Menu & Search

Dior Tie Dye lipsticks voor spring/summer 2015

Goed mogelijk de mooiste lipsticks van het seizoen qua verpakking én kleuren, deze Tie Dye lipsticks van Dior. 6 midzomer tinten – waarvan ik er vier voor u swatch – met een frisse, glossy finish zonder plakkerig gevoel en tie dye effect.

Yez. De stick bestaat namelijk uit twee tinten om kleurschakkeringen te creëren. Casual, zomers en très bohemienne. Love it! De mooie Christian Dior initialen gaan helemaal door tot de bodem en net zoals bij haar grote zusje de Diorskin Nude poeders (hier, hier en hier) geldt dat hoe vaker je het product gebruikt, hoe mooier het éigelijk wordt. <3 En her- en heraanbrengen is onvermijdelijk. De lipsticks zijn zo makkelijk in gebruik en voelen zo fijn op de lippen, ze uit hun mooie huls klikken om wat bij te werken (door de glossy, semi-transparante finish lijken ze niet superlang te houden, al dringt de kleur echt wel in je lippen, de glans vervaagt gewoon) is een plezier … Enkel de prijs is van een minder easy-going aard. Een kleine 37 euro vind zelfs ik iets om twee keer bij na te denken. Maar, mijn lieve lezer, heeft u zin in in een splurge waar je heel de zomer plezier aan gaat hebben? Then DO IT! Ze zijn zo mooi. <3

verkrijgbaar bij de parfumerie,
gelimiteerde oplage voor spring/summer 2015
€36,90 / lipstick

Save

10 Comments

 1. 7 jaar ago

  Ze zien eruit alsof ze niet zo goed dekken (op je swatches). Voor 37 euro verwacht ik ondersteboven geblazen te worden :/

  • 7 jaar ago

   Dat is de bedoeling, ze zijn tie dye. ;)

 2. 7 jaar ago

  Ik ben geen fan, dit is niet mijn ding.
  De foto’s zijn wel prachtig.

 3. 7 jaar ago

  Mimimimi, das kei duur. Dan ga ik toch voor een helft-goedkoper-blijft-lang-zitten lipstick. Sorry Dior. (En jouw foto’s <3)

 4. 7 jaar ago

  Cute! Vind de kleuren heel pretty. En aangezien ik van zulke subtiele semi-transparante tinten hou zijn deze echt wel wat voor mij.

 5. 7 jaar ago

  Wauw! Dit is een uniek idee van Dior. Ziet er echt cool uit. Helaas pindakaas, een beetje te duur voor mij… Hopelijk komen er snel drugstore versies om uit te proberen :) Prachtige foto’s trouwens!

 6. 7 jaar ago

  Helaas wel iets buiten mijn budget, maar ik vind het zeker mooie kleuren!

 7. 7 jaar ago

  Voor die prijs had ik toch iets meer wauw effect bij het pigment verwacht,maar ze zijn wel mooi

 8. Een beetje prijzig maar wat een mooie kleuren zeg!

 9. 7 jaar ago

  Deze zien er prachtig uit, maar ik vind ze wel erg aan de prij