Menu & Search

Dior Marilyn lips & nails (review)

Marilyn, de it-kleur van de Dior ‘Grand Bal‘ kerstcollectie, draag je op nagels én lippen. Liefst in combinatie voor een ravishing red feestdagen. (En daarna gewoon de rest van het jaar, want oh zo klassiek en the pretty.) Ik liet jullie al kort een NOTD zien met deze kleur, vandaag de review plus the deets on the lippie. 

the nails

Laat ons kort zijn over de kleur: het absoluut perfecte rood. De formule? Wat we van Dior gewoon zijn. Goede pigmentatie (dekt in twee laagjes), brengt makkelijk aan (breed, afgerond penseel), droogt snel, accentueert de lijntjes in je nagels niet en glanst mooi. De houdbaarheid is goed… Een rode nagellak is extreem fragiel en duldt – in tegenstelling tot chique doch edgy zwart – géén tipwear en zeker geen chips. Dus na twee dagen moet je opnieuw lakken of, quick-fix-gewijs, je Marilyn mani voorzien van een nieuwe laag.

the lips

De Diorific lipsticks zijn helemaal anders dan de Dior Addict zusjes. Ze zijn gepigmenteerder, intenser en klassieker. Which I like love. De Dior Addict lipsticks zijn glossy en juicy en perfect voor elke dag, wanneer ik mijn inner Marilyn naar buiten wilde brengen koos ik altijd al voor mijn Diorific lipstick in Dolce Vita Red. Enter de nieuwe kleur – what’s in a name – Marilyn.
Bijzonderheden naast de satijnen semi-matte finish? De kleur blijft ongelooflijk lang op je lippen. Als in: ik breng hem aan wanneer ik thuis vertrek naar mijn werk, re-apply wanneer ik daar aankom (en een soy latte to go heb gescoord) en nog één keertje na de lunch. Voor deze soort matte formule droogt hij de lippen verbazend weinig uit en houdt ze soepel. #WIN Niet kusproof, echter, want de kleur gaat af bij elke aanraking.

conclusie

Zowel de nagellak als de lipstick komen bovenaan het lijstje favorieten te staan. En boy, do I have nagellak en lipsticks om mee te vergelijken … Dus jawel, Marilyn is (/zijn?) een investering, maar oh hell yes zijn deze twee producten hun prijs waard. <3 Liefste Dior, hou deze in het permanente gamma want als ik ze op heb gebruikt breekt mijn hart als ik ze niet kan vervangen. Merci!

verkrijgbaar
sinds oktober gelimiteerd (dus HURRY!) bij de parfumerie

prijzen
Vernis Diorific €27,25
Diorific Rouge Haute Couleur Longe Tenue €35

17 Comments

 1. 9 jaar ago

  Verry classy! I like!

 2. 9 jaar ago

  Wow Hot Red Lips! En dat flesje <3

 3. Supermooie kleur, niet knalrood maar meer een soort rozerood, staat je heel erg goed!

 4. 9 jaar ago

  had al eens een review gelezen over de nieuwe lipstick, en ook bij jou vind ik dat de kleur zooo mooi staat! 35 euro valt best goed mee!

 5. 9 jaar ago

  Ubergave nagellak, maar de lipstick is echt hot stuff!

 6. 9 jaar ago

  Love it!

 7. 9 jaar ago

  Gorgeousness <3

 8. 9 jaar ago

  Heel mooi dit :) die lakjes vind ik zo schattig!

 9. 9 jaar ago

  De vormgeving alleen al! <3

 10. 9 jaar ago

  Oh wat baal ik dat ik niet meer een working girl ben.. Ik kan niet wachten tot ik wel weer een fulltime working girl ben.. dan koop ik ALLES wat ik mooi vind… Ik vind beide producten mooi!

 11. Kiss & Make-up
  9 jaar ago

  Prachtig! Ik was vanmiddag bij de parfumerie en heb me moeten inhouden… :-)

 12. 9 jaar ago

  Oehnana, die nagellak is gewoon thé perfect red! Net als die lipstick trouwens. Die staat je ook fantastisch. Niet té chic, maar wel … chic. Casual chic. Ofzo. oké. hihi!

 13. 9 jaar ago

  Mooi <3 de lipstick kleur staat je erg goed. Toch maar even snel een bezoekje brengen aan de Parfurmerie.

 14. 9 jaar ago

  Het flesje van de nagellak is zó zó mooi… en die lipstick, hallelujah. Mooie kleur!! Marilyn is zo mooi, prachtig. Zoals jij zegt lekker chique, ik vind de collectie supermooi, het is alleen de prijzen die mijn hartje breken. :(

 15. 9 jaar ago

  wauw, het flesje is wel prachtig! rood is niet zo mijn (nagellak)kleur maar deze zou ik wel durven overwegen.

 16. 9 jaar ago

  Marilyn is mijn favoriet! Zooo mooi!

 17. 9 jaar ago

  de nagellak is prachtig!