Menu & Search

Dermalogica Skinperfect Primer

 

Hij is al een aantal keer gepasseerd op mijn instagram en ook in mijn lijst favorieten van 2012 zag je hem voorbij komen, dus ein-de-lijk tijd to spread de Dermalogica Skinperfect Primer love.
You might have spotted this one on my instagram snapshots and it’s been mentioned on my list of products I loved in 2012, so yes, it’s about time to share the Dermalogica Skinperfect Primer love.

Ik hou van een primer onder mijn foundation. Omdat alles er dan mooier en egaler uitziet én – als je een goede primer gebruikt, uiteraard – alles blijft net ietsje beter/langer zitten. Wie denkt dat door laag na laag op je huid te smeren alles ietwat oncomfortabel wordt: mispoes! Een goede primer voelt zacht aan op de huid en maakt het dragen van foundation extra comfy. Hydratatie is key, zeker voor wie net als ik een droge huid heeft. Deze Skinperfect Primer van Dermalogica voldoet aan al datgene hierboven vermeld.
I like using a primer under my foundation. Because it makes your skin look a lot smoother and – if you’re using the right primer – your foundation will stay in place much longer. For those with dry skin, like me, a good primer makes your make-up feel more comfortable. The Dermalogica Skinperfect Primer does all of the above.

egaliseert smoothing

De siliconen in de formule – die mij geen break-outs geven, geen zorgen – maken de huid optisch egaler door fijne lijntjes en andere imperfecties op te vullen of minstens gladder te maken, doen de huid zachter aanvoelen en laten toe om de foundation beter uit te smeren en natuurlijker te doen ogen. #win De primer kreeg een (universeel) tintje door gebruik van parelpoeder, maar daar is weinig van terug te vinden eens op de huid: ziet er subtiel ‘glowy’ uit, de kleur moet echter echt wel van de foundation komen.
The silicones in the formula smooth out fine lines and other imperfections and make for a smoother application of foundation, leading to a more flawless result. (And no, they didn’t make my skin break out, no worries.) The primer is also packed with minerals and pearl powder to provide skin with a healthy glow.

verzorgend caring

Peptiden in de primer helpen de huid strak te blijven, de SPF 30 beschermt tegen schade van de zon en ondertussen vechten polyenolen (uit witte thee) tegen vrije radicalen die het gemunt hebben op het huidcollageen.
The Skinperfect Primer is also tailored to take care of your skin, you know, anti-age-wise: peptides to help your skin maintain its firmness, an SPFS 30 to avoid sun damage and (white tea) polyphenols to fight free radicals and protect the skin’s collagen.

Ik gebruik hem vooral als SPF en bijna altijd onder foundation aangezien ik team full make-up ben. Daar is hij geweldig voor. Hij is echter ook geschikt om zo te dragen voor wie niet zo  van de foundation is. Het is géén specifieke make-up primer, het is een multi-functioneel verzorgingsproduct dat ook an sich een groot verschil maakt wat betreft de looks van je huid. Fan? Yup! Alleen … de prijs en de kleine verpakking? Meh. Houdt me tegen om de primer echt elke dag te gebruiken (tenzij met periodes) want dan moet ik in no time een nieuwe en het is écht wel een hap uit het budget.
I mainly use this one under foundation, since I’m team full make-up. And it rocks as a foundation-primer. Yet you could easily wear it with just a bit of powder or even like that – it’ll take care of your skin and make it look all pretty in the meantime. I love this primer, I do! But the price + the size of the tube? Meh. Keeps me from using it every single day, as I’d run out of it in no-time and let’s be honest: it is quite the investment.

verkrijgbaar available in Belgium
@ Dermalogica salons, the Dermalogica Concept Store, online

prijs price
€62 (22ml)

19 Comments

 1. 9 jaar ago

  Oh nee waarom heb ik dit gelezen? Ik ging hem kopen maar die prijs?!

 2. 9 jaar ago

  Wow dit ziet er uit als een fijn product, jammer van de prijs haha :) liefs

 3. 9 jaar ago

  *slik*

 4. 9 jaar ago

  waar te vinden! need to know it! hou van primers too! enfin, staat er duidelijk bij waar te vinden, wou gewoon duidelijk maken dat ik zeer geïnteresseerd ben in dit product

  • 9 jaar ago

   Op dermalogica.be vind je de adressen. Ik haal mijn Dermalogica bij de winkel aan de Wilde Zee. Super service.

 5. 9 jaar ago

  Tja jullie mogen niet vergeten dat dit een deel van je dagcreme en serum vervangt. Dan wordt de prijs wel gewoon in verhouding met wat je uitspaart. Een ‘all in one’ verzorgende BB creme en primer in een, maar dan vind ik het nog te duur voor propvol siliconen te zitten.. als de ingrediënten nu eens top zouden zijn he.

  Ik houd het lekker bij een serum & dagverzorging met dan wat ik nog extra wil. Goede skincare is waar het om draait, een primer moet niet veel doen of kosten als je al een zuivere/egale huid hebt.

  My 2 cents :)

 6. Els
  9 jaar ago

  Ik vond hem super. Tot ik je prijs zag. Van anti-climax gesproken! Ik ga hem dus maar niet proberen, want ik zou sowieso head-over-heels zwichten. Ik ga het dus maar bij mijn Prep + Prime en Clinique Daily Face Protector houden!

 7. Wies
  9 jaar ago

  Aii.. klinkt goed maar zo jammer van de prijs!

 8. 9 jaar ago

  Beetje prijzig, maar goed, het is Dermalogica en daar betaal ik wel graag iets meer voor :-)

 9. 9 jaar ago

  Dat mag je met recht prijzig noemen :-o!

 10. Ziet er een goed product uit! Jammer van de prijs, vind ik ook echt wel duur voor een primer!

 11. 9 jaar ago

  Ziet er echt ongelovelijk goed uit!

 12. 9 jaar ago

  Miljaar, ik verschoot toch wel even van de prijs. Ik ben nochtans niet direct degene die roept dat iets duur is. Maar soit, als het werkt… why not?

 13. 9 jaar ago

  Klinkt niet slecht! Ik ben lang van plan geweest me deze aan te schaffen maar ben uiteindelijk voor eentje van Too Faced gegaan.

 14. 9 jaar ago

  Wauw. ziet er goed uit!
  Duidelijke review :)

 15. 9 jaar ago

  woah hij is inderdaad wel erg prijzig.. maar klinkt wel erg goed!

 16. 9 jaar ago

  Neeeee, je had me helemaal overtuigd en toen zag ik de prijs, haha! Toch wel errug duur, zeker voor zo’n kleine tube.

 17. 9 jaar ago

  Ziet er goed uit! Ik ben altijd op zoek naar een goede primer, deze ga ik zeker eens proberen :D

 18. 9 jaar ago

  de prijs is er inderdaad niet naast :o