Menu & Search

Dior Muguet & YSL Première Neige

Verliefdheid du jour: de Dior ‘Muguet’ lak, een delicaat, transparant beige met daarover de Yves Saint Laurent ‘Première Neige’ topcoat, de fijnste blauwe glitter met een duochrome effect. Die laatste maakte onderdeel uit van een wintercollectie in 2012 en was limited edition. ‘Dream a Little Dream of You’ van Deborah Lippmann (o.a. Parfuma) zou een dupe zijn, wat mij meteen een goede reden geeft om nog eens uitgebreid door haar nagellak kleurtjes te browsen…

Het was maar nét op tijd dat ik de ‘nails du jour’ uit de titel verwijderde, lieve lezer, daar dit een kwalijke leugen zou zijn geweest. Ik draag al een week een mintgroene OPI die deze ochtend zo afgebladderd is dat ik mijn manicure met geen excuus ter wereld nog één dag kan rekken. Het zou leuk zijn geweest te moeten zeggen dat ik het te druk had (onzin!) of gewoon te lui was (wel …) om ze opnieuw te lakken, maar de feitelijke reden is dat er zich de afgelopen week een klein drama heeft afgespeeld ter hoogte van mijn linkerringvinger (jawel, het foto-hand) resulterende in een affreuze bobbel en uitbunding pusfest waarvan ik u beleefd de details bespaar. Kort gesteld: het was/is niet mooi en hoogst onpraktisch. Met mes en vork eten zat er niet in, laat staan een penseel hanteren. Het idee alleen al om dit onder een manicuriste haar neus te schuiven leek me geen bijster aantrekkelijk plan, dus afgebladderde nagellak it is. Straks onderneem opnieuw een poging… Grote kanshebber is deze combinatie . <3

9 Comments

 1. 7 jaar ago

  wauw so pretty <3

 2. 7 jaar ago

  Supermooie combinatie!

 3. 7 jaar ago

  Pretty!

 4. 7 jaar ago

  Oei dramatische vingertoestanden! Veel beterschap aan de linkerringvinger!

 5. 7 jaar ago

  Ouch, veel beterschap voor ’t vingertje :-( Vind deze top coat wel heel tof, subtiel en toch speciaal.

 6. Jolien
  7 jaar ago

  Klinkt pijnlijk! Hoop dat het snel weer weggaat :)

 7. 7 jaar ago

  Wat een prachtige combi!
  En ik hoop dat je vinger het overleeft, hihi. <3

 8. 7 jaar ago

  Dat tweede lakjes is erg mooi!

 9. 7 jaar ago

  Oei, ik hoop dat het snel geneest…