diesen Tee mit Guavengeschmack.

 2. Joke
  10 jaar ago

  Ik kocht de ‘riviera’ en nu wil ik alleen maar meer meer en meer! I think I’m addicted. J’adore Dior! :)

  xoxo

 3. 10 jaar ago

  Super leuke foto’s! Mijn favoriet is Plaza!

 4. 10 jaar ago

  Wat ontzettend mooi zeg!! De perfecte kleuren voor de lente/zomer!

 5. Jessica
  10 jaar ago

  Zeer leuke blogpost! Mooie kleurtjes

 6. 10 jaar ago

  Oh wat lekker matchy matchy! <3 Prachtige kleuren!

 7. 10 jaar ago

  Oh my plaza! Killer combo! Spijtig da ik het ni dragen kan/mag ;) Aan jou staat de kleur alvast beeldig!
  Een perfecte post om s ochtends te lezen voor het werken gaan, happy face all day long.

  Gilles

  X

 8. 10 jaar ago

  Hier word ik heel hebberig van!

 9. 10 jaar ago

  Wauw wat een leuke reviews! En leuke producten!! En mag ik er even bij zeggen dat je op Blair waldorf (leighton meester) lijkt, wauw!

 10. 10 jaar ago

  Wauw, prachtige lakjes en hele leuke foto’s!

 11. Yv
  10 jaar ago

  Leuk!!! Lucky is mijn favo :love: Alhoewel, Plaza is ook leuk.. zucht. Ik wil ze allemaal

 12. 10 jaar ago

  :love: de kleurtjes! :love:

 13. 10 jaar ago

  Super leuke foto’s! Mooie kleuren!

 14. 10 jaar ago

  Wat een heerlijk artikel zeg, werd helemaal happy toen ik al die vrolijke kleurtjes zag!
  Ik ben dollll op Lucky, perfecte kleur voor de zomer :-)
  You are so pretty!

 15. 10 jaar ago

  Super leuke review. Prachtige en originele foto’s . Meer van dat! :)

  (uiteraard ook geweldige producten,maar ja,Dior hè ;) )

 16. 10 jaar ago

  My oh my, wat een prachtige producten en wát een leuke foto’s!!

 17. 10 jaar ago

  Hele leuke review! En die foto’s, dat tovert gewoon een smile op mijn gezicht! :D

 18. 10 jaar ago

  wat een mooie lakjes! plaza is toch wel mijn favoriet denk ik <3

  Super mooie foto's ook!

 19. 10 jaar ago

  Heel erg leuk gedaan, lekker vrolijk artikel! Ik heb Riviera ^^

 20. 10 jaar ago

  Echt hele leuke fotos! De collectie is zo mooi, ik vind de nagellakken en de lipsticks beide leuk, aiaiai mn geld!

 21. Lore
  10 jaar ago

  Ah, wat een vrolijke foto’s.
  Nu wil ik ze allebei hebben van Plaza. En misschien ook Riviera en Lucky. Of gewoon allevier, damnit.

 22. elisa
  10 jaar ago

  klein dt-foutje
  hetzelfde geldt*

  maar ach leuk artikel!

 23. 10 jaar ago

  Die lakjes, waaaaauw!

 24. 10 jaar ago

  Ik ben ook echt verliefd! Me wantssss

 25. 10 jaar ago

  Wat heb je leuke foto’s gemaakt! En wat een leuke kleurtjes! Om in een echte zomervrolijkestemming te komen! Tof!

  Liefs

 26. 10 jaar ago

  wat een prachtige producten en wat een leuke foto’s;D

 27. 10 jaar ago

  ik wil plaza!!!

 28. 10 jaar ago

  Ik vind alle kleuren je echt heel mooi staan. Born for Dior? I think so! :lick: Un petit problème: Nu wil ik ze alle vier! :luv:

 29. 10 jaar ago

  Leuke foto’s! :D Lucky en Riviera staan het mooist vind ik, heerlijk zomers!

 30. 10 jaar ago

  Superleuk artikel dit. Mét mooie foto’s, hihi! :D
  Vind ze allemaal zo prachtig, have to have it :D

 31. 10 jaar ago

  Pretty lady <3 en.. pretty makeupjes.. uiteraard ;)

  Ik heb zelf de nagellak in Plaza, gekregen van een vriendin (<3 her!) is inderdaad het perfecte zomer-roze ^^

  • 10 jaar ago

   Say what? heb ik m’n naam zonder een H geschreven daarzo? *slaat zichzelf*

 32. Agnetha
  10 jaar ago

  Super leuk al die blije, vrolijke foto’s!

 33. 10 jaar ago

  supermooie foto’s :) vooral de roze tinten staan je goed

 34. Jessica
  10 jaar ago

  Dit is echt een super leuke review geworden. :bloos:
  Ik word er spontaan vrolijk van.
  Zeker de tweede en derde kleur vind ik erg mooi.