Menu & Search

Dermalogica concept space @ Antwerpen

Ik opper wel eens overmoedig dat wij hier in Antwerpen alles hebben. En dan wordt mijn ongelijk bewezen wanneer een geweldige nieuwe winkel zijn deuren opent. Maar whatev, GETTING THERE! Zéker met een eigen Dermalogica concept space in mijn favoriete beauty-wijk de Wilde Zee. Flagship store, skin bar, microzone treatments, … check!

Omdat ik op een paar honderd meter van de winkel woon had ik al eens in de vitrine gepiept zodra de winkel opende. Enkele dagen later viel ik er (samen met een internationale zwerm persdames & journalistes) binnen om alles uit te testen, de boel te fotograferen en – ahja! – te bloggen.

Aan de Skin Bar wordt je geholpen door een skin care therapist. Voor onder andere de Face Mapping – aanrader! – of gewoon bij het testen van/vragen over producten. Als je een snelle behandeling wil voor een specifiek huidprobleem kan je voor een MicroZone kiezen: een behandeling van 20 minuutjes die de huid herstelt of oppept. Voor langere behandelingen van lichaam of gezicht maak je best een afspraak, maar dat kan dus ook gewoon.

Uiteraard liet ik mijn gezicht ‘face mappen’. Want daar is Dermalogica toch wel het bekendst voor. Met een stevig vergrootglas – iep! – werd elk hoekje, kantje en krocht van mijn gezicht verkend. Het eindoordeel luidde: nog mooi fris & strak voor mijn leeftijd (26) maar met een paar droogtelijntjes (droge huid, waar ik al jaren tegen vecht) en UV-schade die zich manifesteert in hyperpigmentatie. De remedie: hydrateren, mild reinigen en élke dag SPF.

Ik heb zo al een paar Dermalogica favorietjes, maar heb ook een heel aantal nieuwe producten leren kennen, waarvan ik er alvast uittest de komende weken. Keep u posted! x

adres

Dermalogica Antwerpen
Schrijnwerkersstraat 17
2000 Antwerpen

wijk: de Wilde Zee (which I <3)

openingsuren

van 10:00 tot 18:00, ’s zondags gesloten

* combinatie van eigen foto’s en persfoto’s

21 Comments

 1. 9 jaar ago

  Daar moet ik eens binnenspringen!

 2. 9 jaar ago

  Tijd voor een nieuwe dagcrème, dus dit staat alvast in de agenda!

 3. Griet
  9 jaar ago

  Oh yes! Ik word hier zo hebberig van! Wat een prachtige winkel!

 4. 9 jaar ago

  Prachtige concept store zeg!
  Must visit!
  Indeed, in Antwerpen heb je echt alles! :)

  xoxo
  Grietje

 5. 9 jaar ago

  Lijkt me tof om eens te doen. Ik denk dat ik het best eens alleen naar Antwerpen trek en mijn vriend thuis laat of hij wordt onnozel :D
  Ben ook benieuwd naar je ervaring met de producten!

 6. 9 jaar ago

  Wat een prachtige winkel! Ik ga er ook nog een keertje heen voor een facemapping én om enkele producten in te slaan! :-)

 7. 9 jaar ago

  Wat een prachtige winkel! Zo licht en zoveel ruimte. Ik houd echt van Antwerpen, snel maar weer eens heen!

 8. 9 jaar ago

  Wat een chique winkel! Echt heel mooi, luxe en rustig. Props dat je huid er nog zo goed aan toe is (of nou ja, je bent 26, da’s best jong haha) :D ben wel benieuwd naar je reviews van die productjes die je aan het testen bent! En ik ben echt rete jaloers dat je zo dicht bij de meest geweldige winkels in Antwerpen woont. Love die stad haha!

 9. 9 jaar ago

  Wow wat een mooie foto’s en wat een mooie winkel! Die wil ik hier in Utrecht ook wel! ^^

 10. 9 jaar ago

  Ze krijgen ook alles in Antwerpen :)

 11. 9 jaar ago

  Oh wauwie! Wat ’n práchtige winkel, al werken jouw gorgeous foto-skills ook HEEL erg mee hihi, ! Echt zo mooi wit en clean. <3

 12. 9 jaar ago

  mooie winkel zeg

 13. 9 jaar ago

  Mooie winkel, zo lekker strak en clean! Helemaal in de stijl van het merk.

 14. 9 jaar ago

  Maar gij hebt ook alles in Antwerpen! Stiekem ben ik er een beetje jaloers op :)

 15. Damn, die UV-schade, ik zou ook piepen, zeker bij mij ook het geval. Wil dit zeker nog wel eens gaan uittesten, die face-mapping!

  <3

 16. 9 jaar ago

  Prachtige winkel! Zelf heb ik nog nooit iets van dermalogica getest, dus ik ben benieuwd naar jouw ervaringen!

 17. 9 jaar ago

  Wat gaaf! Ik wil nog altijd iets van Dermalogica proberen, dus als in weer in Antwerpen ben ga ik hier zeker even naar binnen!

 18. 9 jaar ago

  daar wil ik graag eens naartoe :)

 19. Daar wil ik zeker ook nog eens binnenspringen, ben benieuwd!

 20. 9 jaar ago

  Ziet er fris uit allemaal! Ik ken het merk nog niet, ben wel heel erg benieuwd.

 21. 9 jaar ago

  Oh wauw, die winkel ziet er zo mooi uit. Aaaah, mooi licht en helder en ooh ooh daar hou ik wel van, :D De winkel klinkt ook leuk, alleen als Hollandse kaaskop is Antwerpen niet naast de deur, jammer genoeg.