Menu & Search
Dior – Diorskin Nude Air Luminizer 001

Dior – Diorskin Nude Air Luminizer 001

Mijn nieuwste highlighter aanwinst uit de Skyline herfstcollectie.


diorskinskyline001_3

Ik heb iets met Diorskin poeders. Wie Joliette al langer leest is in the know: ik kan niet weerstaan aan deze prachtige, signature-printed poeders. Ik heb blushes, ik heb bronzers, ik heb highlighters, stuk voor stuk grote liefdes. Mijn nieuwste aanwinst is de Diorskin Nude Air Luminizer 001 uit de Skyline herfstcollectie.

diorskinskyline001_4

diorskinskyline001_1

diorskinskyline001_5

diorskinskyline001_2

Het rosé gouden ‘shimmering sculpting powder’ (lees: highlighter) is een mooi, stevig compact poeder met satijnzachte feel. Mijn favoriete manieren om aan te brengen zijn a/ met een fan brush voor een subtiel resultaat, of b/ met de vinger/een klein sponsje en verder uitwerken met de bijgeleverde kabuki. Het poeder blendt mooi uit en speelt braaf samen met andere poeders, dus fijn in combinatie met een blush iets lager. Je voelt het poeder niet zitten: het hecht zich mooi voor een natuurlijk ogende textuur die optisch echt ‘versmelt’ met de huid. Het heeft bij mij – een vochtarme gecombineerde huid van 30 – niet de neiging om poriën te accentueren. Blijft de hele dag mooi zitten.

De zilverkleurige verpakking heeft een metaallook. Het compact voelt stevig, maar weegt behoorlijk lichter dan een effectief metalen doosje (ik denk heel specifiek aan de ronde doosjes uit de Diorific eindejaarscollecties), wat veel fijner is om mee te dragen in reis- of handtas én beter voor het hart van wie net zoals ik een glazen make-up tafel heeft. Niet het belangrijkst, maar wel mooi meegenomen – pun not intended… (ok, jawel).

[striped]shop[/striped]

3348901311854bij de parfumerie ([icon]brook-icon-cart4[/icon] Ici Paris XL)
€52/6g


disclaimer4

6 Comments

 1. 5 jaar ago

  Wauw wat is ie mooi!

 2. 5 jaar ago

  What a beauty!

 3. 5 jaar ago

  @ Silkeblogs & @ Kiss & Make-up: Echt, eh! De kleur, de finish, … en hij voelt ook zo fijn op de huid… winner.

 4. 5 jaar ago

  Beauty!

 5. 5 jaar ago

  Wauw, wat een mooierd!